Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atrakcyjna dziewczynka

Nie rozumiem chłopaków którzy na kobiety mówią MATERIALISTKI

Polecane posty

Na prawdę nie rozumiem. Moim zdaniem jesli facet w wieku powiedzmy 27 lat mieszka z rodzicami i jest na ich utrzymaniu ewentualnie nie ma porządnej pracy - jest zwykłym nierobem bez przyszłości czy bez ambicji. Facet w tym wieku powinien się usamodzielnic, mieszkać samemu, mieć dobrą pracę aby móc przyszłej rodzinie zapewnić byt. I w tym momencie niektorzy pomyslą o mnie że jestem materialistka. A wcale tak nie jest !! Dla mnie facet musi być z klasą. Po co mi jakiś mało ambitny dla ktorego szczytem szczęścia jest pójść z kolegami pod budkę z piwem i nachlać sie. Ewetualnie dla którego jedyną rozrywką intelektualną jest wyjście na zakupy do hipermarketu. Prawdziwy mężczyzna z klasą powinien dbać o swoją kobietę. Starać się aby nie nudziła się. Cały czas ją zaskakiwać. Nie mam tu na myśli jakiś drogich prezentów bo nie o to tu chodzi, ale powinien sprawiać że dziewczyna czuje sie kochana, szanowana i ważna. Kobieta musi czuć się bezpiecznie przy mężczyźnie. A jaka może czuć komfort przy nieudaczniku zarabiającym byle 1500 zł ? A później jak kobieta poznaje faceta, stwierdza, że brak mu klasy i nie potrafi zadbać o swoją partnerkę - nazywana jest materialistką ! A prawda jest taka że to faceci są nieudacznikami, nie potrafią porządnie zadbać o kobietę. I swoją nieudaczność wykręcają na drugą stronę zasłaniając się i mówiąc że to my jesteśmy materialistkami. Tacy męzczyźni dla mnie są zwykłymi nieudacznikami a udają Bóg wie kogo... Zapraszają dziewczynę do lokalu raz na jakiś czas i jeszcze każą jej za siebie płacić - dla mnie debilizm !! Skoro zapraszasz mnie to zapłać za mnie ! Tak to możesz się umawiać z byle dziewczyną po zawodówce - może jej zaimponujesz ale dziewczynie z klasą - NIE. Dziwię się skąd tacy faceci sie wogóle biorą... A co Wy koleżanki o tym myślicie ?

a powiem Wam że wiele jest takich nieudaczników myślących że są niewiadomo kim... faceci - mierzcie siły na zamiary !!!

Gość dorottaaaa
ja nie jestem młodą dziewczynką, mam 30 lat i popieram autorkę Nieudacznikom mówimy nie.

Dlaczego uważasz że jestem młoda dziewczyna ? Nie uważam abym była stara - mam tylko 15 lat ;-) ale nie wiem do czego pijesz ? Napisałam coś nie tak ? Z czym sie nie zgadzasz ? Podyskutujmy prosze...

miało być 25 lat ;-) literówka - przepraszam ;-)

Ale pieprzysz dziecko, ale pieprzysz. Tylko wiesz, to jest tak, że wymagamy tego samego - dlaczego idąc do La Boheme mam za ciebie płacić - ja chce dziewczyny, która osiągneła tyle co ja. Dlaczego ja mam utrzymywać jakąś pustą, tępą laskę - która jedyne co potrafi to ciągać - hmmm. Pomyślałaś o tym - pewnie nie bo granice twej percepcji są bardzo ograniczone.

to prawda ze facet ktory nie dazy do samodzielnosci jest zwyklym leniem, jest dla mnie nikim. Sama jestem wymagajaca wobec siebie i tego samego wymagam od mojego partnera... Bylam kiedys z czlowiekiem ktory nie mial ochoty sie rozwijac i zadowalalo go to co ma....wogole nie myslal o przyszlosci....nie byl w stanie utrzymac samego siebie nie wspomne o rodzinie a mial 30 lat;)twierdzil ze jakos to bedzie...poprostu zero ambicji...nawet mu sie z domu nie chcialo wychodzic...bo TV najlepszy na kazdy wieczor... Natomiast nie zgodze sie z jedna rzecza... Postawic mi przyslowiowe Piwo moze jedynie moj face...jestem osoba niezalezna i nie lubie czuc ze jestem komus cos winna..kolega mnie zaprasza na piwo nie ma sprawy ale to jest moj kolega i nie ma obowiazku za mnie placic ...nawet gdy jest to potencjalny kandydat na \"faceta\" jest on dopiero kandydatem ...

Gość PieczywoChrupkie
A jesli ja zarabiam miej niż 1500zł a mam wykształcenie wyższe i pracuje w swoim zawodzie jestem "nieudacznicą" ? chyba nie wiesz co to życie. Nie bronie tutaj leniuchów którzy faktycznie nic nie robią.

