Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brevoxylka---

BREVOXYL JEST SUPER

Polecane posty

Gość sarmancka
ja używam ----- też mialam benzacne i mi nie pomagalo. Nic a nic. Mialam tylko po tym taka skorupę, ktora trudno bylo zmyć. Z brevoxylem nie ma takiego problemu :) no ale kazdy ma inną skórę heh

Gość gf
mnie on wogóle nie pomógł :P

Gość zafaratka
ja uzywalam obu i Benzacne sie lepiej wchlania niz Brevoxyl, bo jest w zelu, ogolnie preparaty z nadtlenkiem benzoilu lepiej stosowac na noc i zostawic zeby sie ladnie wchlanialy i nie zakrywac kosmetykami, ale Benzacne moim zdaniem o wiele lepiej sie wchlania

Ja mam 26 lat, urodziłam dziecko a cera nadal z przebarwieniami i pryszczami przed okresem... dermatolog dziś mi przepisała własnie BREVOXYL... własnie pierwszy raz zaaplikowałam i nic nie piecze, nie jestem czerwona... Mam stosować miesiąc a w sierpniu mam urlo i tu jest problem: CZY MOŻNA TROCHE KORZYSTAĆ ZE SŁOŃCA? JEŻELI NIE TO PO JAKIM CZASIE PO ODSTAWIENIU KREMU?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppp

Gość asiuulkaa
Mnie piecze tylko troszkę, żadnych wysypek, podrażnień i czerwonej skóry nie mam! Stosuję od dwóch dni i czekam na efekty!

Gość BarteXXX
Witam!:] A nie beda sie pojawiac nowe krosty?? bo mi spier***** twarz tonik bo uzywam mydla oczyszczajacego bardzo polecam i stosuje maseczke z drozdzy ale to nic w sumie nie daje czerwone plamki sa nadal i xaskorne;/ kupilem krem do znikania blizn po tradzijku co bardzo pogurszyl sytuacje wiec czy ta masc mI napewno pomorze?? czy lepiej isc do dermatologa ktory przepisze leki za jakies 150 zl? wiec bardziej oplaca sie kupic ta masc tak???:]

Gość mag05
chcę sobie kupic brevoxyl, ale nie wiem jakiego kremu nawilżającego razem z nim używac i w jaki sposób.? i boję sie że po skończeniu kuracji pryszcze powrócą...?

Gość relaxbear
na poczatku bylo super a teraz wszystko wrocilo......

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/#39038 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość lydzia
kocham brevoxyl . ! on jest poprostu boskii . < 33333 polecam wszystkim którzy mają problemy z cerą . !

Gość goga33
witam wszystkich. Ja też mam problem z trądzikiem. ostatnio stosowałam taki kremik ale efekt był bardzo krótki. Kiedy przeczytałam te wasze wypowiedzi o brevoxylu to postanowiłam go kupić. Za parę dni napiszę jakie efekty. POZDRAWIAM!!!!!!!!!!

Gość goga33
Ja go stosuję od tygodnia. Efekty są widiczne , większość pryszczy zniknęło. Jednak zostają mi po nich ślady i skóra jest bardzo wysłuszona.Muszę stosować duże ilości kremu nawilżającego. Mi skóra się nie łuszczy jeśli najpierw posmaruje się kremem a potem brevoxylem. nie wiem co mam stosowsć na te ślady . Jeśli macie jakieś pomysły to piszcie. Pozdrowionka !!!!!!!

Gość Drag-On
Nie wyrzucajcie peniędzy w błoto kupując te nic nie pomagające kremy!Ja w końcu znalazłem coś co naprawdę pomaga i kosztuję niewiele bo tylko 5 złotych! http://fotohub.pl/view/049e2c2e6bb324b3a390d5f004c04eb3 Z tą karteczką do lekarza,on wypisze receptę,potem do apteki z recepta i na nastepny dzień lekarstwo jest gotowe.Rano i przed snem zamoczyc w tym waciki i porozcierac po twarzy.Naprawdę pomaga!

Gość frfr
ta kiedy go nałoze, piecze strasznie, ale da sie wytrzymac.. rano jest ok, a w południe znowu te same pryszcze sie pokazuja i wagry.. jakby brevoxyl tylko na jakis czas je schował a nie likwidował.. nie wiem no..

