Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinkaaaaa

naturalne przedłużanie rzęs

Polecane posty

Gość MollyBrown
Nosze szkla kontaktowe i jestem alergikiem - chce zalozyc rzesy w Warszawie, z uzyciem kleju dla alergikow. Interesuja mnie rzesy b.naturalne, mala ilosc - prosze o kontakt osoby, u ktorych moge skorzystac z zabiegu. Oczywiscie najtaniej a skutecznie, moj adres: molly__brown@wp.pl

Gość ooalaoo
Krzyzaniak a u kogo robiłas?

Gość ooalaoo
Moja koleżanka była raz z groupona na Jezycach,miała tragedię na rzęsach,uszkodzili jej rogówkę oka,i pomogła jej dziewczyna z Saperskiej,nawet nie pamiętam imienia:/Słyszałam o niej mega dobre opinie,cena tez niska,chyba się skuszę ale wolę pośledzic jeszcze ten wątek;)

Gość fantazja1604Łódź
moja mama tez byla z gruponu i jej założyly w 40 minut i odpadły jej WSZYSTKIE po 2 dniach!!! poszla tam z reklamacja powiedziały , że założą jeszcze raz i założyły znów 40 minut i znów wszystkie odpadły- już tam nie poszła. Teraz ja jej zakładam i się swietnie trzymają. Ale jeśli chodzi o oczy to trzeba bardzo uważac i nie dać się nabrać na krótki czas zabiegu i cenę 80 zł.

Czy zna ktoś jakiś dobry salon w Białymstoku, wybaczcie jeśli już było takie pytanie, ale nie miałam już tyle sił i cierpliwości żeby czytać te 38 stron

mememe na 36 str jagodka pisze o tym, że przedłuża w Białymstoku. Ja byłam właśnie dzisiaj na przedłużaniu i mam rzęsy z Clareny, bardzo fajnie wyglądają. Mam zrobiony makijaż permanentny dolną i górną kreskę i w zasadzie nie muszę już tych rzęs teraz malować.

Do kar79 Dzięki, a gdzie ty przedłużałaś? a i powiedz mi prosze jak wyglądaj twoje rzęsy po tym jak w nich spałaś i umyłaś twarz, czy nie zaczęły się wyginać albo odklejać?

Nic się z nimi po spaniu nie stało. Na razie nie mogę ich moczyć więc nie wiem jak zareagują na kąpiel. Maskary też nie powinno sie używać przez 2 dni plus neleży je przeczesać kilka razy w ciągu dnia. A przedłużałam u siebie w mieście, mieszkam blisko Poznania.

Gość paulajla2
Witam jezeli chodzi o Warszawe z czystym sumieniem moge polecic studio Kawaii, przedluzalam rzesy miesiac temu (tyle sie trzymaly) i przedwczoraj bylam na uzupelnieniu , efekt naprawde super i niesamowita wygoda. Pozdrawiam

Gość idealnerzesy
Witajcie, co sądzicie o rzęsach z syntetycznego jedwabiu? takie wypuścila ostatnio firma Perfect Silk Lashes, są podobno tańsze niż naturalny jedwab. Ktoś może wypróbował?

Gość my lovely lashes
Jeśli chodzi o Warszawę to zapraszam serdecznie do salonu My Lovely Lashes przy Lwowskiej 9 w samym centrum miasta. To salon specjalizujący się w przedłużaniu rzęs, włosów oraz szkoleniach z tego zakresu. Prowadzimy też sprzedaż najlepszej jakości artykułów niezbędnych do profesjonalnej stylizacji rzęs.

Gość lamenite
Zapraszam do Lamenite.pl w Warszawie. Ceny od 149 zł. za rzęski w kącikach oczu tzw. efekt kociego oka ,dla tych którzy nie są pewni a chcą sprawdzić jak to będzie wyglądało , a 249 zł za całość , uzupełenieni 129 zł. korekta 70 zł. Produkty Lash Expert & Lash Perfect , więc nie ma mowy o słabej jakości. Zapraszam serdecznie /22/8424280.

Gość my lovely lashes
Salon My Lovely Lashes oferuje Ci: - lovely express za 300,- - zabieg, który trwa 20 minut i utrzymuje się około 3 tygodni - easy lashes za 69,- - bardzo podobny do lovely express, ale różni się metodą doklejania rzęs; zabieg również trwa 20 minut - metoda 1:1 z 300,- - zabieg trwający ok.1.5h, który uzupełnia się mniej więcej raz w miesiącu - efekt kociego oka za 150,- ZAPRASZAMY SERDECZNIE! :)

Gość Coś SPECJALNEGO - KOD
Witam Was serdecznie dziewczyny. Zapraszamy do skorzystania z kodu zniżkowego (15% ) na zakupy w lashexpert.pl . od 10.06 do 10.07 wszystkie zakupy 15% taniej po wpisaniu kodu: 1515 .Korzystać może każdy. Zarejestrowani użytkownicy dodatkowo 5% . Razem 20% zniżki na zakupy. Polecam w 100%

Gość marta_b1990
Cześć dziewczyny, mam problem odnośnie przedłużania rzęs. Chciałabym sobie założyć,ale nie wiem czy to możliwe. Jakiś czas temu wypadły mi rzęsy w jednym oku- od wewnętrznej strony. Jak mi trochę urosną, to znowu wypadają. Takie przedłużanie rzęs byłoby dla mnie idealne bo na prawdę muszę to mocno kamuflować żeby nie było tak mocno widać. Tylko mam pytanie do tych dziewczyn które się tym zajmują, czy da się to jakoś zrobić?

