Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny_czlowiek

Jestem sam, nie mam dziewczyny i dlatego jest mi smutno.

Polecane posty

Wow, jaką dostałam przed chwilą wiadomość na gg. Cytuję \"Dobry wieczór.Moze romansik\" Dobre

święta i ferie, ale to zimno, przemoknięte buty problem z odpaleniem auta, oszronione szyby, bolący tyłek przy śliskim chodniku ;) chyba się przeniosę na wyspy kanaryjskie ;)

Gdzie przemaczasz te buty jak jeździsz autem?? Ale te Wyspy brzmią kusząco.mmmmm

na wyspach kanaryjskich śnieg też znajdziemy :) jest na wygasłym wulkanie :) dla Ciebie fyftko :P hihi

Jaśli Ty płacisz to jadę:D Ale pożytku ze mnie jako tłumacza to tam nie będzie.

To ja jestem lepsza!! Byłam na kilku, potem było przyrzeczenie, no a potem przestałam chodzić. I teraz łamię to przyrzecenie ile tylko sie da. Cóż młodość:D

Dobrze nie pamiętam. Co barwniejsze to \"...być wiernym sprawie socjalizmu.... i służyć Polsce Ludowej\":D Nie wspomnę o papierosach, alkoholu i nałogach.

zakazy są po to żeby je łamać :) no bo już myślałem że jakaś inna jesteś i stosowałaś się do wszystkiego :P

Kornik, miło sie gada, ale ja muszę iść spać żeby jakoś ten jutrzejszy dzień przetrwać

trzeba korzystać z życia póki można... i czerpać z niego ile się da !!! bo kiedyś może już być za późno ;) tylko że Ty nie masz na nic czasu :P po 10 godzin w pracy...

Będzie lepiej kiedy przejdę do szkoły. Tylko wtedy zamiast braku czasu będzie brak pieniędzy na korzystanie z życia.

Cześć Kornik. U mnie dzisiaj już nie było świeta. W domu po 20-tej, ale dobre i to:)

Ty też w domku ? ja byłem z kuzynką i jej znajomymi w barze ale jakoś nie miałem nastroju, chyba jestem zmęczony... potrzebuje ciszy i spokoju po całym dniu... nie ma jak w domku :)

No, to tak jak ja. Nie mam ochoty na towarzystwo, bo dzień był okropny. Kiedy pomyślę, że mam gdzies iść i słuchać głośnej muzyki dostaję gęsiej skórki. Może jutro