Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny_czlowiek

Jestem sam, nie mam dziewczyny i dlatego jest mi smutno.

Polecane posty

może masażyk ;) ja po pracy zrobiłem sobie mega prysznic i od razu poczułem się lepiej... polecam. A teraz słucham radyjka pisze na neciku i w sumie mi tu dobrze :) a jutro hmm chyba to samo :) jakoś nic mi się nie chce ;) czyżby to już \"te\" lata ? ;)

E tam, jakie lata? Mała regeneracja sił i jutro będziesz jako nowonarodzony:D Za masazyk dziękuję, nie lubię. Kiedyś jakiś niedouczony masażysta narobił mi siniaków:)Nigdy więcej

jutro zapewne tato zerwie mnie do roboty i będę jeszcze bardziej \"zregenerowany\" niż dziś... szanse na jakąś imprezkę są dopiero w niedziele :)

Ja miałam nadzieję, że dzisiaj urwę się z pracy , bo wybierałam się do siostry na weekend. Niestety nie udało się, a znowu jutro wstawać rano, żeby pare godzin spędzić w aucie to mi sie nie chce. Więc chyba też zostaję w domu

uu a ja mam brata w Zgorzelcu to jeszcze dalej... ;) i przez top widze się z nim 2 do 3 razy w roku ;(

My częściej. Jeśli moge jechac w piątek po pracy to często u nich spędzam weekend. Niestey dziś szefciu dostał przypływu energi, bo wpłynęło ciekawe zlecenie i zaprzągł nas wszystkich do pracy

Zobaczymy. To ostatnie zlecenie w mojej firmie. Skończe je i odchodzę. Może sie uda w tydzień. Od 9 października zaczynam pracę w szkole:D

Pewnie, będę wszem i wobec głosić jak mi dobrze, hehe. I wszystkim n-lomteż

Gość sama ale nie samotna
Straszne jest to,co niektórzy z Was wypisują. jesteście jeszcze tacy młodzi(30 lat...). Zamiast rozczulać się nad sobą, zacznij nad sobą PRACOWAC (sport,nauka, hobby....). Przestań szukać miłości, ona przyjdzie sama w najmniej oczekiwanym momencie. ŻYJ,po prostu żyj. ciesz się każdą chwilą, korzystaj, rozwijaj się. A jeśli nigdy nie znajdziesz swojej 2 połowy- trudno. Zyczę Tobie, żebyś najpierw odnalazł siebie......

hi hi no chyba tak ;) zeszliśmy całkowicie z tematu :D nie ma co się dołować... jest ok i już... siakaś błędna owieczka się zaplątała :D

Na przewodni?? Pleaseeee, nie. Nie lubię użalania się nad sobą. Może lepiej miejsce?

hihi sorki chodziło mi o miejsce -temat, topic :) nie nie ja i użalać się ? neeee nie ze mną te numery ;)

I jaki temat proponujesz? \"Wieczorne rozmowy o niczym ( użalającym się wstęp wzbroniony) ? hihi

zawsze możemy porozmawiać o czymś bardziej konkretniejszym ;) a użalających można wpuszczać, może komuś pomożemy :) min. o to tutaj chodzi...

Jak pomóc?? No chyba, że bedziesz siebie do towarzystwa proponował:D

A myślisz, że tutaj większości to o radę chodzi. Zwyczajnie chcą się wyżalić.

I co pomogło? Dostałeś dobrą radę? Zarwałeś parę nocy przez rozmowy ze mną o niczym:D

pomogło bo poprostu brakowało mi rozmowy, kontaktu... wiadome że to nie to co w realu ale jak dla mnie dużo dało :)