Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinkaaaaa

naturalne przedłużanie rzęs

Polecane posty

Gość inspiration W
Ja pracuje na NL i zdarza mi sie czesto zdejmowac rzesy poniewaz jesli klientka przychodzi dopiero np po 1,5 mieisaca po zabiegu na uzupelnienie to niektóre rzęsy sa na tyle daleko od powieki że wiekszosc klientek decyduje sie na zdjecie czesci rzęsek przed zalożeniem nowych...nigdy nie zdarzylo mi sie aby rzesy po zdjeciu byly popalone. Jednak produkty tej firmy sa drogie i dobrej jakości więc nigdy nie musialam obawiac sie takich sytuacji o ktorych mowa wyzej. Myslę jednak ze jesli klej jest słaby to wplywa on jedynie na to ile rzeski bedą się trzymaly, a sytuacja popalenia moze miec miejsce jedynie po zastosowaniu removera podejrzanych firm lub "bezfirmowek". Niedawno dzwonilam do dziewczyny która od niedawna robi rzęsy we Wrocławiu i sie oglasza - nie byla nawet w stanie stwierdzic jakiej firmy ma produkty (więc pytanie czy produkty na których pracuje posiadają certykikaty było zbędne)...wnioski nasuwają sie same..Remover jet dosc silnym produktem-stad np jesli kapnie na ubranie zostawia po sobie slad (jednak jeśli został przebadany i posiada certyfikat nie niszczy rzęs przy zdejmowaniu, a jedynie rozpuszcza klej)-wiec wg mnie jest to jedyna mozliwosc..Ja z czystym sumieniem moge polecic klej jak i remover NL poniewaz na tyle klientek ile juz mialam przyjemnosc uszczesliwic nie zdarzyly mi sie takie nieprzyjemne sytuacje:)Problem jedynie w tym że produkty tej firmy możecie dostać jedynie w siedzibie, nie sądze więc zeby sprzedali osobie która nie skonczyla u nich kursu:/ pozdrawiam:)

Gość marokanski sklep
Zapraszamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... Niepowtarzalne elementy wystroju wnetrza i ogrodu ... www.marokostyle.com

Gość Marti1984
Jak czytalam tu na forum to termin waznosci kleju jest 3 miesiace a removera???

Polecam przedłużanie rzęs metodą XTREME LASHES, super naturalny efekt, rzęsy bardzo długo się trzymają. Najlepiej jednak udać się do stylistki posiadającej certyfikat, gdyż nie każdy kto zakłada rzęsy "zna się na rzeczy". Mogę polecić 2 salony, w których uzupełniam rzęsy - jeden w Warszawie (tutaj teraz mieszkam)- Celebrity Beauty & Spa a drugi we Wrocławiu - Optima Forma (moje rodzinne miasto, tutaj czasem wpadam jak jestem przez weekend u rodziny).

Gość magdalenka 2000
Ja polecam Panią Anie z Poznania, która jest stylistką rzęs Xtrem Lashes zakładam u niej od roku czasu i uważam że jest najlepszą stylistką w Poznaniu.Miałam już do czynienia z różnymi firmami i ta jest najlepsza. Pani Ania pracuje na ul.Listopadowej 28 w Poznaniu Studio Urody Passia.

Gość kinga234
Witam ja jesli chodzi o przedłużanie rzęs to polecam Panią Joannę.Jestem z niej bardzo zadowolona efekt jej pracy jest fantastyczny. założenie pełnego efektu czyli(do każdej naszej rzęsy dokleja rzęse sztuczną) kosztuje 300zł,daje namiary na Pania Joannę Joanna Sędzielowska Tel:606372348 GG:2842625 Pani Joanna przyjmuje w krakowie Pani Joanna odpowie na karzde wasze pytania POLECAM!!!

Gość goha12
Witam ja jesli chodzi o przedłużanie rzęs to polecam Panią Joannę.Jestem z niej bardzo zadowolona efekt jej pracy jest fantastyczny. założenie pełnego efektu czyli(do każdej naszej rzęsy dokleja rzęse sztuczną) kosztuje 300zł,daje namiary na Pania Joannę Joanna Sędzielowska Tel:606372348 GG:2842625 Pani Joanna przyjmuje w krakowie Pani Joanna odpowie na karzde wasze pytania POLECAM!!!