Gość weruss
Ja po pierwszych 2 dniach nie miałam zadnych objaw uczulenia teraz na całej twarzy mam wysypke takie grudki i skóra jest szorstka co robic dalej? stosować to czy odstawić????

Gość basiawawa
Ja stosuję teraz maść robioną jakąś i maść szałwiową, co ją kupiłam na allegro tutaj: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php ?uid=6562764 Jest tania, więc nic nie ryzkowałam. I mi pomaga, jest coraz mniej tych pryszczy, świetnie wspomaga leczenie!!! Piszę Wam o tej maści bo chcę Wam pomóc! Ja ją kupiłam na allegro bo gdzieś o niej przeczytałam i mi pomaga

Gość basiawawa
Ja stosuję teraz maść robioną jakąś i maść szałwiową, co ją kupiłam na allegro tutaj: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6562764 Jest tania, więc nic nie ryzkowałam. I mi pomaga, jest coraz mniej tych pryszczy, świetnie wspomaga leczenie!!! Piszę Wam o tej maści bo chcę Wam pomóc! Ja ją kupiłam na allegro bo gdzieś o niej przeczytałam i mi pomaga

Gość weruss
Witam ponownie . Powiem tak wysypka znikneła teraz brevoxyl stosuje tylko punktowo i nakładam dośc duzo kremu nawilżającego BAMBINO ! Pamietajcie nie załujcie kremu. Bo po kilku dniach skóra bedzie nie przyjemna.

Gość majkeeeeeeeel
na wstępie chciałabym gorąco polecić Brevoxyl. stosuję go od kwietnia, gdy już nie dawałam siły z nowymi niedoskonałościami mojej cery. jak wiadomo każda dziewczyna chce mieć idealną twarz zamiast 'toru minowego'. moim zbawieniem był właśnie on. zobaczyłam jego reklamę w viktorze gimnazjaliście i postanowiłam go wypróbować, gdyż kupowane wcześniej maści/toniki/kremiki i tym podobne nie dawały rezultatów, ba! było tego co raz więcej. po zakupie przez pierwsze dwa tygodnie okropnie piekła mnie twarz, byla również wrażliwa na ciepło/słońce. jednak dziś wiem, że brevoxyl to najlepszy przyjaciel mojej cery. jedno opakowanie starcza mi na trochę ponad miesiąc, bo nigdy go nie żałuję. nakładam jedynie na noc, bo potem natłuszczam cerę kremem ziai. brevoxyl świetnie wysusza cerę wraż z pryszczami, ponadto wybiela ją i zmniejsza ilość grudek. jestem z niegobardzo zadowolona, chociaż nie wiem czy kiedyś go odstawię, bo boję się skutków ;c

Gość weruss
Ja stosowałam na cała twarz jednak zauwazyłam ze skóra za bardzo się wysuszyła dlatego teraz stosuje go punktowo i nie załuje kremu BAMBINO i jestem zadowolona;-)

Gość olcia1982
moja buzka po kuracji wyglada o niebo lepiej polecam jeszcze raz:)

Brevoxyl jest tym samym co Benzacne - z tym,ze Benzacne jest duzo tanszy i w wiekszym stezeniu (10% substancji aktywnej vs 4% Brevoxylu). Nie dajcie sie nabrac haslom marketingowym firm farmaceutycznych, tylko czytajcie jaka jest zawartosc substancji aktywnej i co nia jest.

Brevoxyl jest tym samym co Benzacne - z tym,ze Benzacne jest duzo tanszy i w wiekszym stezeniu (10% substancji aktywnej vs 4% Brevoxylu). Nie dajcie sie nabrac haslom marketingowym firm farmaceutycznych, tylko czytajcie jaka jest zawartosc substancji aktywnej i co nia jest.

Gość troublemaker
To, że stężenie jest większe wcale nie musi oznaczać większej skuteczności - wbrew pozorm stężenie 2,5% podobno daje o wiele lepsze efekty niż 5% i 10%. Jeśli ktoś zna angielski, to polecam stronę acne.org Jest dużo rad co do 'terapii' tego typu specyfikami.

