Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem-półsłodka-

WLASNIE TU PRZYSZLAM.KTO CHCE POZNAC SYMPATYCZNA WROCLAWIANKE?

Polecane posty

Witam:) Karolu co do moich milosnych przygod nie ma cio za bardzo chyba opowiadac:) zwykle to jest tak ze faceci sie za mna tam jakos uganiaja nie wiadomo dlaczego nio a ja im zawsze daje kosza bo jestem w stałym zwiazku od 3lat i 8mies:) wiec teraz juz chyba wszystko jasne:) Mój mezczyzna jest piłkarzem:) jak na razie:) a co do rodziny to jeeszcze konkretnie nie wiadomo, ale wiesz roznie to w zyciu bywa!!:) Słodka a moze tez dołaczysz do opowiesci z krypty?? byloby mi bardzo miło:) a co do cmok cmok to tylko cmok cmok:):):):):P:P:P

hello Moniunia;-) dopijam kawusie i zabieram sie za papiery .. brrr masakra A ILE SIE DOWIEDZIALAM, JAK POCZYTALAM !! nooooooo super.. Karol bedzie mial potomka :-)) ooby kolejnego wielbiciela nalesnikow ;-)) trzy lata z hakiem.. no no dobbraa jestes.. ja az tyle nigdy nie wytrzymalam, choc juZ slychac z dala bylo marsz weselny ;-)))

Witaj:) Słodak:) mówisz z dala było słychac.... no mysle ze kiedys bedzie slychac nie tylko z dala..:) a teraz biurokracja co?? czy sprawdzianiki??

czesc kolezanki, moniusia - hihihi skromnie powiedziala: chlopaki za mna szaleja (nie wiem dlaczego?hihihi ) a polslodka juz slyszala marsz weselny?(ale podobno z daleka hihihi) no prosze to wyprzedzilem kolezanki :):) co do malego wielbiciela nalesnikow to mam nadzieje ze za pare lat bedziemy mogli powitac kolejnego czlonka lozy hihihi:) p.s. moniusia ty jestes mistrzynia w tworzeniu dziwnych i fajnych slow: dobrze ze ni epowiedzialas : slodak bo cie zaraz boksnę!! :):):) hihihi wesolo jest dzisiaj (piatek sie konczy!!!)[oczywiscie w pracy a zaczyna WEEKEND!!!]

ahahahah wojtek bez portek smiej sie smiej:P ale ja nie chciałam wlasnie zeby to tak zabrzmiało:/// nio ale coz... i wcale nie skromnie tylko prawdziwie:P:P:P:P:) ihihihi nio i jakos mi sie tak zawsze ciosik fajnego wytworzy jesli chodzi o słowa!!:) a w pracyy nudnawoo jak zawsze po 12:/ ale weekkeend od 20:) bo ja mam dzisiaj jeszcze szkole:)

hihihi pewnie ze sie smieje- fajnie jest - przed chwila czytalem topik zalozony przzez ciebie :) bo wiesz nic sie jakos (nareszcie ) nie dzieje . nie wiem czy to jakis przypadek czy licho wie co ale zblizam sie do ciebie coraz bardziej i to fizycznie!!!! ostatnio opole a dzisiaj planujemy z zonka wyjadz do moich tesciow wiec przez slask bedziemy sypac - bede sie rozgladal i szukal jakiegos zakladu kosmetycznego otwartego do 20.00 z rozciagnieta dziewczyna cwiczaca joge ze zdjeciem pilkarza w ramce i odpedzajacej sie od tlumow chlopakow hihihi! :)

Ojjjjj ale zaaz ci boksnę zbaczysz i juz na obiecankach sie nie skonczy!!:P:P:P:):):) po pierwsze to nie zakładu tylko gci bo dzis jestem w GCI ale tylko do 14 a potem to juz bedziesz musial szukac szkoły kosmetycznej w wiekszym miescie;)nio i po druuuugie!!! na pewno nie ze sznurem chłopakow i mnie tu nawet nie denerwuj!!:) a gdzie dokladnie Ci Twoi tesciowie mieszkaja??