Gość narki3
Przedłużam rzęsy w Bydgoszczy. Posiadam certyfikat Lash Perfect. Chętne Panie serdecznie zapraszam. Koszt zabiegu to 249 zl.

Gość adrianna12
hej dziewczyny ! powiedzcie gdzie we wroclawiu zrobie przedluzanie nouveau lashes ? bo do tej pory jezdzilam do warszawy na ten zabieg,a tu bylam w gab anna i nie jestem zadowoloina,bylam raz i nie to chcialam uzyskac... ale kto jak woli... chyba wole luksus i wygode a nie sam profesjonalizm,mamy takie czasu,zew szytsko sie liczy ! :) roilam do tej pory w warszawie,ale niemoge znalezc ga w ktorym jest nouveau lashes we wroclawiu,jakis dobry sprawdzony. xtreme lashes do bani , nie polecam,przrekamowane ceny maja ! bez przesady... w warszawie xtreme lashes potrafi kosztowac 1800 ! a nouveau lashes 900 . poleccie cos we wroclaiwu ! dzieki i przesylam pozdrowienai dla wszytskich zmyslowych oczu ! :)

Gość adrianna12
hej dziewczyny ! powiedzcie gdzie we wroclawiu zrobie przedluzanie nouveau lashes ? bo do tej pory jezdzilam do warszawy na ten zabieg,a tu bylam w gab anna i nie jestem zadowoloina,bylam raz i nie to chcialam uzyskac... ale kto jak woli... chyba wole luksus i wygode a nie sam profesjonalizm,mamy takie czasu,zew szytsko sie liczy ! :) roilam do tej pory w warszawie,ale niemoge znalezc ga w ktorym jest nouveau lashes we wroclawiu,jakis dobry sprawdzony. xtreme lashes do bani , nie polecam,przrekamowane ceny maja ! bez przesady... w warszawie xtreme lashes potrafi kosztowac 1800 ! a nouveau lashes 900 . poleccie cos we wroclaiwu ! dzieki i przesylam pozdrowienai dla wszytskich zmyslowych oczu ! :)

Gość yOanesSa
Adrianna ja polecam Ci gabinet Inspiration na ul. Krawieckiej 3, jeśli chcesz mogę Ci wysłać zdjęcia moich rzęs. Robie je w tym salonie od roku i jestem bardzo zadowolona :) Pozdrawiam

Ja teZ zdecydowalam sie na doczepienie sobie rzes-efeKt byl bajeczny,choc prawda,ze co jakis czas jakas gubilam,a jakas niesforna rosła w inna strone.Poszlam na dopelnienie mniej wiecej po ok 3 tyg i wszystko bylo git do pewnego czasu.Po ok 6 dniach od dopelnienia zaczelo mnie swedziec strasznie jedno oko!Za dwa dni nastepne rowniez mnie swedzialo.Dzwonilam do pani,ktora mi je robila,zeby spytac ,czy moze dała inny klej niz za pierwszym razem.Powiedziala,ze nie,ze zawsze uzywa tego samego kleju.Nie wiem co robic chcialabym cofnac czas i nigdy tego nie zalozyc.Boje sie ,ze narobilam sobie jakiegos zapalenia spojowek,albo cos w tym rodzaju.Najgorzej jest rano kiedy nie moge otworzyc oczu ,bo mam doslownie zaklejone ropa!Pani z salonu proponuje mi reklamacje i zalozene jeszcze raz..ale ja juz nie wiem czy mam na to sile...jesli sytuacja ma sie powtorzyc dziekuje bardzo!Zamiast pieknych oczu mam strzepki rzęs(przez to drapanie masa ich wypadła),siniaki pod oczami(doslownie worki sie zrobily ,bo jak sie drapie cale oko,a wiadomo pod okiem skora b.delikatna),a oczy ta przekrwione,ze szok.Odradzam wszystkim tej głupoty!

