Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingus23

przerwa3 miechy wystarczy na odrucie organizmu z piguł??

Polecane posty

Gość kingus23

no hej diewczyny zazywam piguły 2 lata od dawna mysle o przerwie bede gadac z ginkiem o tym ale piszcie c wiecie pozatymostatnio mam złe samopoczucie i podejrzewam ze to troch eod nich pozdrawim i piszcie 3 miechy czy wiecej ta przerwa......

Gość wystarczy miesiąc

Gość midka
zaden miesiac, co za bzdura, po 2 latach faszerowania miesiac nagle oczysci. bzdura. to nie expres i ntercity. lekarze, a radzilam sie dwoch zalecali przerwe do twoich trzech przepisowych normalnych miesiaczek. wiadomo ze moga sie wydlugyc okresy oczekiwania i beda nieregularne. pozdrawiam,

Gość lulina
zgadzam sie z midka !!! na pewno nie wystarczy miesiac ani nawet 2

Gość um
ja tez sie zgadzam z tym co wyzej zostalo napisane tak ze 3 cykle miesiaczkowe trzeba miec przerwe

Gość a ja sie nie zgadzam
nie ma potzreby robienia przerwy. robisz przerwe przez te 7 dni kiedy masz okres. co to w ogole znaczy odtruwanie organizmu??? ja biore 8 lat i przerwy nie miałam, a radziłam sie wielu fachowców, którzy twierdzą, że przerwy nie są wręcz wskazane.

Gość ja tez sie zastanawiam
na zrobienie przrwy w tabletkach - i wiem ze powinna byc min 3 miesieczna by wszytsko wrocilo do normy ... ja mysle o przerwi bo chce zbadac jak jest obecnie z moimi hormonami w ich naturalnym stanie ;)

Gość Do a ja sie nie zgadzam
8 lat? Juz pewnie jestes tak zatruta, ze do konca zycia nie bedziesz mogla miec dzieci :/

Gość beaaaata
Biore dwa roki i tez mysle o przerwaniu

Gość mylicie się
organizm zostaje oczyszczony z tabletki po około 2 dobach. atąd właśnie całe zamieszanie w przypadku zapomnienia tabletki. CDzytałam wielokrotnie w encyklopediach zdrowia, w gazetach, ze wystarczy gdy pozwoli się na wystąpienie jednego naturalnego cyklu. Zapomnicie tabletki i może być ciąża, a tu raptem piszecie, że organizm w dwa miesiące nie zdąży się oczyścić. Bez przesady.

Gość tak tak tak tak

Gość do mylicie sie
ale cala gospodarka hormonalna wraca do naturalnego stanu rzeczy po 3 miesiacach minimum --- > informacja po konsultacjach z lekarzem ginekologiem i endokrynologiem a robienie przerwy na miesiac nie ma najmniejszego senesu tylko wprowadza zament w organizmie fakt jak konczy sie brac tabletki najlatwiej jest zajsc w ciaze - ale nie ze wzgladu ze ejst tak pieknie i rozowo ale ze wszytsko wariuje i ma sie owulacje czesto