Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brevoxylka---

BREVOXYL JEST SUPER

Polecane posty

Gość benzacne robi skorupe na buzi
i z ranka sie wkurzasz bo domyc nie mozna!!! a fuj z tym! lepiej kremik!!! ja po 3 dniach zauwyzylam poprawe cery o 85%!! co trzeba wiecej powiedziec?

Gość endi
napiszcie mi jeszcze prosze jaka konsystencje ma brevoxyl? krem czy masc zasychajaca? benzapur miałam nie polecam

Gość ma super konsystencje
kremiku,takiej emulsji! wlasnie sie posmarowalam,juz nic nie szczypie i jest supi:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość Novika novinka
Wlasnie go kupilam no zobaczymy jak sie wykarze. :) Lepiej jak dam mu pole do popsiu najpierw zrobic parowke, peeling,maseczka i dopiero Brevoxyl :) Ja mam problem podskorny takzwany bo krostek na zawnetrz mam sporadycznie bardziej chodzi o zaskorniki. Jesli je zwlacza to po jakim czasie? niech ktos sie wypowie komu to cudo wyleczylo pysia ztego dziadostwa :) No i czy wyszusza mocno? a policzki juz niesmarowac?

Faktycznie Benzacne robi skorupę i nie da się go używać pod makijaż. A Brevoxyl moim zdaniem rozsmarowuje sie na twarzy jak krem nawilżający.

nie wysusza mocno...Zresztą ja po poprawie mojego stanu cery nie używam tej maści regularnie.Czasem dam jej odpocząc i nakładam krem nawilżający...bez szkody dla mojej skóry...

Gość pysiaczekk
wczoraj kupilam i od razu uzylam na noc na cala twarz. I na razie jestem w szoku bo nic nie szczypalo, skora sie nie zaczerwienila, nawet nie czulam zeby sie sciagnela serio:) Ciekawe jak bedzie pozniej... Ale nie moge sie juz doczekac efektow:) Po tej pierwszej nocy mam tylko wrazenie ze pory sa bardziej domkniete:)

Gość kjhiikk
pysiaczek - jeszcze sie "wydarzy" ;) poczekaj :) ale potem juz bedzie tylko lepiej :) u mnie co prawda buyzia wyglada o niebo lepiej, ale niestety, pozostalo czesc wagrow, i aczely sie robic takie podskorne grudy... ma ktos na to jakas rade???

Gość zielona łza
Na pewno nie wyciskaj.

Gość pysiaczekk
kjhiikk - kurcze blaszka nie strasz mnie, co sie wydarzy, wysypie mnie czy co... Czy tylko skora zacznie zlazic?W sumie to jestem gotowa na wszystko poniewaz jestem w krancowej desperacji... No ale wolalabym sie jakos nastawic psychicznie:)

Gość pysiaczekk
a co do tych podskornych grud to tez je mam i nie mam na nie zadnego pomyslu:( Liczylam ze moze to cudo rzekome cos z nimi zrobi

Witajcie!!! Od 3 miesięcy używam Differinu i raczej brak poprawy:( mam baaardzo głębokie zaskórniki na policzkach i nie chcą się one niczym usunąć...a do tego przeradzają się z czasem w wielkie czerwone wypryski. Mam dość wrażliwą cerę. Czy BREVOXYL podrażni mnie bardzo? Chciałabym go sobie kupić, bo czytam tu tyle dobrych informacji o tym kremie....

Gość a zaskorniki to
ponoc sa wagry, to prawda?

Gość on jest na wagry zaskorniki
tluste cere ,duze pryszcze itd!! jest zajebisty! a differin to shit! ja dzis posmaruje sie na noc brevoxylem ale na dzien jakims nawilzajacym:) w koncu sie nie swiece! wole miec troche przesuszona i czysta niz tlusta i za zaskornikami!! on usuwa wsszystkie zaskorniki,ja mialam duzo na polikach i zeszlo w 4 dni! i smarowalam tylko na noc!!!! kto go wynalazl,bo musze podziekowac!

Gość do allis
ja tez tak mialam! wpierw maly zakornik w potem po jakichs paru dniach wielka gula czerwona! odkad uzywam brevoxylu juz tego nie ma! zawsze wyskakiwalo mi codziennie po 3 pryszcze albo i wiecej_! a odkad uzywam brev.mialam moze z 5 ogolem!! i ta malych! jak tylko widzialam ze sie cos robi to kladlam na noc gruba warstwe brev.i rani bylo po klopocié!!!!!!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość endi
kupiłam go dzisiaj za 18,54 posmarowałam na razie na czole i zabaczymy........

Dzięki dziewczyny:) W takim razie jutro kieruję swe pierwsze kroki do apteki i za kilka dni powiem wam co z moją cerą. Trzeba w końcu na poważnie zacząć walczyć ze skórnymi problemami!!!!

