Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający człowiek

o co chodzi z tymi dziewicami?

Polecane posty

Gość pytający człowiek

Wielu z was tutaj gloryfikuje dziewice , twierdzi , że tylko z takimi się ożeni , dziwne myslenie. Czy kobieta , która ma dwadzieścia parę lat i jest dziewicą jest normalna? Bo według mnie albo jest jakaś niepełnosprawna , albo ma kompleksy albo coś jest z nią nie tak i napewno jest brzydka jak listopadowa noc. Przecież to nie ejst normalne i teraz mi odpowiecie , że może się szanuje itp bzdura, każda normalna kobieta potrzebuje mężczyzny , nawet po to żeby się przytulić i pocałować i te kobiety , które są dziewicami a nie są nastolatkami po prostu są nienormalne , coś jest z nimi nie tak skoro im nie brakuje kogoś płci przeciwnej , nie wiem może zaburzenia seksualno-uczuciowe i teraz powstaje pytanie czy naprawdę chcecie za żonę taka kobiete? cos z nią musi być nie tak , albo kompleksy , albo obniżone libido napewno nie jest normalna :o

Gość The pUk
po pierwsze : listopadowe noce sa piekne po drugie : niektóre sie szanują po trzecie : nie wszystkie kobiety potrzebuja faceta po czwarte : czy całowanie i przytulanie musi prowadzić od razu do seksu ?? po piate : są całkowicie normalne po piate (albo po szóste dla tych co czytaja uważnie...) : moze czekaja na tego jedynego i NIE PUSZCZAJA sie na prawo i lewo... po siódme : wiele atrakcyjnych kobiet po 20 jest dziewicami po ósme : Czy według autora tego tematu kazda dziewczyna ma sie puszczac przed ukończeniem 20 roku zycia ? Jestem pewien ze wielu , naprawde wielu wolało by dziewice niz dziewczyne, która zna całe miasto (wiecie o co chodzi) ... Jak dla mnie to to sie nazywa puszczalstwo i zeszmacenie

Gość pytający człowiek
po pierwsze rzecz gustu napewno majowe są piekniejsze po drugie nie szanują tylko coś jest z nimi nie tak i to je blokuje po trzecie wszystkie tylko niektóre jeszcze o tym nie wiedzą i się im wydaje , że same przejdą przez życie po czwarte nie , ale seks jest bardzo przyjemny i to chyba normalne , że ludzie lubią przyjemność po piąte nie wiem chyba jednak nie skoro tyle lat żyją bez faceta , większośc z nich jest smutna , ma problemy ze soba kompleksy itp po szóste: a jak ten jedyny sie nie trafi umra z takim nastawieniem umrą jako dziewice , rzeczywiście wspaniałe życie:O po siódme : znam wiele kobiet i atrakcyjnej kobiety po 20 dziewicy szukac to syzyfowa praca, z kolei pełno jest brzydkich i zakompleksionych dziewic po 20 po ósme: absolutnie nie uważam , że kobieta powinna się puścić na sił e by nie byc dziewica po 20 , ale sugeruje , że jednak coś z tymi kobietami , które są dwudzisto kilkuletnimi kobietami jest nie tak po dziewiąte: szukanie dziewicy na żone , a jeżeli się okaże po ślubie , że ma małe libido , jest mało kreatywna w łózku (a jaka ma być dziewica , która nie ma żadnego pojęcia o seksie ?)

Gość Niedziewica
Hejka :) moja kolezanka ma 24 lata i jest dziewicą :)Jest bardzo atrakcyjną dziewczyną, moj chlopak twierdzi ze najladniejsza z moich kolezanek :) Miala na powaznie 1 chlopaka (3 lata) i wybraz sobie NIE SYPIALI ZE SOBA! Przytulali się i jakies tam pieszczotki byly lekkie :) to wszystko :) Ona jest protestantką i uznaje seks po slubie :) Teraz ma nowego chlopaka sa juz prawie pol roku razem...i tu jest maly problem bo on...czasem sypia osobno, poza tym czasem zle ją traktuje ale to osobny temat! Po prostu prawda jest taka ze jesli nie ma seksu to jemu sie nie chce z nia spac niestety... Ale jesli chodzi o nią to jets naprawde przepiękna, inteligentną i porzedsiębiroczą dziewczyna!!!!!!

