Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora baardzo

CZY JEST TU KTOŚ SMIERTELNIE CHORY?

Polecane posty

Gość chora baardzo

Czy Wam tez wszystko uleglo przewartosciowaniu? Ja zaczelam dostrzegac to co ważne. Praca, pieniadze kiedys byly dla mnie priorytetem, a teraz nie ma to dla mnie wiekszego znaczenia.

Gość co -ś-ka
a co to ma wspolnego ze smiertelna choroba ,tu jakas depreche sie wyczuwa...

Gość rozumiem i wspolczuje
:(

Gość rozumiem i wspolczuje
no jakbys byla smiertelnie chora , przeczuwam. ze tez mialabys depreche :O

Gość a na co jestes chora
?? :(

Gość ktoś bliski
krótko przed śmiercią mi powiedział:pamiętaj "zawsze pamiętaj,że życie jest piękne"

Gość chora baardzo
mam nowotwora, nieoperacyjnego :( Ale pogodzilam sie z tym, bo co mi pozostalo. Chce spedzic ten czas jak najpelniej, a nie dolowac. Zreszta zycie nigdy nie bylo mi mile

Gość iuo
A ile masz lat? Masz rodzine?

Gość a ja..........................
ja mialam raka...... wiem jak to jest gdy wszystko traci sens ale nie poddawalam sie, mialam dla kogo zyc niedawno robilam badania i nie wykryto nowych komorek rakowych:) mam kilka malych guzkow ale sa coraz mniejsze

Gość do chora baardzo
🌼 👄 🌼 👄 🌼 👄 🌼 👄 🌼 👄 🌼 👄 🌼 👄 🌼 👄 🌼 👄 🌼 👄 🌼 👄 🌼 👄 przepraszam ,ale nie wiem co napisać :(

Gość chora baardzo
Mam 37 lat i mam meza. Dzieci nie mamy

nowotwor nieoperacyjny.... a chemia, radioterapia? nie pomagaja?

Gość kolejna prowokacja
kto dorosły używa odmiany "nowotwora"

Gość chora baardzo
Jestem juz po 2 chemiach i niewiele to dalo. Na naswietlania wciaz chodze, ale lekarze nie daja dobrych rokowan :(

kolejna prowokacja kto dorosły używa odmiany \"nowotwora\" Ja czasami, co z tego ? w szkole jestem ? wystraczy mi świadomosc, ze jest taka chocby osoba jak ty, która zawsze i wszedzie piękną poprawną polszczyzną pisze; ja nie robie tego :P chora bardzo współczuję Tobie jezeli ma to dla Ciebie jakies znaczenie :( 🌻

ohohho to chyba jednak prowokacja:( jak mozna chodzic na naswietlania??? przeciez radioterapia trwa okolo 3 miesiecy bez przerwy i wtedy trzeba byc w szpitalu.... a poza tym nie stosuje sie chemii razem z naswietlaniami.... no i po drugiej chemii nie mozna odrazu powiedziec ze nie skutkuje

Gość chora baardzo
Chyba wiem sama najlepeij jak mnie lecza :o

no tak, a ja chyba wiem jak mnie leczyli i jak mnie wyleczyli... moze masz jakiegos "innego" lekarza

Gość Bora66
chora bardzo uszy do góry,wpadnij do kafeterii na topik pt"urynoterapia czy ją jeszcze ktoś stosuje?".Tam zobaczysz z jakimi chorobami borykali sie ludzie i dzieki czemu wychodza z chorób, gdzie medycyna akademicka rozkłada ręce.Topik ma 270 stron -jest co czytać,ale dowiesz sie tylu ciekawych rzeczy ze sie ciężko zdziwisz.No słoneczko jak tylko znajdziesz chwilke czasu to zapraszm cie tam.Biore tam czynny udział w dyskusjach pod tym samym nickiem.Prosze nie przejmuj sie jakims nowotworem.Jeszcze mu pokazesz kto tutaj rzadzi.Obiecaj mi ze tam kukniesz..... Zycze wytrwałosci i szybkiego wyzdrowienia.

Gość blindzialindzia
a moze na raka pomoze głodówka lecznicza

Gość Kobietka.a
Prosze spróbować medycyny niekonwencjonalnej, reiki duzo daje, bardzo dużo, tylko trzeba w to tez uwierzyć. Przeczytaj książkę Potęga podświadomości J. Murphego - bardzo dobra książka, dzięki niej człowiek zmienia swoje podejście do życia, staje się silnym. Oczywiście leczenie farmakologiczne jak najbardziej, ale oprócz tego i inne metody. Nie zaszkodzą, a pomogą i to bardzo!

Gość wśród chorych
wychowałam się wśród chorych.... ze względu na chorobę mojej mamy.... najważniejsza jest siła woli- chęć życia.... jak ktoś przychodził nowy na oddział, często od razu to było widać czy mu się "uda".... po samej postawie.... z medycyny niekonwencjonalnej polecam zainteresować się hubą brzozową... jest koło Poznania taki ksiądz, który się tym zajmuje.... znam kilka osób którym to pomogło, a lekarze nie dawali najmniejszych szans....

Gość tukan
To bardzo poważna sprawa :( - nie chcę być prycypialny,niemniej w tym przypadku będę polecał medycynę niekonwencjonalną. Aby jednak nie wpaść w łapy oszustów - jeżeli chodzi np. o bioenergoterapię, skonsultuj się ze stowarzyszeniami lub cechami uzdrowicieli. Istnieje jescze możliwość leczenia dietą, postem, określonymi ziołami i mikroelementami. Niniejszym podaję kontakt telefoniczny do dr med. Janusza Kołodziejczyka który otworzył holistyczną szkołę chorych na raka: 605 361 313. Trzymam kciuki... nadzieja jest zawsze.