Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość say it right

czy uzywa ktos z was szczoteczki do mycia twarzy?

Polecane posty

Gość say it right

jak o nia dbacie?czy rzeczywiscie sie sprawdza itp?

Gość Elfri
Ja kupiłam ją już prawie rok temu i używałam jej krótko. Myślałam że będzie dobra zamiast peelingu, ale jednak dla mnie lepszy jest peeling w kremie.

oj ja mam szczoteczke juz kilka lat:P nie uzywam peelingu, tylko szczotkuje twarz;) ale zauwazylam ze jezeli robie to za czesto, to stan skory sie pogorsza,wiec teraz szczotuje tylko dwa razy w tygodniu:)

Gość gładka buźka
ja używam , masuję buzię mydłem w płynie lub żelem do pilingu i mycia twarzy - efekt : bużka gładka jak u dzidziusia

Gość lemon tv
a wagry wam znikaja po niej?

Gość Szaroczarna
ja mam i używam,ale zadko...częsciej peeling pamietam jak uzyłam jej 1 raz-miałam tek miekką i gładką buzke ze sie nadziwic nie mogłam i kazdemu mówiła zeby dotknął!!:D:D:D a co do dbania o nią,umyc w mydle albo sparzyc wrzątkiem czasem...no i nie pozwól aby uzywał jej ktokolwiek inny!!!

Gość upupupupupupu

Gość ewelinka22
Myślicie, ze lepsza taka szczoteczka od peelingu, czy gorsza? Nie za mocno szoruje buźkę? Ja mam mieszaną, skłonną do zaskórników, więc chyba by mi się przydał taki bajer? ;)

Gość ewelinka22
Myślicie, ze lepsza taka szczoteczka od peelingu, czy gorsza? Nie za mocno szoruje buźkę? Ja mam mieszaną, skłonną do zaskórników, więc chyba by mi się przydał taki bajer? ;)

Gość Carmaa
mam taka szczoteczke- co prawda rzadko uzywam;) ale bardzo fajna rzecz.:) Jak dla mnie lepsza od peelingu.Choc..czasem mam wrazenie ( mimo ze co jakis czas parze ja wrzatkiem) -ze pelno tam bakterii sobie siedzi:D

Gość ewelinka22
"Carmaa" masz rację! Ja też po każdym użyciu myję, a także wyparzam moją gąbeczkę do twarzy, ale też nie jestem tak do końca przekonana, czy ona taka super czysta zostaje...:(

Gość lemon tv
ja tam mysle ze jak sie gorsze syfy nie robia po takiej zabakteriozowanej szczoteczce too niech sobie i ona bedzie z bakteriami. a ja chyba nie kupie tej specjalnej do twarzy tylko do zebow:P bo co to za roznica?:P