Gość Rzesiska
Głupoty wygadujesz,tylko po co? Każdy z minimum instynktu samozachowawczego po jednym dniu byłby u lekarza,lub u kosmetyczki w celu ich zdjęcia.Strupy,wory...,proszę cię ..po co to?

Sama glupoty gadasz wiesz!Wyobraz sobie,ze nie lece z byle piardnieciem do lekarza!Teraz to co innego dzis musze je zdjac.

Gość anika165654
ja polecam pania kamilę z bydgoszczy z salonu "studio estetyki" tel 0523214688 naprawde super efekt mam je od prawie 4 tygodni ,wlaśnie chcę umowić sie na uzupelnienie .polecam

Gość balbie
Przedłużam w Warszawie:) Ceny wachają się pomiędzy 200-300 zł. Wszystko zależy od pożądanego efektu:)) Czy ma być naturalnie czy teatralnie:) tel 69-7654-123 Pozdrawiam

Gość balbie
Na pewno nie były dobrze zrobione, albo materiały podrobione? Ja używam kleju z zestawu, jest to klej chirurgiczny, barrdzo trwały. A tuszowałas rzęsy dodatkowo jak miałaś doklejone? Albo może toniki z zawartością substancji olejnych?

Gość marta0078
Potrzebuje waszej porady!!! Moja koleżanka zrobiła sobie rzęski metodą nova lashes i wygląda prześlicznie. Ja też bym chciała, ale nie wiem czy to ma sens. Ona jest blondynką o jasnej oprawie oczu, ja mam kruczoczarne rzęsy, do tego wystarczy że użyje zalotki i sięgają mi do samych brwi. Czy w tej sytuacji nie szkoda ich niszczyć??? Jak myślicie??? Obawiam się również czy efekt wogóle będzie widoczny i opłacalny?! Proszę o poradę.

Gość Zi
Ja robie rzesy w Krakowie ul. Meiselsa na Kazimierzu. Zainteresowanych zapraszam. Moj nr tel 794 607 517

Gość ulek9
hej wszystkim! mam maly klopot, niedlugo mam wesele i strasznie chcialabym sobie przedluzyc rzesy, tylko nie moge sie zdecydowac jaka metoda mam do wyboru nouveau lashes lub xtreme lashes . Mowicie zeby zwracac uwage na certyfikaty , a co jesli obie je posiadaja, ale niestety nigdzie nie ma opinii o zadnym z tych salonow,. troche sie boje wybrac ze w koncu wybiore zle i na tym weselu bede wygladac jak straszydlo. Ceny w obu salonach takie same, dodam ze pochodze z okilic tarnowa wiec tam szukalam wizazystki , prosze doradzcie mi cos???

Gość ulek9
musze jeszcze dodoac ze na firmowych stronch naturalnie wychocha te z nouveau lashes, tak jakos mniej sztucznie, ale co z tego skoro w polowie zalezy to tylko od produktow a w drugiej od umiejetnosci pani ktora wykonuje zabieg, wiec ratunku czy ktos moze mi cos doradzic bo jestem skolowana??????????

