Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem-półsłodka-

WLASNIE TU PRZYSZLAM.KTO CHCE POZNAC SYMPATYCZNA WROCLAWIANKE?

Polecane posty

ojjj ale ja Wam powiem że obiady to jadam tylko w niedziele albo jak mi opdwołają zzajęcia w szkole!!!:( hahaha dzis jem obiaddd yupiii:) niestety mam takie godziny pracy i plan dnia ze jesc nie mam obiadui kiedyyyy......... ale tylko do 23 wrzesnia!!!! potem totalna zmiana godzin urzedowania w GCI hihi !!!! dla Karola wyjasniam GCI to Gminne Centrum Informacji czyli miejsce gdzie pracuje:)

Moniunia,... dzieki ,ze tylko dla Karola hihihihihi Ja tez dluuugo nie jadlam obiadow, bo pracowalam w trzech szkolach a to bylo przez rok ponad moje sily.. Ale jak sie ma 20 pare lat,to wszystko mozna hihihih.. Calamity Jane---- no nie przesadzaj.. nie ma za co dziekowac, milo mi bylo wrocic do tych stron i sie posmiac;-)))

Ojjj słodka Kochana moja jak ja Cie strasznie przepraszam... ale Karol zapytał a ja byłam perzekonana ze wiesz:):):):)) a jednak nie wiedziałas:) a cio do jedzenia...... nie nawidze takiego trybu zycia... w dodatku ze starałam sie zawsze zyc zdrowo....:/ ahahahahahhaahah ale mnie teraz rozsmieszył jeden dzieciaczekkkk hihihihi przyszedł tutaj do mnie na internecie ciosik zobaczyc (jest niemcem) i tak sobie siedzi i siedzi az tu nagle sie odwraca i mi mowiii Proosze Pani a jest tu jakis KLOP!!!!!!! ahahahahahah

hihi Moniunia.. ja zarowalam.. akurat mam to do siebie,ze czytam uwaznie a gdzies tam wczesniej pisalas o tym i o kosmetologii wiec wszystko w porzadku;-))) Lubie zartowac,to nic nie kosztuje..a ze akurat na kobiecym forum faceci to cenne okazy,wiec sobie na taka mala zlosliwosc pozwolilam ;-))) Ech..jak mi sie nie che ruszac... ale zalatwie co mam i ide sobie z testami pierwszaczkow na hustawke do ogrodka.. takie piekne slonce....

ojjj Słodka ja to sie na zartach znam:P:P:P:P hihihihihi i to tez tak do zartów napisałm:) a to ze czytasz uwaznie mnie bardzo cieszy:) same piatki masz wstawic tym pierwszaczkom:):):):):):)

pierwszaczki, znaczy sie 16 lat ;_)) bo to liceum..a bardzo slodkie... jak pisalam, sa inne niz te,o ktorych czyta sie w gazetach a to mnie cieszy;-)) Pisaly test ze zrozumieniem, nie wystawiam im ocen tylko punkty,zeby sie mnie nie wystraszyly tak na poczatek ;-)) ale powiem im,ze im dobrze zyczylas hihihi no dobrze, pzodrawiam reszte LOZY NALESNIKOWEJ moze na koniec cieplych dni faktycznie te nalesniki sobie zrobimy?? zawsze Cie Moniunia ktos z nas zamelinuje.. hahah;-))

Oj Kochana jaa tez czytuuje ze zrozumieniem wiec doskonale zdaje sobie sprawe ze to 16-latki:):):) A cio do naleśników spotkamy sie w pół drogi i je wspólnie skonsumujemy:)

witam ciesze sie ze jestem deficytowym towarem hihihi, i na dodatek tak wyroznianym przez panie ze malo co klotni nie bylo hihihi jak widac nie tylko ja nie wiem co to jest GCI hehehe a juz mialem sie zalamac) ---> moniunia czekam na answer z tym wiekiem chyba ze nie dajesz rady - niestty z biologi jestem cienki wiec nie moge przeksztalcic zagadki np ze zyje 4 razy dluzej niz np pantofelek czy tasiemiec nieuzbrojony hehehe a co do sportow to tak jak kazdy chyba chlopak : koszykowka , silownia :) , rower , narty i czasami biegi (no i spacery z dziewczynami ) pozdrawiam p.s. sorry ze tak dlugo nie pisalem ale jakies glupkowate spotkanie mielismy w dziale - i zaraz musze wraca bo to tylko przerwa.......