Gość a ja mysle ze
A trakcyjna to ty moze jestes, ale napewno nie madra. Ty nie rozumiesz pojęcia "mężczyzna z klasą":) Jestem ciekawa co ty masz do zaoferowania facetowi oprócz urody. Dodam od siebie jeszcze jedno... tak piszesz o tej klasie, ale czy ty jestes kobietą z klasą? NIE... bo kobieta z klasą nie uzyłaby nicka "atrakcyjna dziewczynka"

Gość dorottaaaa
to było do przewidzenia że rzucą się na Ciebie, autorko :) nie przejmuj się, to kolejni nieudacznicy którzy najzwyczajniej na świecie nie mają kasy ani klasy, ale sprytnie odwracają kota ogonem mówiąc że jesteś młoda, głupia i do tego materialistka wg nich PORZĄDNA dziewczyna patrzy tylko na charakter (na wygląd też nie wolno, bo wtedy jesteś głupią lalą). :D:D

Po koleji: - uważam, że zbyt łatwo łączysz pojęcie klasy z kasą, kiedyś zrozumiesz , że nie są ona synonimami. - wykazujesz wyjątkowy brak szacunku wyrażając się pogardliwie o ludziach którzy mają inne od Ciebie priorytety i wartości - to moim zdaniem świadczy głownie o niedojrzałości - i ostatnie: generalizujesz. Pozdrawiam

Gość jaktotak*
To 15 lat bardziej pasuje do Twojej wypowiedzi :D

Gość dorottaaaa
z brakiem pieniędzy u faceta jest tak jak z małymi penisami: mówią że to nic takiego i to nie jest ważne: -faceci z małymi penisami (lub brakiem kasy) -oraz kobiety takich facetów ... :D

Atrakcyjna dziewczynka------>napisalas tyle na temat tego jaki to ten facet powinien byc aby mogl \"dbać o swoją kobietę\",wiec prosze teraz napisz tyle samo na temat tego jaka ta kobieta bedzie jak juz spotka takiego mezczyzne-jesli nie potrafisz to oznacza,ze jestes tylko zapatrzona w czubek wlasnego nosa egoistka,niestety. p.s. aby wymagac cokolwiek to nie wystarczy byc \"atrakcyjna\",a Ty jesli wybralas taki nick to oznacza ze glownie nacisk kladziesz na t \"wlasna\"(?) ceche.

estem ciekawa co ty masz do zaoferowania facetowi oprócz urody.------>tez wlasnie sie nad tym zastanawiam:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

dorotaaa - rozumiem Ciebie i nie przejmuje sie tym a ten kto nie patrzy na wyglad poznajac partnera jest dla mnie zwyczajnie debilem albo klamie. kazdy w jakims stopniu patrzy na to.... co do pytania co mam do zaoferowania skonczylam studia - medycyne na pomorskiej akademii medycznej w szczecinie a teraz jestem na specjalizacji. zapewniam ze w glowie mam wiele i na wiele tez mnie stac pochodze z dobrze sytuowanej rodziny, ale nie moglabym byc z nieudacznikiem bo nie chce skazac sie na nude w zwiazku facet ma sie rozwijac !! to ze skonczyl studia nic nie znaczy bo teraz byle debil moze skonczyc np w prywatnej uczelni a pozniej bide klepie kwestia jest aby umiec sie sprzedac, zaprezentowac czlowiek powinien byc przebojowy a nie siedzaca pod miotla cicha myszka zarabiajaca zenujace 1500 zl.... bo ile mozna mieszkac z mamusia i byc na jej garnuszku ???? facet ktory nie jest samodzielny jest dla mnie zerem !!! tak ZEREM taka jest prawda...

Gość hdwoie
A ile tatuś musiał dać w łapę żebyś mogła się dostać na medycynę?

Gość jaktotak*
Najfajniejszy jest "facet' z wszystkim się zgadza :D :D :D

Gość 44343
nnie znacie powiedzenia "facet musi mieć kasę, kobieta urodę"? Tak jest już urządzony świat i kropka. Kobieta ma być atrakcyjna, ma wabić. Facet ma zapewnić byt rodzinie. Tak jest od początku świata. W XIX wieku normalne było że panny chciały wyjść bogato za mąż i jikt ich nie nazywał materialistkami. To było oczywiste. Natomiast w dzisiejszych czasach faceci zbabieli, mają zarobkowe kompleksy i stąd wzięło się słowo "materialistka".

A ja uważam, że jeśli kobieta płaci za siebie w knajpie to nie świadczy o tym, że jest bez klasy :O A w ogóle średnio się z tym zgadzam raczej. A ile Ty zarabiasz, że 1500 zł partnera to dla Ciebie za mało?

wiedziałam że najedziecie na mnie za to ze dostalam sie na studia... zazdrosc.... a u mnie nikt nie zaplacil bo na to bym nie pozwolila... lapowki to moga sobie dawac nieudaczniki...

jesteś naprawdę (przepraszam) pojebana... ciekawe ile ty po swojej medycynie bedziesz zarabiała... no chyba, ze ci rodzice wszystko ustawia, jezu jak ja nie lubie takich dup jak ty... wrrrrrrrr