I jeszcze jedno pytanie przyszło mi do głowy. I prosze o odpowiedź \"brevoxylowe weteranki\":) czy długo go można używać? tzn czy po kilku miesiącach nie szkodzi na skórę?? bo musi być chyba silny... a jak jest po zaprzestaniu smarowania się nim? wracają syfki??

Gość mozna stosowac dlugo ale lepie
j tylko raz dziennie! np na noc !a rano mocno nawilzyc lub lekko natluscic jesli jest za sucha! jak odstawisz to nie wyskocza,skora jest na dlugo wygladzona i bez zaskornikow! a jak cos wyskoczy to punktowo smarujesz na noc i rano po krzyku!!

Gość lusialusia
Hej! ja wczoraj po tych waszych opiniach poleciałąm do apteki po brevoxyl zapłaciłam 20.90. I zaaplikowałm na noc, wiadomo ze po jednym zastosowaniui czarów nie ma i wszystko nie po znika te duże są jeszcze ale skóra jest wyrażnie gładsza.I krostki poznikałąy prawie tylko te duże jeszcze są pryszczyki:) ale za pare dni brevoxyl sie z nimi zapewne rozprawi raz na zawsze:) Zastanawiam sie tylko czy stosować raz czy 2 razy dziennie? dziś rano tez posmarowaąłm nim bużke. ale chyba tylko na noc bede nim smarowac a na dzień kremik nawulżający jakiś. Aha i miałąm jeszcze dodać ten kremik ma super konsystencje wchłania się migiem i nic nie piecze, czerwonej skóry tez nie miałam. Wiec narazie jest super!!!!!!!!!!

Gość a nie mowilam kitu
bym was nie wciskala! mi zajebiscie pomoglo,wiec moze i innym pomoze! ja mam cudna cere,jestem taka szczesliwa...gladka,bez pryszczy,,w koncu czuje sie dobrze i jestem pewna siebie,w koncu patrze rano wlustro i bez makijazu sie sobie podobam! nawet mi plamki poznikaly ktore mialam po wyciskaniu! i to w 7 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):););) ja smaruje tylko na noc,na dzien pod makijaz zbyt wysusza! ale mozna pod make up:) jak nie wysusza zbytnio. mi starcza jak tylko na noc robie,smaruje cala twarz a na cos wiekszego czy na zaskornika daje wiecej kremiku-cudu:):););):):) czemu ja tego predzej nie odkrylam????? :):)

Gość endi
do dziewczyn którym pomógł krem jaki wczesniej miałyscie tradzik? pojedyncze krosty, czy o wiekszym nasileniu?

Gość endi
jeszcze jedno pytanie jakiego kremu nawilzajacego potem uzywacie?

Gość marta32452
hej:) Stosuje brevoxyla juz prawie 3 miesiac :) Jest cudowny, przez ponad 10 lat meczylam sie z najgorsza odmiana tradziku- same ropne czopy na calej twarzy, nic nie pomagalo. Po 3 misiacach stosowania zostaly wlasciwie tylko wagry( na to nie pomaga) i czasem kilka zaskornikow, ale doslownie KILKA(ktore znikaja po posmarowaniu), a kiedys byly SETKI. Mam cere baaaaardzo tlusta,a teraz nawet sie nie swieci. Moj sposob: dwa razy dziennie rano i wieczorem Zel kolastyna lub under twenty (ten niebieski) + brevoxyl. ALE TYLKO NA B.TLUSTA CERE !!! Cera jest gladziutka i sliczna, tak ze az nie moge w to uwierzyc:) zreszta czesto zapominam posmarowac, i nawrotow jak na razie nie ma. POLECAM i dopisuje sie pod tytulem:)

Gość do endi
ja mialam jakis dziwny podskorny, bylo widac takie male gnojki,jak mylam buzie to wyczuwalam palcami taka kaszke:;(:( :( i na polikach pojawialy sie takie dziwne zaskorniki ktore po paru dniach przeobrazaly sie wielkie gule.... do zerzygania!!! a po brevoxylku gladka buzka,zadnach zaskornikow,nawet z nosa zniknely!!! polecam!

Gość do marty
ja tez moge go tylko zachwalac marta! ciesze sie ze go kupilamw koncu,gdyby nie on meczylabym sie i wyciskala te cholerne pryszcze!!!! i nerwica zaawansowana! a tak mam spokoj i tez nie uzywam codziennie,bo niekiedy zapomne i po prostu wklepie krem nawil. ale dzis na noc smaruje,na pewno:) buziaczki!

Gość brevoxyl jest super
moge sie tylko pod tym podpisac

Gość endi
tez bym chciała podpisac sie po Waszymi wypowiedziami :) mam chyba na twarzy kazda z mozliwych odmian tradziku raz jest lepiej raz gorzej a co z kremami nawilzajacymi ? jaki wybrac? podpowiedzcie dzisiaj uzyje kremu drugi raz ale nie na ała twarz bo mam kilka ranek