hihihi mozesz mnie boksnac (obiecuje ze ci nie oddam) ok brak spojnosci w danych: bede szukal GCI a potem szkoly w wiekszym miescie hihihi- a co do mety naszej wyprawy to pewnie nie bedziesz znala bo to juz nawet inne wojewodztwo (malopolska) wiec bedziemy tylko przelotem smigac przez katowice (zgadllem to wieksze miasto?)-Wypatruj nas przez okno z twojej szkoly! (tylko sie nie rozgladaj za bardzo bo mozesz kolezanke pomalowac jakos dziwnie albo zostac wzieta do tablicy do odpowiedzi :) p.s czytalem o problemach damsko meskich (na tym drugim forum) chyba zaczne sie starac o nagroge- bo przeciez zrozumiec mezczyzn to banal - to jak dwa dodac dwa? co te kobiety kombinuja hihihi

a ja chcialem w sprawie tego sznura: \" zwykle to jest tak ze faceci sie za mna tam jakos uganiaja \" hihihi nie jeden facet tylko faceci sie za toba uganiaja heheheh:)

hahah oddać bys mi pewnie nawet nie zdołał:P:) hihihi nio a co do większego miasta to bliżek mnie Tychy:) bo ja własciwie mieszkam w pieknej wiosce pod zielonym laskiem od razu:)a szkola moja własnie miesci sie Tychach:) dzis mam sie zając poaznokciami mojej kolezanki wiec chyba nie bylaby zadowolona jakbym cos spartoliła:/ ahhaah wiec ogranicze sie do posiadania informacji o tym, że własie z ukochana pomykasz gdzies przez slask:) a problemy damsko meskie juz za mna;) zawsze sa tyko jednodniowe na szczescie:) hmm a jesli chodzi o facetów i ich wnetrze to ja na prawde nie jestem w stanie tego wszzystkiego pojac;) i nie staraj mi sie wmowic ze to takie proste bo i tak nie uwierze;) Karolu nio to byla zwyczajna literowka!!;) chodzilo mi o faceta;) i juz sie mnie tak nie czepiajj;)

przeciez ja sie ciebie nie czepiam :) (ach te kobiety - kto je zrozumie??) kiedys jak nie bylo autostrady to jezdzilismy przez tychy do tesciowej a teraz to katowice potem pszczyna bielsko i juz ?!

buahahahah a ja zartujee:):):):):) nio to widzisz jestesmy w domu:) ja mieszkam pomiedzy tychami a pszczyna:):):) wiec juz mniej wiecej wiesz:)

ok bede szukal :) kiedys - rok temu - podbudowalem budret twojej policji - spieszylem sie i zalacilem 400zł i 8 punkcikow (oj bolało :):):):) ) ale teraz juz uwazam hihihi p.s. teraz juz wiesz skad policja u was ma nowe oponki- za moj mandat :(:(

Gość gratuluję
oprócz "hihihihih" wprowadziliscie jeszcze "buahahahah"-genialne....a już zaczynałem w was wątpić:-0

HELLO dzis z doskoku... a ja lece zaraz na rower... po zakupy a potem do bratanicy.. umowilam sie z kolega na samotnosc w siecie ale jak widze,ze w sieci pisza o nim,ze beznadzieja..to sie zastanawiam a potem ten kolega bedzie mnie uczyl jezdzic autkiem.. bo ja mam prawko,ale niestety nie mam umiejetnosci...

Oj nie przejmuj sie:) ja ostatnnio tez mialam solidnie podreperowac budzet policji;) nio ale policjant tak jakos przy niedzieli powiedział \"Pani Moniko, dzziś niedziela wiec zamiast 400zł i 7pkt karnych prosze 50zł i 0pkt:) widcznie moj bajer na niego zadziałał;) i nowych opon zimowych miec nie beda:)

no to siema moniusia do zobaczenia za pare godzinek hihi polslodka - to o ktorej wyjezdzasz na drogi wroclawia? :):):) ja opuszczam miasto wiec mozesz szalec hehe pozdrawiam i trzyma kciuki za nauke- napisz pozniej jak ten film bo tez sie na niego wybieramy!

