Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza..

Krem z Rossmana????

Polecane posty

Gość Iza..

Swego czasu czytałam tu temat założony przez osobę, ktora polecala jakis tani krem z Rossmana do cery mieszanej czy nawet tlustej.Ze rewelea i tak dalej.O ile pamietam to byl to chyba krem dla dzieci z dzidziusiem na wieczku..Czy ktoras z Was wie o ktory krem mi chodzi??Jezeli tak to opiszcie ejgo wyglad i mniej weicej cene,bo dzis po pracy chce isc do rossamana i kupic to cudo.Dzieki wielkie

Gość krem
babydream, krem do ciała i twarzy, niebieskie plastikowe pudełko. Szukaj na dziale z kosmetykami dla dzieci. I zgadzam sie jest bardzo dobry. Kupiłam go za 3,99 zł :-)

Gość Iza..
dziekuje serdecznie

Gość Beatha
Tak to właśnie ten krem ja tak zachwalam :)

Gość a może ona pisze o innym kremi
e bo ten akurat jest "DO TWARZY" za 3,99zł i ma pojemność 100ml ale są też większe i droższe i między innymi za 6zł czy 5,99zł jak kto woli

Gość wulkan rony
to tylko do twarzy, czy do ciała i do twarzy....który

Gość Beatha odowiedz....

Gość tylko do twarzy
ten 100ml za 3,99zł

a ja mam ten krem, do którego podałam link i napisane jest, że zarówno do twarzy i ciała.

Gość Beatha
Do twarzy i ciała, to ten z linka od malamii

Gość odowiedz....
a który leszy oza ojemnosci JEST RÓŻNICA JAKAS sorry ale nie działa mi 1 literka na kalwiaturze

Gość fffffffffffffffff
napiszcie sklad

Gość Beatha
Ja mam tylko ten z linka, wiec nie moge porownac z tym drugim. Szczerze mowiac, to nawet nie wiem o jakim drugim mowicie ;) A oto skład tego kremu: aqua, caprylic/capric triglyceride, helianthus annuus, isopropyl palmitate, glycerin, cetyl alcohol, glyceryl stearate, glyceryl stearate citrate, parfum, cera alba, panthenol, tocopheryl acetate, chamomilla recutita, bisabolol, xantan gum, tocopherol, hydrogenated palm glycerides citrate, sodium citrate Uff.. moglam pomylic literki, bo przepisywalam ręcznie. :P

skład taki jak podała Beatha, a oprócz tego jeszcze na kremie po polsku napisane jest: Krem do twarzy oraz ciała- z rumiankiem oraz pantenolem- z pszczelim woskiem oraz witaminą E- bez zawartości oleju mineralnego- bez zawartości barwników oraz konserwantów.

a co to tego jakiegoś drugiego kremu, to nie widziałam w Rossmanie. Zawsze używam tego.

Gość ja też kupiłam ten o którym
piszesz w opakowaniu 100ml za 3,99zł ale widziałam większe kremy z tej linii BABYDREAM i droższe za 5,99zł właśnie:)

to będę musiała się dokładniej rozejrzeć :D i wypróbuje, może będzie lepszy :)

Gość ja też kupiłam ten o którym
ale te inne może są do innej części ciała:) wiadomo, że maluszki to do wszystkiego mają osobne kremy:)

Gość kuie dzisiaj
a ten krem do ciała i twarzy ma 100ml, czy większą objętość

Gość marchewkowe pole
Krem do twarzy oraz ciała- z rumiankiem oraz pantenolem- z pszczelim woskiem oraz witaminą E- bez zawartości oleju mineralnego- bez zawartości barwników oraz konserwantów. Małe pudełeczko niebieskie 100 ml Dokładnie ten kupiłam - 3,99 zł - polecam jest super!!!!

Gość Iza..
Tak ,to ten za 3,99.Powiem Wam ,ze kupilam go wczoraj,uzylam po kąpieli po przyjsciu z pracy i dzis rano i super. Jestem zaskoczona, on jest naprawde super.Dzieki dziewuszki:)

Ja również zaczęłam go uzywać dosłownie od soboty. Jest rewelwcyjny do mojej cery, a mam z nią nie mało problemów. też za niego zapłaciłam 3,99. Cera jest tak delikatna a przede wszystkim zauważyłam u siebie że zdecydowanie mniej się błyszczy.

Gość wszędzie puch
Malamii :) dzięki za tego linka, bo strona Rossmana jest w przebudowie i nie mogłam znaleźć zdjęcia dzisiaj kupię ten krem, nie wiecie czy on się nadaje na zimę ??

Gość wszędzie puch
kupiłam wiecie co, nie myślałam że ten krem będzie taki fajny ! :) ma lekką konsystencję, pachnie delikatnie ( czyli tak jak lubię ) ładnie się wchłania :) nie wiem czemu, ale wyobrażałam sobie, że to będzie taki lepik w stylu nivea..:D bardzo polecam do wypróbowania, bo warto