Gość INSPIRATION Wrocław
witam serdecznie bardzo miło będzie mi podpowiedzieć Pani conieco. Bardzo trafnie zauważyła Pani, że produkty to jedno a umiejętności to drugie:) Jeżeli ma Pani obawy może Pani zawsze poprosić o zdjęcia aplikacji aby wysłano je pani na maila - zdjęcia na klientkach (a nie sciagane z internetu) naprawde wiele mowia:) po drugie nie wiem jak firma extreme lashes ale jesli chodzi o nouveau lashes to zanim dostanie się certyfikat trzeba troche się naprawcowac - certyfikatu nie dostaje sie po skonczonym kursie. Przez pewien czas wysyla sie zdjecia swoich klientek zanim firma nie uzna ze to juz ten moment:) Dodatkowo mozna ubiegac się o przystapienie do programu salonow rekomendowanych - lecz trzeba wyrozwniac sie estetyka i poprawnoscia aplikacji:) prosze sprawdzic na stronie ww.biarbeauty.com w zakladce salony rekomendowane - wybrac swoje wojewodztwo i sprawdzic. jesli jednym z salonow pomiedzy ktorymi Pani sie waha jest salon umieszczony jako salon rekomendowany to jest Pani w dobrych rękach:) jednym slowem nawet nie znajac kogos kto bedzie Pani wykonywal aplikacje moge polecic z czystym sumieniem jesli przeszedl ta droge:) Pisze Pani ze Nouveau Lashes wyglada bardziej naturalnie - staram sie byc obiektywna i powiem szczerze ze widzialam aplkacje z Nouveau I Extreme i jedna i druga firma produkty ma najwyzszej jakosci a to jak oko wyglada na koniec zalezy w tym przypadku od umiejetnosci doboru grubosci i dlugosci rzes przez stylistke, oraz poprostu poprawnego wywiadu z klientka przeprowadzonego przed przystapieniem do aplikacji rzęsek:) Są przeciez klientki które chcą aby oko wyglądało naturalnie, a sa również takie które potrzebują efektu extremalnego:) życzę powodzenia i juz w tym momencie gratuluje dobrego wyboru:)) pozdrawiam. studio urody INSPIRATION we Wrocławiu. 664 78 72 77 gg 12585047

Gość ulek9
dziekuje za tak szybka odpowiedz, wlasnie o to mi chodzi ze obie maja certyfikat i obie umieszczone sa na stronie firm jako ich przedstawicielki w danym regionie. dziekkuje tez za podpowiedz z tymi zdjeciami zobacze wtedy co powiedza moze ktoras nie wysle i bedzie latwiej zdecydowac. no wlasnie te umiejetnosci mnie zastanawiaja , czy zostanie mi dobrana odp dlugosc ipt zeby oko wygladalo niesamowicie a jednak naturalnie, by nie sprawialo wrazenia sztucznego tylko naturalnie jakbym po prostu uzyla tuszu i to dalo efekt extra wydluzenia , podkrecenia i podrubienia. bede to przedluzanie robic na kilka dni przed weselem kolezanki wiec nie chce wygladac pozniej okropnie na przyjeciu jakby mialo cos nie wyjsc (tfu tfu odpukac). kurcze wg mnie to komputerowe dobieranie dlugosci lepiej by sie sprawdzilo , robimy zdjecie , wrzucamy do programu i pokazuje on nam kilka propozycji jak bedziemy wygladac z taka a taka dl rzes po czy wybieramy najb korzystne i wizazystka taki nam robi, i wszyscy zadowoleni :0, "chyba w mrzenaich", pozdrawiam