Gość VIP lashes Wrocław
Niestety to jedna z przypadłości, przy których nie powinnaś sobie zakładać rzęs. Najlepiej udac sie do lekarza i zapytaj czy da sie temu jakos zapobiec. Oczywiście zabieg mozesz wykoać i na pewno bedziesz zakochana w sztucznych rzesach, ale wydasz fortune na uzupełnienia skoro tak czesto ci wypadaja.

Gość marta_b1990
kosmetyczka u ktorej byłam powiedziała mi że może to być od używania zalotki, bo faktycznie używam, myślisz że to też ma jakiś wpływ?

Gość pink00
Na wstepie to z jakiego powodu wypadaja twoje naturalne rzęsy? Po drugie sa specjalne odzywki ktore wzmacniaja naturalne rzesy oraz wpływają na ich szybszy wzrost. Mozna równiez w te miejsec by zniwelowac roznice wkleic rzęsy ciensze ale typu v,w,y. Namiar namnie 517306190 chetnie pomogę( mam klientke która po wiatrówce ma lukę na stałe w naturalnych rzęsach i przedłuza juz umnie 2 lata i wszystko jest ok)

Gość VIP lashes Wrocław
marta_b1990 kosmetyczka u ktorej byłam powiedziała mi że może to być od używania zalotki, bo faktycznie używam, myślisz że to też ma jakiś wpływ? 15:55 [zgłoś do usunięcia]pink00 Na wstepie to z jakiego powodu wypadaja twoje naturalne rzęsy? Po drugie sa specjalne odzywki ktore wzmacniaja naturalne rzesy oraz wpływają na ich szybszy wzrost. Mozna równiez w te miejsec by zniwelowac roznice wkleic rzęsy ciensze ale typu v,w,y. Namiar namnie 517306190 chetnie pomogę( mam klientke która po wiatrówce ma lukę na stałe w naturalnych rzęsach i przedłuza juz umnie 2 lata i wszystko jest ok) Marto, nasze klientki rowniez uzywają zalotek, ale to nie moze być tego przyczyną w tak widocznych stopniu ( z tego co mowisz). Zanim udasz sie do jakiegokolwiek salonu polecam wizyte u internisty, który powinien Cie skierowiać na konkretne badania i odnajdzie przyczyne. Odzywke wzmiacniają rzesy i odzywiaja, dzieki czemu sa mocniejsze i zdrowsze, a nie sprawiają, że nagle przestana Ci wypadac. Wiele kobiet ma ta przypadłość i muszą z tym zyc. Polecam wizyte u lekarza, a nastepnie zastanowienie sie nad rzesami. Pozdrawiam, Klaudia.

Gość pink00
Jesli codziennie uzywasz zalotki mogłaś naruszyc cebulkę wlosa(rzesy) i ją uszkodzić. Jednak piszesz że rzeski odrastaja i ponownie wypadaja. Z tad pytanie czy nadal traktujesz naturalne rzesy zalotką? jesli tak to przestan na jakis czas i sprawdz jak zachowują się Twoje rzeski. Oczywiście daj im trochę czasu na regenerację i np. smaruj je na poczatek olejkiem rycynowym. Jesli nadal będa wypadac idz odrazu do,, okulisty'' częsta przyczyna wypadania rzęs jest zapalenie spojówek, ktore niezawsze zauwazamy.

