Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atrakcyjna dziewczynka

Nie rozumiem chłopaków którzy na kobiety mówią MATERIALISTKI

Polecane posty

grunt to nie popadac ze skrajnosci w skrajnosc ..... Sygryda córka wikingów swieta racja nie ma co generalizowac...roznie w zyciu bywa.... Bez kasy nie da sie zyc w dzisiejszym swiecie ale bez milosci jeszcze bardziej...takie moje zdanie..

Dziewczynko------> Czy tego co chcesz powiedzieć, nie mozna było jakoś tak inaczej, bez tej pogardy dla całego świata? Bez tego wynoszenia się i stawiania w pozycji najlepszej i najmądrzejszej? Gdybyś miała KLASĘ potrafiłabyś ując swoje poglądy tak, aby skłaniały do dyskusji. Listek----> 🖐️

Materialistki...hm...Ja też się nie zgodzę,że kasa=klasa. Poza tym nie wszyscy mogą zarabiać grube miliony,teraz mają na to szanse głownie ludzie którzy maja znajomości.A facet ktory ma kase Tatusia i Mamusi oj nie jest interesujący. W ogóle obserwuje ciekawe zjawisko-faceci z gatunku tych bogatych maja przy swoim boku ładne,ale czesto tylko łądne dziewczyny:( smutne.Czemu tak jest?

no widzisz-od faceta wymagasz tyla a sama oferujesz:\"skonczylam studia - medycyne na pomorskiej akademii medycznej w szczecinie a teraz jestem na specjalizacji. zapewniam ze w glowie mam wiele i na wiele tez mnie stac pochodze z dobrze sytuowanej rodziny\" tyle i co do ostatniego akapitu to raczej nie uznalbym tego in plus bo zaslugi w tym Twojej nie ma zadnej;)

Sygryda 🖐️ autorko, współczuję szczerze twojemu przyszłemu partnerowi, o ile oczywiście znajdzie się ktoś godzien twej wiele wartej ręki... :O

Atrakcyjna dziewczynka, a Ty ile zarabiasz? :P Już było takie pytanie, nie odpowiedziałaś:D ...Oczywiście nic. Rodzice dają:P a może masz jakiegoś sponsora:D

Atrakcyjna dziewczynka----->Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy ile zarabiaja lekarze,zwlaszcza tacy po studiach.jak dadza CI 1500zl netto to napisze gdzie - to poinformuje paru znajomych aby tam sie udali na specjalizacje:D:D:D:D:D:D

Zapomnialas o jednym autorko - zyjemy w takim kraju gdzie ludzie ambitni, madrzy, wykształceni zarabiaja duzo mniej niz te \"marne\" 1500 zł. A jesli tego nie rozumiesz to najwyraźniej brak ci \"klasy\". Ty nie rozumiesz chlopaków, ktorzy na kobiety mówia materialistki a ja nie rozumiem osób takich jak ty, które nie znają polskich realiów i najwyraźniej nie mają pojęcia o życiu.

a co zlego widzisz w sponsoringu - tacy męzczyźni przynajmniej wiedza, ile jestem warta - bywamy w najlepszych pomorskich restauracjach oraz roznych spotkaniach - nawiazuje tam liczne kontakty, ktore zaaowocuja poźniej w mojej karierze naukowej

Sponsoring jest niezbednym elementem budowania kariery w dzisiejszych czasach. Nie rozumieja tego tlumoki bez klasy...

znam ten temat tez od drugiej strony... mam brata, do tej pory nie znalazl dziewczyny ktora mialaby szczere uczucia... czasem to naprawde jestem przerazona nasza plcia.

Gość atrakcyjna dziewczynkaa
dziewczyna podszyla sie pode mnie... ktos zalozyl mojego nicka i zrobil go na czarno... ech nie warto tu pisac bo zaraz cie wysmiewaja...

no no, ale z Ciebie kobieta z klasą. Śwaidaczą o tym w zupełności zwroty typu \"byle dziewucha po zawodówce\", czy też nieudacznik zarabiający 1500 zł. Nie wiedziałam, ze klasa= kasa. No proszę! To mnie oświeciłaś. Chyba nie znasz jeszcze życia. Wielu ludzi, harując, nie zarabia nawet 1000 złotych, a są szczęśliwi i nie potrzebują partnerów \"z klasą\" Twojego pokroju. Kobieta z klasą nie jest zarozumiała i nie pisze o sobie, jakby byłą niewiadomo kim, a innych nie miesza z błotem. Wiesz, wykształcenie i pieniądze to jeszcze nie wszystko. No chyba, ze dla Ciebie. Powodzenia!

no prosze, o Twojej klasie świadczy również stwierdzenie \"facet, który zarabia 1500 zł jest dla mnie zerem\". Brawo! pOKAZAŁŚ KLASĘ. aLEBO, ZE MIESZKANIE A MAMUSIA JEST ZENUJACE. wIESZ, NIEKTÓRZY BĘDĄ CAŁE ŻYCIE MIESZKALI Z MAMUSIAMI I W TYM DOMU ZAŁOżą właśną rodzinę, bo tak po prostu chcą, albo zmuszą ih sytuacja zdrowotna rodziców. Zastanów się dziewczyno, co Ty w ogóle tu wypisujesz! Chyba Ci naprawdę twoje wykształcenie i klasa trochę do główki uderzyły.

A tak naprawdę jestem zarozumiałą głupią dupą, która ma lekką nadwagę, rozstępy i grzybicę (to od nawiązywania znajomości). Pochodzę z rolniczej, niezbyt zamożnej rodziny, ale mam wielkie aspiracje i chęci - właśnie przyjechałam do wielkiego miasta i zachłysnęłam się tym światem

jestes tak idealna i madra a nie potrafisz zaczernic nicka-->:D:D:D:D:D:D:D:D:D

co z tego, ze prowokacja.skoro niektore panienki naprawde wierza w to co mysla :o o ile mysla :)

nie wazne czy prowokacja czy nie,coraz wiecej teraz takich pustych panienek - a my takim tepym strzalom mowimy NIE