polslodka a jak bylo w kinie na samotnosci? jak wrazenia bo my sie tez chcemy wybrac a nie wiemy czy warto? p.s pochwal sie jak ci poszlo jezdzenie samochodem hihi ??

hello LOZO NALESNIKOWA;-)) Bylam na samotnosci.. niestety,czytalam ksiazke, wiec dla mnie to byl niepelny odbior... bardzo rwane sceny, nierowne, dwie rozlazlosci,ktore nijak sie mialy do calosci... Film prawie matrixowy,doslownie, lacznie z lecacymi w dol literkami... zrobiony sprawnie,ale jednak za duzo szumu... Ale muzyka.....rewelacja... Mysle,ze warto,bo sa trzy momenty / nio o taka liczba niedoslowna/, ktore sa niezle,poza tym nie jst to zupelny chlam.. choc komercja a z bije, min..nachalne reklamy mbanku czy samochodow... Idzcie, strasznie glosno dzwiek puszczaja..wiec niech zonka uwaza;-)) Samochod.. rewelka, w sobote jezdzilam po nocy i bylo extraa w czoraj pojechalam do rodzicow i nawet juz mama nie bala sie ze mna jechac do sklepu do Wroclawia hihi. Ale zanim wyjade na ulice ze swiatlami to troche minie.... Lece juz, bo za chwil pare mam autobus.. Pozdrow Moniunie Dzis wroce dopiero po 19,wiec musiscie trzymac fason sami Usciski!

Witam witam:) Słodka dzieki za opinie na temat samotnosci bo juz sie wczoraj mialam wene zobaczyc ale stwierdzilam ze poczekam na Twoje zdanie:) ja tez czytałm ksiazke wiec pewnie odczucia beda podobne do Twoich. nio ale jak muzyka super to jednak sie przejde:) hmmm widze ze z Ciebie kierowca jak nalezy sie zrobił przez ten weekend:) i o to chodzi:) ja tez mam juz prawko troche czasuu i szaleje na tych cudownych polskich drogach;) a co do tego jak szaleje to juz mowiłam;) mandacik byłby duzy gdyby nie ten moj bajer;) Karoluu nio chyba masz jakis słaby klaksssoniki:P:P:P:):):):):):):):):)ihihhihiihihi a jak sie wypad udał??

wypadzik do tesciow udal sie znakomicie - odpoczelismy wspolnie z zonka bo sniadanka obiadki i kolacyjki szukowala mamusia na dodatek swieze powietrze ciasto i pelen kuzik , pozjezdzilem troche na rowerku i bylo superowo p.s. klakson jest ok nawet inni kierowcy z drogi mi zjezdzali bo myslali ze cos sie dzieje - a ja tylko (a moze az) moniusie pozdrawialem hehehe :) my tez sie na samotnosc wybieramy w tym tygodniu (moze na weekend?)

oj to sie bardzo ciesze, ze odpoczeliscie:) a tym klaksonem to chyba zamiesznia na drodze narobiłess!!!:):P:P:P:P hhiihihi nio ale ciesze sie ze nie zapomniales mnie pozdrowic:) nio ja mysle ze samotnosc yo tylko na weekend pozostaje:) a jak w pracy dzis??

w pracy jak to w pracy nuda a na dodatek poniedzialek ale przetrwac trzeba :) sily do pracy sa gorzej z checiami:) a co ciekawego u ciebie - jak minal weekend?

Dzieki wielkie za cmoka w czółko:) u mnie w pracy tez nudnawo... zabieram sie za przygotowanie sniadania obecnie:):):) weekendd hmmm nio pracowwiciwe ze tak powiem:) mam gruntowny remont w domuu nio i w sobote sie staralam uporac z balaganem:/ za to niedziela... mmm spałam do (az wstyd sie przyznac:/) 13:) a wieczor z ukochanym na romantycznej kolacji:) tak wiec spokojnie...:) martwi mnie jednak fakt ze dzis mam wizyte u dentysty:/ ała:)

Gość Ja jestem ze Świdnicy
Moze znajdzie sie ktos odległość do 30 km:P