Gość darqine
Pracuję w klinice Zdrowia i Urody , wykonuję profesjonalne przedłużanie rzęs również w domu, posiadam łóżko kosmetyczne ,lampę i produkty najlepszej jakości dzięki czemu efekt osiągnięty w domu jest równie dobry a nawet lepszy niż w salonie, gdyż każdej klientce poświęcam tyle czasu i taką liczbę rzęs aby w pełni spełnić oczekiwania Pań. Indywidualne podejście, doświadczenie i przyjazna atmosfera na pewno spowodują że będą Panie zadowolone z efektu. Zabieg wykonuję na rzęsach JEDWABNYCH (nie powodujących alergii, ani uczuleń), a nie całkowicie syntetycznych dzięki czemu efekt będzie jak najbardziej naturalny z jednoczesnym doborem długości ,grubości i podkręcenia, tak aby podkreślić naturalne piękno klientki. Pamiętaj!! że jedynie profesjonaliści powinni pracować przy zabiegu gdzie mamy styczność z okiem, ostre narzędzia, klej łatwo mogą zrobić krzywdę!!!! a oczy to jeden z najważniejszym elementów naszego ciała. Szukanie najtańszych ofert niestety często kończy się poprawkami, nie mówiąc o jakościach produktów na których pracują niedoświadczone Panie ,zainwestuj w siebie i ciesz się każdym dniem bez spędzania godzin przed lustrem, zabłyśnij wśród znajomych! Korzystając z moich usług masz pewność że aplikacja rzęs jest bezbolesna i bezpieczna, nie niszczy naturalnych rzęs. Odbywa się w pozycji leżącej z zamkniętymi oczami. Przed zabiegiem nie należy używać tuszu, zalotki, należy wyjąć szkła kontaktowe, które bezpośrednio po zabiegu można ponownie założyć. Koszt całkowitego założenia 140zł (do końca czerwca!) Pierwsze uzupełnianie po 3 tyg. tylko 70zł! Czas zabiegu trwa ok 2,5 godzin (zależy od naszych naturalnych rzęs) Dla mniej wytrwałych Pań możemy podzielić zabieg na 2 dni! :) Na zabieg można się umówić również późnym wieczorem -do godz 23 Przeciwwskazania do wykonania zabiegu przedłużania i zagęszczania rzęs -choroby alergiczne oczu. -zapalenie spojówki. -całkowity brak rzęs. -nadpobudliwość i brak cierpliwości. -trichotillomania - nerwowe bezwiedne wyrywanie rzęs -klaustrofobia podczas zabiegu klientka ma zamknięte -powieki na około 3 godziny więc klaustrofobia może się uwydatnić podczas tak długotrwale zamkniętych oczu Proszę o kontakt telefoniczny lub meilowy , można dzwonić późnym wieczorem jak i rano. 782106010 serdecznie zapraszam! Nicoletta

Gość Mirabet
Ja polecam salon w ktorym robię rzeski od pol roku. Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalnie, bezpiecznie i milo. Uzupelniam co 3 tyg. Zalozenei moze nie jest najtansze ale jak tu pisalo wiee dziewczyn wole zaplacic wiecej i miec pewnosc ze rzeski beda zdowe i dobrze zadbane http://www.bbclinic.pl/promocje.html

Gość aleczka25
mam pytanie założyłam rzęsy 1 tydzien temu i nie jestem zadowolona są one niesforme słabo podkręcone ogolnie efekt średni :( robłam w dobrym gabinecie i nie oszczędzałam , może rodzaj rzęs słaby?

Gość fantazja1604
może wybrały Ci mało podkręcone rzęsy. Powinnaś je poprosić o takie jakie by Ci odpowiadały czyli np długie i podkręcenie C. J - to naturalnie podkręcone, ale też jak się ich dużo założy to efekt jest super. z jakiego miasta jesteś? skoro Ci założyły rzęski i się trzymają to na pewno nie masz słabych rzęs. możliwe , że ich rzęsy były dodatkowo cienkie. I to pewnie dlatego efekt nie za ciekawy.

Gość xoxo_anek87
no właśnie, ja jak sobie robiłam w spa cece to mogłam wybrać z kosmetyczka jakie chce podkręcenie, długość itd. to bylo bardzo fajne, jest sporo rodzajow do wyboru, chyba dzieki temu wyglądają teraz te rzęski bardzo naturalnie i ładnie ;)

Gość iqunetka
cześć dziewczyny! założyłam sobie rzęsy półtora miesiąca temu, ładnie się trzymały i robiły cudowne wrażenie ale po tym jak już wszystkie odpadły, zauważyłam,że moje naturalne mocno oberwały...miałam naprawdę ładne rzęsy,długie i gęste, kosmetyczka zakładała mi sztuczne aż 4 godziny żeby dokleić do każdej a teraz mam rzadkie i o połowę krótsze ... martwię się... czy wrócą do siebie?będą takie jak kiedyś? już nie będę zakładać nowych, kupiłam za to olejek rycynowy......

Gość fantazja1604
tak odrosną. Nie musisz się martwić, tylko trochę trzeba poczekać. :)

Gość iqunetka
cieszę się, że to napisałaś.. już powoli zaczynałam żałować tego eksperymentu z rzęsami, ha. czyli to nie jest tak ,że trwale uszkodziłam sobie cebulki rzęs? sorry, nie znam się ;) dzięki za odpowiedź :)

Gość fantazja1604
nie na pewno nie masz uszkodzonych cebulek. Rzęsy przykleja się 1,5 mm od skóry na rzęsę, więc cebulka nie ma nic do tego. może po prostu więcej Ci rzęs wypadło niż zwykle. spowodowane to jest ciężarem sztucznej rzęsy, ale spokojnie odrosną. Mam nadzieje ze chociaż efekty były tego warte;p Bo na prawdę oko jest meeega po aplikacji

Gość iqunetka
tak, efekt był cudowny :) oko wyglądało ślicznie. tylko te rzęsy odpadały z moimi całymi(wraz z cebulką) , inne się ukruszyły w miejscu przyklejenia jedwabnej rzęski. i teraz są w opłakanym stanie... :( puki co zbroję się w cierpliwość. ale muszę też przyznać, że wyjątkowo długo mi się trzymały, po 5ciu tygodniach nadal robiły dobre wrażenie :)