Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja nie mogę

Oglądacie teraz Rozmowy w toku?

Polecane posty

Gość no ja nie mogę

widzicie to stare 59 letnie babsko z szyją 70-dziesiątki której się wydaje, że jest piękna i młoda :O - no normalnie żenada :O:O:O:O a ta druga 43 latka po operacji plast i po botoksie? czy te baby nie mają w domu luster czy co? a może są już ślepe ze starości?

Gość dfge
o matko - faktycznie! :o

Nie ogladam, ale z tego co piszesz to chyba jest o kobietach które nie umią się z godnościa starzeć - żałosne to jest :o

Gość no ja nie mogę
ta starsza to jeszcze jakoś bardziej powściągliwa jest a ta młodsza to normalnie jakaś małointeligentna na proste zadane pytania najpierw odpowiada, że tak a potem sama sobie zaprzecza :O:O:O - no straszne babsko dziwię się tylko dlaczego Jakimowicza posadzili na tym miejscu - wszak program starości dotyczy a on ma dopiero 37 lat :O

Gość no ja nie mogę
to nie chodzi o wygląd tylko zachowanie im się wydaję że są piękne i młode chociaż wyglądaja jak widać :O:O:O

Gość lucjan
ta starsza wygladała całkiem całkiem chociaz ta szyja ją troche zdradzała, natomiast ta w tym sztucznym futerku to zenada!!!! i to maksymalna!!! baba w ogóle niezadbana, styl bazarowy, bez gustu i te idiotyczne wypowiedzi... okropna... natomiast jakimowicz jakos sie trzyma;)

Gość jak ja nie lubię tych ryczącyc
h czterdziestek, którym sie wydaje, że są jeszcze młode i piękne i usiłują na siłę takimi być dupy stare i pomarszczone - fuj!!!!

Gość 20-latekk
czasem te ryczące 40-tki wygladają znacznie lepiej niz dzisiejsze małolaty,nieforemne,bez talii z płaskim tyłkiem,chude jak szkielety albo z tłuszczem wylewajacym się ze spodni,naprawde mało ktora dziewczyna dziś ma ładną figure,nie mówiac juz o gustownym ubraniu,amerykanizacja w każdym calu :(

A mi sie podobała ta pani ktora Cwiczy tak intensywnie i umie czerpac z tego radosc. Sama znalazła sposob na emeryture i dobrze jej wychodzi na zdrowiu przede wszystkim ale rowniez wplywapozytywnie na wyglad. Sama mam zamiar tak dbac o siebie i czuc ze zyje przez cale zycie!

Gość ale wieje
Ta 59 latka,moze i starsza ale az tryskało od niej humorem i entuzjazmem.Sama w jej wieku chciała bym być w jej formie. a ta 43 latka-porazka-dziwne miny strzelała i jakaś taka nie taka,a te rózowe paznokcie:P Tak to prawda,ze teraz starsze kobiety potrafią wyglądać lepiej od 20... Nic tylko pora zacząc sie brać za siebie,zeby w wieku 30 czy 40 lat cieszyć sie ciałkiem i zyciem:)

Raczek powiedział, że na starość liczy się najbardziej mądrość życiowa a nie ilość zlikwidowanych skalpelem zmarszczek w celu wygładzenia skóry - mądrość a nie nienaturalnie gładka skóra