młodszy_brat_TMT 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 ciezko jest... chcialoby sie byc szczesliwym w milosci a tu zawsze kop w tylek :( czesc wszystkim zdolowanym i niezdolowanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slodki drannnn Napisano Wrzesień 6, 2006 Jesli by mnie kochala a ja ją to tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramirez 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 26 lateek--- poznalem z 10 dziewczyn przez ten rok, czasami spotykałem się raz , czasami 2, 3,4 . Ale widać byłem troche nudny. Zreszto to były znajomości na odległość. A to sie najczęściej urywa. Co z tego że jakoś poznasz, jak nie możesz sie spotkać zbyt często. I to coś się urywa. Ktoś pojawia się, konkurent, który może jest ciekawszy, albo mieszka blisko. Nie szukajcie swojej miłości daleko, bo to nie ma sensu:O Dwa razy to sam przestraszyłem się, i znięchęciłem dziewczyny.Jakoś nic do nich nie poczułem.Troche teraz żałuje;) Akurat te co mi się podobały dały mi kopa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 a ja mialem taka serie spotkan z dziewczynami z czatu, to bylo w 2002 roku..od tamtej pory nic..ale w tamtych czasach malo kto mial zdjecie w komputerze i...to byly spotkania-nie spodzianki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie mialem dziewczyny 24 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 a ja jestem ładna jak dla mnie rewelacja , każdy ma swoje fobie i problemy i nikt nie jest bez wad , trochę więcej dystansu do siebie , depresję przechodziłem i z łóżka mi się nie chciało wstawac , problem alkoholowy miałem i go pokonałem więcej wiary w siebie , w tej chwili jest , źle uwierz mi to się zmieni , głowa do góry pod same chmury:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem ładna Napisano Wrzesień 6, 2006 A co konkretnie? Bo wiesz to są moje cechy jak nie rpzywiazuje tkaiej wagi do ich nacechowania pozytywnego lub negatywnego. Wiec fajnie wiedziec ktora cecha najgorsza. Wsumei to bardziej sposob bycia napisalam. Charakter to jeszcze ianczej wyglada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie mialem dziewczyny 24 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 Nie będzie wam prac i sprzątać i gotowac. Bedzie wolla iśc na studia niz opiekować sie domem. aczy ty myslisz , że my szukamy kur domowych , które nie maja pasji i ambicji i tylko siedzą w domu i nam brudne skarpetki piorą :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 26 lateek Napisano Wrzesień 6, 2006 Zdradz mi prosze co takiego spowodowalo ze po dlugiej przrwie przelamales strach i spotykales sie z tyloma dziewczynami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem pod wrazeniem Napisano Wrzesień 6, 2006 a ja jestem ladna, ty to umiesz sie zaprezentowac z najlepszej strony;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem ładna Napisano Wrzesień 6, 2006 Nigdy nie maiłem dziewczyny 24 - z tym dystanesem to głupia sprawa. Czasem olewam tak wazne sprawy a czasem przypieprzam sie do drobnostek. Potrafie sie z siebie nabijac i mowic na swoj temat glupoty tylko tak dla żartu. A czasem jak cos usłysze to czuje sie jak by we mnie ktos z pistoletu wystrzelil . :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramirez 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 Nie wiem, przyszło tak nagle, jakiś impuls:D Uczucie przygnębienia, strach, że tyle ma się lat i jest się samemu. Nie bójcie się, kobiety tez mają kompleksy i się boją;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem pod wrazeniem Napisano Wrzesień 6, 2006 Ramirez to juz czas zmienic stopke skoro miales dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem ładna Napisano Wrzesień 6, 2006 Wole prezentowac sie z prawdziwej niż dobrej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młodszy_brat_TMT 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 a ja mialem szanse i pewnie ja spieprzylem... bo nie pokazalem tego co czuje :( choc moze to wcale nie byla szansa tylko zludzenie :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramirez 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 Nie miałem, to że sie spotkałem 