hihihihihi:) Karolku myśle i mysle.....czyżby to był 27??? hihihi a cio do mojego wieku to mam 20! ciesze sie ze lubisz spacerowac z dziewczynami of course: i nie stresuj sie na tej naradzie azzz tak:)

troche sie rzerwa przeciaga hhihihi (moze o mnie zapomna -oby) narada sie nie stewsuje - siedzimy w kolku jak jacys indianie wokol ogniska i snujemy smetne opowiesci a na koniec przemowienie szefa (szkoda a ze po ang :)- zawsze chcialem wiedziec co on mowi dlatego szukalem korkow hihii ) i jest ok odpowiedz prawidlowa 27 brawo, a co do ciebie to ty mlodziutka jeszcze jestes - polslodka na takich uczniow hihihi ale fajnie jest wsrod malolatow :)

hiiihi nio to jednak nie ma ze mna tak zle:) skoro jakos do tego doszłam......:) hihihihi czyli szef po angielsku \"szprechaaa\" to koniecznie na te korki musisz sie zapisac:):):):):)hihihihihihihi a cio do wieku... nio to wiek jaki jest każdy wiedzii:):):):):)hihihi

o to wiem o tobie coraz wiecej siatkowka jazda konna kosmetyczka mieszkajac w okolicach katowic )sasiadka stadninu koni) wiek 20 lat hihihi ale szerlok ze mnie co:) no i oczywiscie lubisz nalesniki hihihi - jak wszystcy z lozy nalesnikowej! a pytanie zawodowe: a jezeli chcialbym stac sie piekniejszy to co mozesz mi polecic hihihi mozna cos zrobic sobie u ciebie fajnego :) czy w takich zakladach obslluguje sie plec brzydka?- zawsze sie zastanawialem?

hahahaha nio szerlok z Ciebie jak ta lala:) pewnie z czzasem dowiesz się wiele więcej:) i nie tylko takich prozaicznych rzeczy:) hihhihihi a cio do salonów kosmetycznych i mezczyzn:) to sa jak najbardziej mile widziani:) a tak na powaznie to jest wielu mezczyz ktorzy dbaja o swoja urode)i nie chodzi tu o \"pieknisi\" jeżeli mozna to tak nazwac ale o kezczyzn ktorzy nie chca sie tak szybko zestarzec:):):)zazwyczaj korzystaja z oczyszczania twarzy, maseczek oraz depilacji torsu lub pleców. a chetni na manicure tez sie zdazaja:) a tak w ogole to moge zapytac ja Ty dbasz o swoja cere? hihihih zboczenie zawodowe:)

eeeeeee ja to myjem siem codziennie bużke i wogole a poza tym zemby i to wsystko - a to ceba cos wiecej hihihi? a i raz na tsy dni myjem wlosy i obcinam pazury jak hacem o cos :) nie znam sie za bardzo na ym hehehehehe

nio ja bym jesio dołożyła jakis kremik dla mężczyzn:) nie bede Ci tutaj filozofować:P ale kremik warto byłoby miec:) ihihihihihihihi

ale skoro sie nie chcesz poznac to co ja na to poradzwe:P:P:P:P ten brzydszy to moze tak ale jakze niezbedny:):):):) hihihihi

hello wrocilam;-)) nalazilam sie tylko, ale tak pieknie jest w tym naszym miescie... dopoki nie wlezie sie w jakas rozkopana ulice... Moniunia, to ty przyjezdzaj i nam sobote porad zrob.. ja za Chiny ludowe nie umiem sobie zrobic super hiper extra odlotowego makijazu. Maluje sie tak,ze prawie nie widac,a taki widoczny czasem by sie przydal... Oj.. dzieciaczki... to ja jestem najstarsza z lozy:-(((((

polslodka hihihi rozumiem ze z dziewczynek jestes najstarsza hihihi to czekamy na jakies podpowiedzi dotyczace twojego wieku :) moniusia sorry ze wczoraj tak malossie odzywalem ale po przedrwie zaczela sie narada indianska i gawedzilismy sobie az do 16.00 (mam jedna nadgodzine - za ktora nikt mi nie zapłaci :( ) a poza tym to dodam jeszcze ze nic szczegolnego nie usalilismy hihihi. ciekawe jak poszlo twoje spotkanie GCI i twoj awansik :) co do kremow to ja raczej podziekuje ale tak sobie myslalem ze chyba masz trudna prace musisz np dotykac nog obcych facetow - bo np chce pedicure (czy jakos tak) albo oczyszczanie cery z jakis syfow (blle) a o depilacji to juz nie powiem :( nie zazdroszcze ci juz wole moje nudne narady indianskie hihihi a propozycja polslodkiej zeby zrobic male szkolenie w sobote uwazam za bardzo rozsadna hihihi :) p.s. dzisiaj moze troche wiecej czasu bedzie (polslodka co z tymi fotkami??)