Gość Pauluśś
zachęcona Waszymi opiniami też biegnę dziś na przerwie w pracy po brevoxyl:)co prawda nie mam jakiegoś strasznego trądziku zazwyczaj ale tym razem przed okresem strasznie mnie zaskoczył bolącymi wypryskami gdzie nigdy mi sie to nie zdarzyło więc czas to wreszcie zakończyć i pokładam wielką nadzieje w tym kremie.tylko właśnie boję się przesuszenia i nie wiem jakeigo kremu używać który nie będzie zatykał porów???stosowałam matujacy z perfecty miał super opinie i ogólnie jest fajny jednak m zatykał pory:(ktoś ma jakąs radę??pozdrawiam wszystkich:)

Gość Evella
Ehh.. Pierwszy raz zastosowałam brevoxyl 3 dni temu za pierwszym razem, wieczorem nałozyłam dosyc cienką warstwe, było ok lekko piekło, ale na drugi dzień przesadziłam dosyć, że z ilością to z czasem stosowania, bo zastosowałam go w odstepie około 12 godzin.! Oczywiście nałozyłam krem nawilżający ( humektan ) Wiem, wiem, że brevoxyl działa złuszczająca, wysusza itp.. Ale zastosowałam łącznie dwa razy ( to co opisałam wyżej ) i właśnie po tym drugim razie zaczęło mnie strrrasznie piec ;/ po południu az do wieczora miałam strasznie czerwoną twarz. Na drugi dzień rano wstałam z masakrycznymi czerownymi "plackami" w miejschac, gdzie się smarowałam brevoxylem.! Dziś już jest trzeci dzień, a poprawę jaką zauwazyłam to : dziś rano miałam lekko opuchnte policzki i dalej czerwona twarz! a noi baaardzo mocno wysuszoną noi taką szorstką - łuszczącą się! Cały czas mocno nawilżam, chociaz nie wiem czy ten humektan coś daje bo jak się nim posmaruję np. na czole widze, że mam je tłuuste, jakby w ogóle się nie nawilżało. Moja wina, bo przesadziłam "trochę" z użyciem brevoxylu! ;/ Błagam! No już nie wiem co mam robić.Odłożyłam chwilowo brevoxyl, nawilżam twarz od zewnatrz i od środka.. Może peeling żeby trochę tą skórę złuszczyć? Tylko boję się że gorzej zrobie... czy ktos już z was miał tak podobnie..? No już sama nie wiem!! ;/ Jak długo moge mieć tak czerwoną twarz???? wiem, rozpisałam sie, ale jestem załamana :((

Witam chciałam się wypowiedzieć o Brevoxylu po raz ENTY!!!! Używam go od Marca 2006 roku regularnie i dzisiaj mogę jasno powiedzieć, że ratuje mi życie... Gdyby ktoś na mnie spojrzał nigdy nie powiedziałby, że miałam kiedykolwiek jakieś problemy z trądzikiem... I do tego jestem w epicentrum dorastania... mam 16 lat... Nawet jeśli odłożę go na 4 dni to nic się specjalnego nie stanie z moją skóra A co do podrażnień... zdarzają się przez pierwsze tygodnie... ale moja skóra teraz się tak uzależniła, że go łaknie A co do kremu możecie użyć kremu kakaowego nawilżającego pięknie pachnie i na baardzo długo nawilża Aaa i polecam także używanie 3 razy w tygodniu Garnier Czysta skóra 3 w 1

Gość Rysiek_Z_Klanu
Brevoxyl (20zł) + unidox (8zł) to dla mnie najlepsze zestawienie, brevoxyl wysusza gnojki z zewnątrz a unidox zapobiega namnażaniu się bakterii (np. gdy powstanie podrażnienie). Moje początki z brevoxylem wyglądały tak: Dermatolog zaleciła mi żeby używać go w systemie 2+2 czyli 2 dni smarowania i 2 dni odpoczynku, po ok. miesiącu, dzień odpoczynku skrócić do 1 dnia a w 3 miesiącu stosować brevoxyl codziennie na noc. Co do unidoxu to chyba standardowo 10 dni po calaku i 20 dni po połówce. Brevoxyl super działa na blzny !!!!! Wygładza je i rozjaśnia !!!!! a takie malutkie spokojnie usuwa !!!!! Grzechem jest nie wypróbowac tego specyfiku !!!!! szczególnie patrząc na cene !!!!!!!!!!!!!!!!