Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny_czlowiek

Jestem sam, nie mam dziewczyny i dlatego jest mi smutno.

Polecane posty

Miałem na mysli tylko tych kilka polskich miast GDZIE COS SIE DZIEJE typu Kraków Warszawa Wrocław czy Poznań.

Gość Monika ah Monika23
Konar---> bylam w tych maistach "gdzie cos sie dzieje" i w Grodzie Kraka nie znalazlam nikogo innego niz amatorow szybkiego klubowego sexu:O

Gość Monika ah Monika23
"nikogo innego jak tlyko amantorow..." Niema to jak moja cudna skladnia;)

Gość Monika ah Monika23
;) Pewnie, grzybki idealne na kolacje...;) [przepraszam za te offtopokowe zdania;)]

Agato , tak tylko obserwuje moich kumpli ktorzy rozjechali sie wlasnie po tych wymienionych przeze mnie miejscach i mają mnostwo znajomych , i ciągle jakies mniej lub bardziej udane kontakty z płcią przeciwną.Cóż no tak juz jest .Im wieksze skupisko ludzi tym wieksza szansa aby kogos poznac.

Konar, pewnie masz rację. Tylko często problem leży nie w ilości, a w jakości.

dużo znajomych można mieć i w małej mieścince, nie ma reguły... a na grzybkach to tylko grzyb można znaleźć ;) i szyszki :P

Jak miałem tak mniej wiecej 22 lata tez mialem tu u siebie mnostwo znajomych.Niestety proza zycia zmusila ich do emigracji w Polske za chlebem.Teraz nie mam tutaj juz nikogo.

konar, to samo jest i u mnie wszyscy za granicą a ja tu mam stałą prace i nie myślę nigdzie wyjeżdżać :) a kiedyś i kobieta się znajdzie... ps. mam taką nadzieje ;)

zycze ci tego kornik z calego serca.ja tutaj u siebie juz dawno przestalem sie rozglądac

No tak, mnie też proza życia zmusiła do wyjazdu z dużego miasta do mieścinki i trochę trudno mi się przyzwyczaić

oooo rozglądać trzeba się cały czas, ja oczywiście tylko za pięknymi .... samochodami lol

a ja lubię moje małe miasteczko pomimo tego że nic tu się nie dzieje, ale mam ciszę spokój... a jak mam ochotę na coś większego to zawsze wsiadam w samochód i już po problemie :)

Wspólczuje Agato.Ja zawsze jak wracam np z weekndowego wypadu do znajomych do stolicy , to dochodze do siebie przez tydzień.Ta cisza i spokój są po prostu nie do zniesienia.

Konar, cóż to był mój wybór. Mam nadzieję, że nie utknęłam tu na lata. Prawdę mówiąć gdybym nie mogła wrócić do siebie, bo wolałbym zamieszkać na wsi niż w takim niby mieście. Tu jest okropnie. Kornik, kiedy już tak będziesz jachał na poszukiwania wrażeń może zatrzyma Cię jakaś sytmpatyczna autostopowiczka:)

kiedyś byłem zakochany w dużych miastach, Kraków Wrocław ale ostatnio po kilkudniowym pobycie w Krakowie uciekałem jak najszybciej do domu, czułem się strasznie zmęczony przytłoczony :(

a ja wlasnie odbijam psychicznie w takich miejscach, wsrod tlumu i korkow.W miejscach ktore tetnią zyciem .Odżywam , po prostu CHCE MI SIE ZYC !!!!

tak w dwie strony, ale gorzej jak dwie są ciekawe i co wtedy? chyba tylko pomaga rozdwojenie jaźni bo napoleonem nie jestem i podzielnej uwagi u mnie darmo szukać ;)

zauwazylam,zeniektorzy tak maja ja rowniezz mniejszego miasta i te wieksze zabardzo przytlaczaja:( zawsze chce wracac do swojego:)

konar każdy jest inny i co innego jest do szczęścia potrzebna dlatego świat jest taki piękny a czasem porąbany ;)