Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnica_spowiedzi

Która pani mnie ukołysze do snu?

Polecane posty

Gość złota rybka*
ja mogę autora ukołysać, ale permanentnie odczuwam jego brak 🖐️

Gość złota rybka*
ooo, juz się pojawił, no to jak z tym ukołysaniem?

Gość złota rybka*
to ty podszyłaś się pode mnie, miernoto :P

No ale jak opcja tzn, ze jakos sie bedzie to uruchamiac... automatycznie jakby ;) Poza tym jak widac "opcji" jest wiele. Ktora wybierzesz...?? Zeby sie te opcje ze soba nie pozarly :D

bedę musiała Was na chwilkę przeprosić...idę do lazienki odprawić pańsZczyzne - golenie, depilowanie, nakladanie roznych mazi na rozne części ciala, wcieranie, ugniatanie i masowanie zajmie mi jak zwykle cenny czas, ktorego mam i tak nieduzo... no ale kapiel zrobię też ;):P:P :)

No widzisz \"Janko\" wszystkie tutejsze panie takie jakieś niezdecydowane, a wakacje dla niektórych prawie się kończą więc trzeba dzialac na wlasny rachunek:) No taka stała opcja to bajer, nie trzeba nic mowic, bo samo przyciaga;)

Ja tez bylam przed chwila w lazience... Prysznicowanie zajelo mi ok. 5 min liczac od wejscia do wyjscia :D Ja to sprinter jestem... ;)

Ja nie w temacie jestem. A na co jest ten waniliowy plyn...?? Bo mi sie kojarzy z odswiezajacym dyndadelkiem w samochodzie :D

Wieczorne mizianie to obowiazek sam z siebie.Jedyny minus, pozne zasypianie:) Co do płynu, nie wiem dlaczego,ale te o waniliowym zapachu działają na me zmysły,więc proszę mi tu nie bluznic!!!

Ale mizianie warte jest takiego poswiecenia ;) A mi sie zapach waniliowy z niczym innym nie moze skojarzyc jak z tym dyndadelkiem :D

Witam Wszystkich miło. :) Kubusiu i słusznie, ;) zima się zbliża, długie, zimne wieczory i noce ... a stała \"opcja\" nie tylko ukołysze, ale i .... ogrzeje. :)Informuj nas na bieżąco, na jaki etapie jest już postęp Twoich prac. ;)

Tu wiele jest kafeteryjnych blogow, czastow... Jakby sie szefostwo mialo przyczepic to niewiele by z kafe zostalo... ;) Znaczy sie sygerujecie, ze powinnam sie isc leczyc ze wzgledu na spaczony zmysl powonienia i dziwne skojarzenia...? ;)

POdobno nie ma w naszym spoleczenstwie czlowieka w 100% zdrowego :D (mam na mysli zdrowie umyslowe :P ) Tak sie czasem pocieszam ;)

Rybko, Lenorem włosy płuczesz? ;) Kubusiu, niech to i blog będzie, zaś my tu wiernie będziemy Tobie kibicowały i wypiekami na buzi wszystko co napiszesz czytały. ;) Widzę, że o zapachach rozmawiacie. Waniliowy to mi się kojarzy z zapachem do .. ciast. :P Lubię np. ptasie mleczko waniliowe. ;)

JA dodaje cukru waniliowego do nalesnikow... Ale bardziej to smakuje waniliowo niz pachnie... Nic nie pobije tego masakrycznego zapachu swiezego dyndadelka w samochodzie :O

czuję TS taką lekką nutkę sarkazmu...czy mi się zdaje? chodzę nadąsana i potrzebująca jeśli o to się pytasz...😠