Hello w nowy dzien! Widze,ze Wojtek juz na posterunku,wiec super, czekamy na reszte LOZY NALESNIKOWEJ;-)) Ja oczywiscie przy porannej kawce.. mmm swietna chwila relaksu. Postanowilam dzis sobie,ze ponadrabiam wszelkie zaleglosci..to bedzie ciezko,bo rozleniwilam sie maxymalnie.. dlatego tez chwilka tutaj, potem do szkolki /ale dzis krotko/ potem PZU i krawcowa,to taka zaleglosc jeszcze sprzed wakacji hehehe Co do wieku.. hmm nie bedzie to szczegolna zagadka.. Wiek bardzo proste.. jesli swoj wiek pomnozysz przez wiek moniuni i podzielisz przez 16,36 to bedzie moj;-)

polslodka ---> w sprawie zdjeci to cytuje wtoja wypowiedz: \"W sobote chwile pojezdzilam za to wczoraj.. podjechalam do chrzesnicy a potem z rozpedu nastepne 15 km do babci ale sie ucieszyla. na topiku samej-samotnej tez o tym napisalam fajna sprawa. nacykalam mnostwo zdjec moim idioten kamera i wrzuce3 je gdzies na stronke. Fajne widoczki\" ja tez jestem z wroclawia i chcialbym zobaczyc te fotki- a tak nawiasem mowiac to nawet niezly pomysl podsunelas lozy nalesnikowej hihihi. rozpracowalem twoj wiek hihihi

to moze przyznam sie ile waze (zrozumieci twedy ze 8 nalesnikow to nie tak duzo hihihi) chlop jak dąb - ale nie na 102 (jeszcze hihi) jezeli kat półpełny pomnozymy przez sinus pi-szóstych [ sin (pi/6) ] to otrzymamy moja wage . {pi-szóstych}-jak to wogole napisac hhmmmm- polslodka wie? :) p.s. staram sie troche zrzucic dlatego dzis (i wogole dwa razy w tygodniu) ide na koszykowke ze znajomymi.

Jeejj Wojtek.. przypominam,ze jestem humanistka,to dla mnie jakies pi szostych to czarna magia, choc da sie to rozpracowac;-)) ale Ty wiesz, co to znaczy alergia na matme hihi? Moj wiek wcale nie byl do rozpracowania...mialo byc cos w Twej konwencji,ale bez zadnej zmudnej roboty.. Zreszta,nie ma co kryc,ze jest piekny hihi;-)) chyba juz powoli podpada pod balzakowski hihihi A zdjatka... zaraz postaram sie dodac na fotosik,bo tam jest juz moj kot;-))) A z tymi zdjeciami to wyszlo tak, bo na topiku samej-samotnej cos takiego wyszlo i automatycznie skojazrenie przeszlo tu;-))) Co do wagi... facet ma byc jak dab a nie jak wiotka osika.. Co ja mam go podpierac jak wiatr powieje?? ;-))

ufffff polslodka ty to potrafisz pocieszyc hihihi a co do fotek to czekam na linka, bo nie za bardzo kumam o co chodzi z sama-samotną i fotosikiem? (a o wieku balzakowskiem to juz nie wspomne )- na jezyku polskim siedzielem co prawda w pierwszej lawce ale nie dlatego ze chcialem ale za kare- ale jak widac niewiele mi to dalo hihihi

Gość a oni tylko
hiii hii hiiii - :-0 Ale nudni jesteście :-0

Gość a oni tylko
już nie będe...zajrzałem bo miałem nadzieje że coś ciekawego piszecie...ale niestety. Na to dalej sobie wymieniajcie te żałosne dialogi :-0

a oni tylko... to zaproponuj cos ciekawego;-)) my juz romawiamy kilka dni,wiec nie musimy skakac jak cyrkowcy... jesli masz ochpote, dolacz, zapropnuj temat,na pewno mzoe byc milo;-))) nie osadzaj jednak.. czasem to baaardzo mylace.. jak nie zagladniesz i sie nie udzielisz.. tez bedzie nam milo;-))) Wojtek... to ja Ci na maila podesle linka,bo jak widac....