Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniunia

zapraszam Wszystkich chętnych na pogaduchy

Polecane posty

oooo fajny temat:) joga jak dla mnie jest pierwsza kllasa:) po pierwsze miesnie fajne:)po drugie ciało swietnie rozciagniete:)po terzecie ponosi poczucie właniej wartosi:)po czwarteeee daje wielki wewnetrzny spokoj:) tak wiec mysle ze sport idealny dla ciebie:) powaznie........ a wy cwiczycie ciosik??

prawda helgus ze od razu lepuiej:):):):) jak kiedys bede miała zgjecia z jogi o Wam chetnie posle:)

Z chęcią je obejrzę, jak na razie nie miałam do czynienia z jogą ale z chęcią bym się czegoś o niej dowiedziała. Niestety nic nie ćwiczę, jestem po pierwsze za dużym leniem a po drugie nie mam czasu. Czasem tylko lubię wyskoczyć sobie na basen i popływać ale to sporadycznie. Własnie stwierdziłam, że trzeba się zmobilizować i wziąźć za siebie! Hm Charakter będzie ćwiczył pewność siebie, ja wezmę się za jakiś sport a ty moniunia może też się do czegoś zmobilizujesz?:)

oo jak juz jest zainteresowanie to połowa sukcesu:) powiem szczerze ze joge jak na poczatku najlepiej cwiczyc z instruktoremm:):):) wiec poogladaj czy nie ma gdzies u WAS zajec!!?? a jak nie to moze w pobliskim miescie!!??ja tez jezdze 25km na joge ale na prawde warto:)

Gość jula********
ooo co za zmiany- Charakterek tak trzymać :)

ojjj helgus na pewno:):):):) przechodze na dieteee bo przez to siedzenie troszku mi sie nazbierało:):):):) nio to ciio mamy swieta trojce wielce sie mobilizujacaaa!!!:) mam nadzieje ze bedziecie mnie zagrzewac do walki:) ja za Was rowniez trzymam kciuki:):):) a Tobie helgus rowniez polecam jogeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!albo siatkowke w ktora tez grywam:):):):):):)

Julitkoo:):*cmok al charakterku widzisz juz sa pierwsze efekty nawet Julik zauwazyła:):):):):):) a nad Twoja pewnoscia siebie popracujemy razem jezeli oczywiscie zechcesz nas odwiedzac:):):):):):

wiesz cio by sie jeszcze charakterku przydało zmieniccc:/??? to mam brzydki charakter!!!!!!:)

kochany.... u mnie to jest wiochaaaa!!!! a jakos sie mobilizuje i jezdze!!! dlatego na poczatku z instruktorem bo mozna sobie zaszkodzic samemu!! to sa cwiczenia ktore wchodza juz na poziom nerwow wiec wiesz nie ma cio ryzykowac!!!!! a nie ma obok ciebie zadnego wiekszego miasta ??????????????

Oj, jeśli chodzi o siatkówkę to owszem lubię ją ale mam do niej uraz :P Kiedyś podczas meczu skręciłam sobie kolano i chodziłam miesiąc w gipsie, nie wspominam tego miło tego okresu ale joga brzmi zachęcająco.

uuuu nio ja z kolankiem tez mialam problemy !!! ale to jeszcze nic!!!!:] jazda konna jest o wiele bardziej niebezpieczna!!! buahhahah 4 razy spadłam skaczac przez przeszkody, w zimie wpadła do rowu z koniem ktory mnie przygnotł a innym razem moja ukochana klacz rabnela mnie w cycuszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ałaaaaa

Gość jula********
Może się jeszcze odezwę. Ogrom buzikaów dla wszystkich i Naszego fajnego rodzynka

helgussss a ty w jakim miescie mieszkasz??? gadam Wam zapiszcie ssie na ta joge na prawde wartoo!!!!!! a jak Wam sie nie spogoba to po prostu zrezygnujecie!!!!:):):):)

tak tak wiem:/ miło ze sie martwisz!!!:) ni ale taki to juz z niego sport:) teraz jezdze mniejjjj i rozwazniej!!!:) ale wszystkie te wypadki to nie moja wina:/

Ała, cud, że się nie zniechęciłaś do tego, podziwiam za odwagę. Charakter - kiedyś byłam bardzo nieśmiała i powiem ci że wyleczyła mnie z tego praca:) Zaczęłam ją od takiego stanowiska że chcąc nie chcąc musiałam dużo mówić ... a potem to już poszło z górki. Może u ciebie też to będzie jakieś rozwiązanie (pisałeś że czekasz na staż)

nio masz racje:) w pracy idzie sie na prawde przełamac!! a Ty charakteru nie szukasz pracy jakiejs??

Oj masz złe podejście może polubisz swoje nowe zajęcie kto wie... Kochani ja już uciekam, bo właśnie skończyłam \"pracę\", dzięki wam za miłą rozmowę, buziaki trzymajcie się. Aha mam nadzieje ze się jeszcze spotkamy na tym topiku:) 😍🌼👄 🖐️

Papapapapapappaapap:* mam nadzieje ze sie jesio zjawiasz!!!!:)helgus miłgo popołudniaaa:) A charakterku dlaczego nie chcesz isc do pracy boo nie rozumie!!!!??? nie nudzi ci sie w domuuuuuuu!!!???

kurcze tak jakos!!:/ za duzo przed kompem chba wiesz:):):))):):):):):) masz jakies rodzenstwoo?

ojj mysle że nie!! bo jadłam o 12 wiec chyba wczesniej bym juz poczuła:):):):):)

nio ja tez duzo za duzo!!!!!!!!! jak jstem tutaj w GCI to caly zcas pzy kompie!!! w domu nie:) to moze powinienes sedzac mnij czasuu przed kompemm jak sadzisz???????????????

nasmiewasz sie teraz?????~!!!!!!!!! a co bys powiedział na basen dzis wieczorem??

ni to masz czszescie:)::):)) ja mam nadzieję ze ta dzisiejsza rozmowa zmieni ciosik w twoim zyciu i za chwil pare zamkniesz kompa i pojdziesz np. na spacer pomyslec jakie zycie jest piekneL:):):):):):):) hmma może mój portret namalujesz!!??? cio Ty na to?? byłabym bardzo ciekawa jak malujesz??

byłoby fajnie :) i miło:) a w dodatku mógłbys wreszcie wyłaczyc kompa!!!:):):)

Gość jula********
ja też chce mój portret :)

Gość jula********
wpadłam na chwilke. Charakterek-> jakbys mógł to dla mnie zrobic,byo by mi bardzo miło