Gość pytający człowiek
misiu kolorowy to forum to nie tylko ty i szczupła , w nosie mam ciebie i ja więc nie wkręcaj się maluszku. Miała chłopaka i 3 lata z nim nie spała , najwidoczniej nie kochała go , był jej obojętny jeżeli go nię podązała i nie chciała mu sprawić przyjemności , naturalną rzeczą w końcu jest , że jak na kimś nam zależy sprawiamy mu przyjemnośc i sami lubimy ją otrzymywać, więc nie wiem co z twoją koleżanką było nie tak , ale napewno coś nie tak było :)

Gość pytający człowiek
misiu kolorowy to forum to nie tylko ty i szczupła , w nosie mam ciebie i ja więc nie wkręcaj się maluszku. Miała chłopaka i 3 lata z nim nie spała , najwidoczniej nie kochała go , był jej obojętny jeżeli go nię podązała i nie chciała mu sprawić przyjemności , naturalną rzeczą w końcu jest , że jak na kimś nam zależy sprawiamy mu przyjemnośc i sami lubimy ją otrzymywać, więc nie wiem co z twoją koleżanką było nie tak , ale napewno coś nie tak było :) zresztą na co ona czeka? niedługo ma byc koniec świata według kalendarza majów, możliwe wojny , koniec świata bądź może jej cegła na głowę spać (tfu tfu) wieć na co czekać w tym wieku?

Gość mondry topik
tak samo jak jego autor

po pierwsze : wole listopadowe :classic_cool: kwestia gustu po drugie : to sie nazywa poszanowanie własnego ciała i osoby jak dziewczyna nie sypia z każdym po trzecie : a co z odmienna orientacją ? :classic_cool: po czwarte : ale seks NIE jest najwazniejszy po piate : moze niektóre tak, ale wiekszość zapewnie nie... (świiat byłby pełen dziwaków po obu stronach barykady..) po szóste : to w końcu wyjda za kogos kto jest może nie z ksieciem z bajki ale fajnym, kochajacym gosciem po siódme : sam osobiscie zman atrakcyjne dziewice po 20 ... po ósme (?) : nie uważasz ze powinna na siłe aby nie była po 20, ale uwazasz że wszystkie po 20 dziewice sa \'blee\' , \'fee\' i muszą byc jakies inne, lub ewentualnie miec problemy ze soba po dziewiate : sztuki miłosci mozna nauczyc... kreatywnosci tez... P.S. jestem The pUk :classic_cool:

Gość pytający człowiek
i tak możemy do rana sobie kontrować tylko tyle , że nie bardzo chce mi się z tobą dyskutować chciałem pogadać nie z dziewicami :)

Gość niedziewica
🖐️

Come on man ... miłosć to nie tylko sex sex sex ... to że kogos sie kocha to nie znaczy ze trzeba sie z nim rżnąć (przepraszam wrazliwszych za to dosadne okreslenie) całe dnie. Przyjemność wypływajaca ze stosunków nie jest najwazniejsza w zwiazku.

Gość pytający człowiek
po pierwsze o gustach się nie dyskutuje po drugie nie mowie o "puszczaniu" sie , dobitnym przykladem jest post kolezanki powyzej , 3 lata z chlopakiem , 24 lata i dziewica cos z nia jest nie tak i z jej facetem tez po trzecie rozmawiamy o układach damsko meskich po czwarte nie ale jest bardzo wazny w zwiazku , jest przyjemny i jest dopelnieniem milosci , zreszta udane biale zwiazki to fikcja , bez seksu bnarasta straszny dystans , ta intymnosc , uniesienie jednoczy ludzi i spaja po piąte podtrzymuje po szoste a moze nie wyjda za kogos? i przezyjazyja zycie bez tej przyjemnosci , czas ucieka zycie jest krotkie nigdy nic nie wiadomo po siodme dziwne te wszystkie atrakcyjne kobiety , ktore znam po 20 nie sa dziewicami , natomiast znam wiele zakompleksionych , nie wiem neismialych , czy tez dziewczyn z problemami emocjonalnymi , ktore sa dziewicami

