Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atrakcyjna dziewczynka

Nie rozumiem chłopaków którzy na kobiety mówią MATERIALISTKI

Polecane posty

Gość Atrakcyjna dziewczynkaa
To wy jesteście puści - ciedzicie tylko przed tymi komputerami, na tych płytkich czatach - nie macie żadnych ambicji, żadnych celów. Dlatego tak reagujecie na moją osobę - bo mi się udaje, to czego wy niegdy nie osiągniecie...

dżizas! Przeszłaś nawet samą siebie. Ok, nam się nic nie udaje i nigdy nie będziemy tacy jak ty, a to przecież szczyt naszych marzeń. co najważniejsze, nie mam twojej klasy. chjyba się zaraz pochlastam :O

Głupi temat:D:D:D Niewarto nic tu więcej pisać. Po co ma się cieszyć jakaś pusta małolata:P

nie o to chodzi, że przegrałyście życuie - tylko o to, że jak widzicie człowieka który coś osiąga, coś czego wy nie możecie dosięgnąć - to odrazu jest ta okropna polska zawiść... to smutne

odpowiedz na jedno pytanie- skąd wiesz, co my możemy, a czego nie możemy osiągnąć? To, ze mamy \"ciut\" inne podejście do innych ludzi i kasy, nie znaczy, ze nie mozemy czegoś osiągnąć.

no dobrze, a teraz pożegnamy się z tym pustaczkiem, dzięki któremu naprawdę się dziś uśmiałem, tylko biedactwo musi sie nauczyć obsługiwać loginy ;) hehe Marquize vel Atrakcyjna dziewczynka vel Atrakcyjna dziewczynkaa vel atrakcyjna dziewczynka vel atrakcyjna dziewczynkaa vel atrakcyjna_dziewczynka i jeszcze parę innych... nie masz z nami szans idiotko - i kto jest bardziej S.M.A.R.T ???

A ty madra atrakcyjna dziewczynko zalozylas bardzo pusty topik na tym pustym forum - pytam sie dlaczego? aaa no i jak taka wazna osobistosc jak ty moze rozmawiac z takimi pustymi pozbawionymi klasy ludzmi jak my?!

Gość ona teraz myśli co odpisać
:)))

Gość atrakcyjna dziewczynka*
a ten? ;)

Gość Atrakcyjna dziewczynka ma
w 100% rację. To było do przewidzenia że wszyscy będą zbulwersowani. A już najbardziej Ci którzy własnie tacy są :)

Gość nie pisz sama do siebie
:D

Gość dziewczyna23
przeraza mnie to co tutaj przeczytalam oczywiscie to co autorka napisala. Jestem kobieta 23 lata , mam wspanialego chlopaka, z kotrym jestem ponad 5 lat i wyobraz sobie kochana, ze oboje pracujemy i ja nawet wiecej zarabiam niz on i ja wcale nie nazywam go neiudacznikiem, to nawet by mi nie przyszlo do glowy. Wezcie sie za siebie najlepiej i nie oczekujcie od kogos wiecej niz sami potraficie dac. Niestety teraz jest pelno materialistek, dla ktorych liczy sie super samochod (oczywisice chlopaka), duzo kasy (oczywiscie chlopaka ) i prezenty. Ale wy nawet nie wiecie jaka cene za to wszystko placicie. Tacy chlopacy, ktorzy wam tyle dali, a wy nic to niestety ale nie beda mieli do was szacunku i sie nie dziwie na prawde!!! straszne jest myslenie, ze chloapk powienien dbac o rodzine, a jak np. maz umrze, albo w wypadku samochodowy cos mu sie stanie i wyladuje na wozku inwalidzkim to co wtedy?? poszukacie nowego, tory ma wiecej kasy???

Gość Atrakcyjna dziewczynka ma
Zreszta nie wiem dlaczego tak się oburzyliście wypowiedzią tej dziewczyny. Czy to jest źle mieć jakieś wymagania co do partnera? Bo według was to chyba każdy jest dobry?

Gość jaktotak*
To wy jesteście puści - ciedzicie tylko przed tymi komputerami, na tych płytkich czatach --------> skoro Ty nie jesteś pusta to co tu robisz, na tym płytkim czacie :D :D :D

Gość fsadf
A co ty dziewucho osiegnełas oprocz tego ze zrobiłas studia???? Ja tez skonczyłam i co z tego? A tak w ogole to zhańbiłas sie kiedys pracą?

Gość 27 latek
Przeczytałem ten temat no i niestety muszę przyznać że jestem takim 27 letnim nieudaczniekiem. Pracować nie lubię, utrzymać siebie nie potrafię, mieszkam z rodzicami( choc mieszkanie mi kupili ale z wynajmu mam kasę) Wprawdzie jestem po studiach ale nie uważam sam siebie za inteligenta. Przynajmiej mierzę siły na zamiary i mam śliczną małolatkę której przynajmiej to piwo mam za co postawić i pojechać na wakację nad polskie morze, ale co jak co bym jej nie utrzymał

Gość 27 latek
i szczerze to przykro mi się zrobiło gdy przeczytałem ten temat

Gość uderz w stol
a nozyce........ odezwalo sie stado nieudacznikow :)

Gość a kto powiedział
że to facet ma utrzymywać kobietę a nie kobieta faceta

Gość rany
kasa jest wspolna po slubie (u mnie przynajmniej). teraz zarabiam kolo 3 razy wiecej od faceta ale 2 lata temu zarabialam polowe miej. A to ze fajnie byc obrzydliwie bogatym to prawda. A jeszcze fakniej samemu do tego dojsc :)

Gość popieram
ale rzuciliscie sie na dziewczynę. Ona napisała to co mysli i ja ci mówie tak trzymaj dziewczyno. jeśli wiesz czego chcesz i jak ma to wyglądać w życiu to super. Ja zawsze miałam złe zdanie o tzw materialistkach i zostałam za to pokarana. Moja kuzynka tzw materialista ma dziś kochającego wspaniałego męża który docenia to że ona zajmuje sie domem i dziećmi i szanuje ją a ja, wielka moja miłość skończyła sie tym że walczę każdego dnia o byt, o zachowanie godności i zdrowia psychicznego. Wiem że teraz wiele osób na mnie "wsiadzie" ale co mi tam ach i jeszce jedno ja nie jestem nic niewartą czekającą na kasę od męża babą. Skończyłam studia bez pomocy męża i mamy mając 3 dzieci na głowie, wyciągałam go z nie jednej opresji i cały czas również dbam o dom dzieci i męża.

Gość zbytdobryzebygokochac
Do atrakcyjnej dziewczynki ja tam szanuje twoje poglady. Ty na pewno znajdziesz faceta takiego ktory bedzie odpowiadal Twoim wymagania i bedzie git, a innych po prostu zostaw niech zyja sobie jak chca, oni tez trafia na swoje nieudaczniczki i beda byc moze bardziej szczesliwi od ciebie. A co do materializmu to ja sie zgadzam, 1500zl netto to jest minimum, fakt czlowiek nie jest moze wtedy bogaty ale stac go na samodzielnosc. Wszystko ponizej niestety nie daje takiej mozliwosci, ale to tez nie zawsze trzeba mierzyc sily na zamiary i tez bedzie git :)