Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z problemem

Na co becikowe ?..........

Polecane posty

Gość super żaba
Net-ar to stara kucharka hihihi, przezywa wykształcenie innych dziewczyn bo sama nic nie skończyła i jej żal płaska dupę ściska hihihi,

Gość ja wolę....
mówiłam... cusz....niektuszy tak jusz majom :-) jestem złośliwa, wiem, ale mam za sobą nieprzespaną noc i szczerość ze mnie wyszła ;-D

Gość Iza..
Netar ależ cię tu wszyscy darzą symaptia:)....

Gość ja wolę....
nie, net ar...ty po prostu jesteś Ideałem... ;-) a pomyślałaś że nie wszyscy w tym kraju skończyli kurs dla sekretarek - żeby ładnie pisać...albo polonistykę....jeśli sięgamy już tak wysoko!!!

net-ar stara krowo, napisałaś, ze jak sie ma słabe wykształcenie to sie nie ma czego spodziewac! nie odwracaj kota ogonem. jesteś śmieszna

Gość ja wolę....
Izo -a to chyba dlatego, że jeśli ktoś nie wie nic o życiu i o utrzymywaniu się samemu za Srednią - czyli najniższą krajową....to chyba nie powinien się wypowiadać w tym temacie, prawda?

Gość ja wolę....
no to jak na po polonistyce dużo błędów robisz... może promotor jednak ślepy był...?

Gość ja wolę....
ja pisałam do netar :-)

zwykla nauczycielka za 1800... wszystkie nauczycielki sa głupie, to prawda znana od zawsze

Gość Moniczka -----------
Net-ar - ale dlaczego nie chcesz powiedziec??? Inne dziewczyny nie raz pisały na innych topikach jakie szkoły skończyły, lub jaki mają zawód, przecież nie ma w tym nic dziwnego.

Gość ja wolę....
nauczyciele raczej nie mają 1800.... widzicie - netar zakasała rękawy przenosząc cegły zarabia dużo więcej... nie bądź śmieszna.... my też w tym kraju żyjemy!

Gość zajrzyjcie
no tak, my dostaniemy dyplomy, jak promotorami będą analfabeci, natomiast szanowana net-ar zna świetnie ortografię. Polecam link: 11.09] 18:07 net-ar wiem ze u nas lekarze wypisuja do przodu jesli jest to kontynuacja a zwaRZajac na stan znajomej to raczej o to pytałas prawda ? Cd.? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3309513 prawie jak poprawna polszczyzna, prawda net-ar?

Gość Ło jejeku
Tak się zastanawiam czemu ludzie decydują się na dziecko, a potem biadolą, że nie mają na nie pieniędzy. Ja, gdybym wiedziała że mnie nie stać na dziecko, nie zdecydowałabym się na nie. Wszyscy wkoło narzekają, że pracy nie ma, że państwo nie daje, że mało płacą. Jakoś nie widzę, żeby moi znajomi którzy skończyli studia żyli aż w takiej biedzie. W najgorszym przypadku mają 1500zł/brutto na samym początku pracy, oczywiście po roku czy dwóch ta stawka się powiększa. Mój facet zarabia 8000zł/brutto, z czego oczywiście na rękę ma tak gdzieś połowę, a ledwo studia skończył, tyle że pracę podjął w trakcie studiów. Wiem, że nas będzie stać na dziecko, a jak dojdzie do tego moja pensja, to tym bardziej. Brać się do jakiejś sensownej roboty, a nie narzekać. Praca czeka, ale dla niektórych to zbyt wiele nauczyć się jezyka, obsługi komputera i paru innych rzeczy, które są przydatne w szukaniu pracy. Sam papierek, że skończyło się studia nic nie daje.

Gość ja wolę....
a ja w życiu o nic łapy nie wyciągnęłam - bo zawsze uważałam że dam radę, ale zaczynam zmieniać zdanie

Gość ja wolę....
to może nauczycielką...? :-P

Gość zajrzyjcie
zwaRZając kretynko napisałaś zamiast zwaŻając wyjmij belkę ze swego oka zanim dostrzeżesz drzazgę w cudzym

Gość zajrzyjcie
a dlaczego ja nie powinnam się wypowiadać? bo mi zabronisz?

Gość Moniczka -----------
No własnie net-ar siedzisz tylko tu po to aby wytykac błędy ortograficzne?

Gość zajrzyjcie
sama sadzi byki

Gość zajrzyjcie
może odpowiesz, dlaczego robisz takie błędy? To pewnie to twoje wysokie wykształcenie... Nigdy nie odpowiadasz na niewygodne dla ciebie pytania...

Gość zajrzyjcie
nie zauważyła i jeszcze się wypiera... może wrócicie do tematu... nie bijcie mnie... żałosna

abigejl, poraziłaś mnie odkrywczym stwierdzeniem, że wszystkie nauczycielki są głupie...to prawda stara jak świat????Bez obrazy, ale głupi to jest ten, kto ulega stereotypom, pakując ludzi do jednego wora i przypisujac im jakieś cechy na sobie tylko znanej podstawie...:O Żenada PS Nie jestem nauczycielką:P

Gość Młodzieniaszek
Abigejl -> moja mama jest nauczycielką i nie jest głupia. Znam wielu nauczycieli, którzy są fajnymi, inteligentnymi ludźmi. Więc odczep się od nauczynieli głupia krowo i nie obrażaj mojej matki.

ale wy ludzie jesteście popaprani i tępi. wrzuciłam netar do wora tak jak ona wrzuca nas ciężare. gońta sie głupie tępe baby z czarnogrodu

Gość ........becikowe
no i net-ar zniknęła, jak tylko padło niewygodne pytanie, na które nie ma ochoty odpowiadać, jak zawsze :P