Gość pytający człowiek
po osme uwazam ze to troche jest dziwne ze atrakcyjne fajne kobiety ktore maja po dwadziescia kila lat i sa dziewicami , jak dla mnie atrakcyjna powiedzmy 30 letnia dziewica to sygnal ostrzegawczy ze cos jest z nia nie tak po dziewiate : bzdura moze sie okazac ze zupelnie sie w lozku nie dopelniaja i nie spelniaja

Gość Niedziewica
Hmmm wiesz mnie tez to zastanawia ale ona mowila ze są jakies tam pieszczoy, ze sprawiaja sobie przyjemnosc ale jak widac ty tez byś nie spal w 1 lozku z kobieta wiedzac ze z seksu nici :) A po kilku miesiacach bys odszedl

Gość pytający człowiek
eh rznac rznac rznac co ma uprawianie seksu do rznieca wy dziewica wlasnie tak mowicie ze chcemy tylko rznac , walic i ze myslimy tylko penisem , zenujace , seks to ogromna przyjemnosc dla obu stron jezeli jest umiejetnie zaimplentowana

Gość Niedziewica
jezeli jestes facetem

Gość dziewice sa cool

Gość pytający człowiek
20 kilkuletnie dziewice sa dziwne a nie cool:(

a jezeli chodzi o brak seksu to nie uprawialam milosci przez 4 lata i jakos zylam :D więc kobietki naprawde mogą bez tego zyc

Wiesz to jest dziwne bo jest trend na szybki seks , wszedzie kult ciala i mlodosci itd. w tv, na ulicy, na imprezie wszedzie seksik :)

Gość pytająacy człowiek
a nie mialas ochoty na troche wiecej intymnosci , pieszczot , nie bylas spragniona jego ciala , dotyku :O

Gość pytająacy człowiek
ktos mi nika ukradł trudno mi to wsio paradna, ale zrozum ja nie gloryfikuje szybkiego seksu , puszczania sie na imprezach bo to jest zalosne i naprawde zal mi tych odurzonych alkoholem dziewczyn , ktore robia to w dyskotekowej ubikacji , ale paradoksem jest to , ze np ludzie którzy maja po 20 pare lat , sa w stalym ziwazku i sie kochaja i seksu nie uprawiaja :O

Zresztą co komu pisane to go nie ominie...ja stracilam dziewictwo w wieku 17 lat i mialam tylko 2 partnerow a sa dziewczyny ktore traca dziewictwo w wieku 22 lat i pozniej szaleją do bolu... Ktos powie ze dziewczyna ktora w wieku 17 lat poszla do lozka jest dziwna i puszczalska, ktos inny powie ze dziwne sa 20kilkuletnie dziewice etc.

Gość pytająacy człowiek
jejku jakie byki :o

Gość pytająacy człowiek
dobrze tylko , że te dwudziesto paroletnie dziewicie mozliwe ze cos ominie i umrą niekochane w samotnosci nie zaznajac seksu i czulości :o

1: wiem i nie dyskutuje o tym :) zalezy co kto lubi 2: normalni ludzie 3: uscislnie :) 4: dlatego seks po slubie; zalezy od osób - niektórzy musza sie \'seksić\' całe dnie a inni mogą bez problemu wytrzymac bardzo długo bez tego 5: nie wszystkie samotnie sa smutnie, zakompleksione 6: takie przypadki sie tez zdazają, ale z tego co wiem z czasem wymagania sie zmiejszaja i zwieksza sie prawdopodobieństwo wyjscia za normalnego faceta 7: zgadzam sie ze jest wiele kobiet które mozna nazwac małoatrakcyjnymi po 20 które sa dziewicami z wiadomego powodu. Jednakze to nie zmienia faktu że istnieją piekne dziewice po 20. Moze po prostu nie ma ich w Twojej okolicy?

Gość pytająacy człowiek
u mnie szybko piszę na klawiaturze i to są wyniki :) ja sie z dziewicą nie ożenie , chce mieć pewność , że kobieta z którą mam być do końca życia współgra ze mną w każdej kwesti a seks jest ważny i tyle:)

Zeszta to temat tak oklepany...wiesz jak sie mowi, ze poki nie ma slubu to partnerka nie-dziewica jest oki a jak ma byc slub to najlepiej dziewica albo taka , ktorej jestes pierwszym

Gość 21 letnia dziewica
to smutne co piszecie :-( przegralam zycie? :-(