Gość Izabela Ziółek
Jak zwykle z przyjemnością się włączę w dyskusję, tym większą,że miło mi czytać,że panie starają się być obiektywne w ocenie firm z których korzystają lub - jak sądzę - na których pracują. Chciałabym tylko dołożyć swoją cegiełkę dla jasności sprawy certyfikatów w firmie Xtreme Lashes,której mam przyjemność być współwłaścicielem i Dyrektorem Edukacji. Otóż nasza firma wprowadziła egzamin jako podstawę przyznanawania certyfikatów, który - jak już niektóre Panie się przekonały - naprawdę trudno zdobyć. Certyfikaty przyznawane sa na rok, potem należy je odnowić,a żadna nasza stylistka nie ma prawa pracować bez tego certyfikatu.To daje nam nadzieję,że możemy mieć w ten sposób większą kontrolę nad jakoscią,jako,że zdjęcia mimo wszystko nie są aż tak dokładne jak mozliwość obejrzenia pracy stylistki na żywo. Wierzę,że tak jak podczas egzaminu wszystkie nasze stylistki starają się pracować perfekcyjnie również na co dzień. Natomiast chciałabym bardzo zachęcić wszystkie Panie do zgłaszanie nam wszystkich sytuacji, które odbiegają od ich wyobrazenia o naszej firmie(tel.0223974880), ponieważ traktować będziemy wszelkie takie sygnały niezwykle poważnie. Z paroma osobami które nie wzięły sobie do serca naszych wymagań zakończyliśmy już współpracę , poniewaz mamy nadzieję stworzyć naprawdę elitarne grono stylistek rzęs na najwyższym światowym poziomie,bo firma Xtreme Lashes właśnie z takiej jakości i perfekcji słynie. Nie wyobrażam sobie abyśmy mogli obsługiwać np. galę oscarową lub festiwal w Cann(a jest to fakt!) bez takiego merytorycznego przygotowania, ale przede wszystkim dobrej sławy. Co do efektów naturalnych,bądź "ekstremalnych"(tu uśmiecham się , ponieważ naprawde nazwa naszej firmy jest tylko nazwą i nie oznacza to, iż serwujemy wyłącznie ekstremalne rzęsy!:-): otóż biorąc pod uwagę iż mamy do dyspozycji 4 grubości rzęs, 2 stopnie podkręcenia,ponad 12 kolorów i parę ich odcieni, aż 12! długości rzęs(od 6-17mm), sądzę,że naprawdę możemy tu mówić już o zaawansowanej stylizacji rzęs ( z resztą jako jedyna firma proponujemy równiez trening II stopnia,mający na celu uzmysłowienie naszym stylistkom ile możliwych kombinacji przy uwzględnieniu róznorodności materiałów do pracy jak również mnogości kształtów, kolorów, rzęs i oczekiwań naszych klientek możemy stworzyć). Tak więc jesteśmy w stanie dla rzęs zrobić dosłownie WSZYSTKO ponieważ specjalizujemy się w tej dziedzinie!Jeśli tylko klientka sprecyzuje swoje oczekiwania i np. stwierdzi,że rzęsy mają do złudzenia przypominać jej naturalne nie ma żadnego problemu, przecież wykonujemy zabiegi z pogranicza charakteryzacji, gdy klientami są mężczyźni (np. aktorzy) i chodzi jedynie o zmianę wyrazu oczu,a nie efekt glamour skrzący kolorami i powalający długością! Tak więc wszystko zależy od oczekiwań klienta,do których naprawdę mamy wszelkie możliwości się dostosować. Gorąco zapraszam do postudiowania strony internetowej www.xtremelashes.pl z której można dowiedzieć się bardzo wiele na temat naszej firmy. Pozdrawiam serdecznie! Izabela Ziółek

Gość ulek9
dzikeuje za przyblizenie mi tego tematu, w sumie pani z XL pezeslalam mi zdjecia na maila , na zdjecia pani z NL jeszcze czekam, mam pytanko co do podkrecenia C ktorego uzywajas w XL, bo podobno rzesy z typu c trzymaja sie krocej bo sa zbyt wywiniete do gory, czy to prawda?

Gość misia353
hej tez jestem z tarnowa i poszukuje jakiejs dobrej sprawdzonej wizażystki do przedluzania rzes. czy moglby mi ktos doradzic, bo musze przyznac ze nie orientuje sie w ogole w tym temacie a nie chce zeby mi ktos cos spartolil sa taka kase. Czy jest osoba ktora zna, sama chodzi do jakiejs sprawdzonej? ulek9 jesli sie zdecydujesz na kogos to opisz wrazenia oraz gdzie robilas? dzkiekuje z gory za pomoc pozdrowionka papaa

cześć dziewczyny, w sumie to jestem nowa na tym forum, ale chciałabym wypowiedzieć się na temat rzęs i firmy Xtreme Lashes, ponieważ ich rzęsy nosiłam prawie 8 miesięcy. Teraz zrobiłam sobie małą przerwę i jutro znów jestem umówiona na wizytę. Efekt rzęs był naprawdę super, dlatego decyduję się znów je sobie założyć. Po 8 miesiącach moje naturalne rzęsy wyglądały tak samo jak przed założeniem syntetycznych. Wiele osób nie wierzyło mi, że rzęsy są przedłużane, ponieważ wyglądały bardzo naturalnie. Teraz planuję założyć kolorowe, a mianowicie niebieskie z fioletowymi i z czarnymi. Podziele się z wami swoimi wrażeniami, dodam, że robię je w Tarnowie.