3,4 razy to sie przeciez nie liczy;) Tylko było widac że są rozczarowane:O tym że nie chciałem tego ciągnąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem ładna Napisano Wrzesień 6, 2006 Nie wiem czy szukacie kury domowej. Jednak jak czasem komus mowie ze sprzatanie i gotowanie nie elzy w moim instynkcie to sie dzwią. To pisze Wam to bo widocznie dla niektorych ma znaczenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miłość 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 a ja jestem ładna - z tego co piszesz to jesteś dokładnie typem dziewczyny za którym szaleje, który mnie fascynuje i jednocześnie doprowadza do furii;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem ładna Napisano Wrzesień 6, 2006 Panowie takie pytanie mam : Szukacie dziewczyny czy sojej miłości?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem ładna Napisano Wrzesień 6, 2006 miłość - ja sama siebie tez doprowadzam do furi. Tyle że takich dziewczyn jak ja nie da sie poznac. Zyjemy w swiecie w ktrym peirwsze skrzypce graja nasze leki i strach. Błedne koło...jezu ja chyba powinnam sie nazywac BłEDNE KOłO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AF1 Napisano Wrzesień 6, 2006 Pozwolcie, ze przedstawie swoj przypadek: mam 21 lat, podobno jestem przystojny, potrafie zaciekawic dziewczyne i wzbudzic jej zaufanie. Mimo to, zadna z poznanych dziewczyn, chociaz wiele bylo bardzo atrakcyjnych wizualnie nie zaciekawia na dluzsza mete - po prostu wewnatrz mialy pustke albo cos takiego, ze w pewnym momencie cos ci mowi: "to nie to, co ty tutaj robisz..??". Moze watro sie wstrzymac z niektorymi posunieciami -- moze nie warto przekonywac sie do kogos do kogo trzeba sie przekonywac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem pod wrazeniem Napisano Wrzesień 6, 2006 a ja jestem ladna, czynm chcesz przyciagnac faceta skoro piszesz same wady. Ten jedyny musi byc czasem wyrozumiay ale bez przesady. Ty tez chcialabys faceta ktoremu sie nie chce pracowac, lubi siedziec w barze z kolegami i wiecznie ogladac telewizje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem ładna Napisano Wrzesień 6, 2006 to dobrze bo to duza roznica miedzy dziewczyna a milościa :) Kurde wydajecie sie tacy fajni ...poszlabym z Wami na piwo. Ba pewnie bym sie z Wami upila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miłość 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 z tym że nie da się do końca poznać zgadzam się-to właśnie jest najbardziej pociągające w tym Twoim typie...ale \"oswoić \" chociaż trudno już można;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem ładna Napisano Wrzesień 7, 2006 Ale mi sie chce pracować. Studiuje po to żeby pracować. Może siedzieć w barze z kolegami jesli ja bede mogla siedziec z nimi. Nie jestem takim leniem . Tylko nie potrafie sie zmuszac do czegoś. Naprawde duzy problem tez tkwi w tych m,oich lękach i stresach bezsesownych...to ciezko wytlumaczyć. Pewnie masz racje...szukam idełu. To wyjasnia moja samotność . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramirez 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Na piwo:D Czemu nie;) Śmiesznie by było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem ładna Napisano Wrzesień 7, 2006 "osowić" to wogole ciekawe słowo. Mozna osowic czlowieka. W ksiązce Mały Kąze pieknie było napisane, że zawsze bedziemy odpowiedzialni za to co oswoiliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramirez 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Trzeba się spotykać, przełamywac lęki i jakoś to będzie. Podstawa optymistyczne myslenie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zimny drannnn Napisano Wrzesień 7, 2006 Jak ktos moze to niech naoisze skad jest. Ja zaczne: Poznan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem ładna Napisano Wrzesień 7, 2006 AF1 Też mi sie włacza ten stop. Włacza sie wtedy gdy widze że druga osoba chce odemnie jakich kolwiek uczuć. Uciekam wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramirez 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 mam brzydki charakter---nie narzekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach