Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z problemem

Na co becikowe ?..........

Polecane posty

Gość abigejl jesteś
wstrętna. Jak ktoś mało zarabia to już dziecka miec nie moze?

Gość jasne tylko
tylko w Szwecji są np.1% kredyty mieszkaniowe, zarobki podstawowe takie za które da sie żyć, opieka medyczna na poziomie..a u nas...marzyć można..

Gość jasne tylko
a fakt faktem ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma

Gość dla tych co plują na becikowe
ej nowy temat o wibratorze

Gość zajrzyjcie
pjść się widzi ale już złorzeczyć nie, które jest poprawne?

Gość nie ma to jak postawa
przecież pisałam na początku strony o wyrazie "złorzeczyć", a nie "złożyczyć", jak upierała się net-ar

Gość zajrzyjcie
pUjść

jasne tylko- własnie dlatego uwazam, ze w te strone pójsc by nalezało. Pomagac ludziom w samodzielnosci, a nie uczyc ich wyłudzania i biernego czekania na łaskę-niełaskę rządzących.

Gość zajrzyjcie
to było do net-ar - widzi cudze błędy, ale swoich nie

czy ja coś takiego napisałam? ludzie opamiętajcie sie. czytał ktoś moja wypowiedż az do czasu jak napisałam ze nauczycielki sa głupie? matki! ciemnogród normalnie! przeczytajcie moją wypowiedź z 1 strony jak wam sie zachce, chociaż to moze byc dla was za trudne połączyć tyle faktów. napisałam, że podziwiam, jak ktoś sobie daje radę z atak małą kase! tyle

Gość nie ma to jak postawa
a, to masz rację

Gość zajrzyjcie
owszem, do abigejl, ale zanim kogoś poprawisz, naucz się korzystać ze słownika ortograficznego, bo sama sadzisz orty pierwszego stopnia

dajta se spokój z tą ortografią. wychodzi jakie jesteście proste. tak tak to ja napisałam pUjść!

Gość tia.......
za to ty abigejl jesteś "skomplikowana", potrafisz się tylko obrzucać mięsem z innymi bywalcami forum :o

Gość zajrzyjcie
my nie poprawiamy ciebie (poza net-ar), tylko net-ar

Gość gocha27
Sorki,wiec skoro nie narzekacie na to,ze panstwo nie pomaga matkom,rodzinom i dzieciom to juz wasz problem.Widocznie dobrze wam zyc za 700zl miesiecznie........Sory nie zrozumielismy sie. Ale szczerze was nie rozumiem.

Gość wyjaśnię wszelkie wątpliwości
"zajrzyjcie" nie twierdzi, że "abigejl" kogoś poprawiała, tylko pisze do "net-ar", że to co "net-ar" napisała gdzieś tam, to było skierowane do abigejl i tak naprawdę chodzi o błędy jakie sadzi net-ar czytajcie ze zrozumieniem, także kontekstu :o

Gość Moniczka -----------
Tu można zgłupiec czasami :D

Gość wyjaśnię wszelkie wątpliwości
albo nawet na stałe

Gość Iza..
Bezsprzeczny jest fakt, że fajny temat i mila dyskusja na poziomie za sprawą Netar i jej intryg oraz zamiłowania do prowokatorstwa staje się chamskim bełkotem i naprawde nawet nie chce się czytac wpisów.....Dany temat przewaznie jest interesujący i fajny, dopoki nie widze Netar.Po jej ujawnieniu się poziom dyskusji spada stopniowo do zera. Dziewczyny nie kłóćmy się już:)A odnosnie Netar to moim zdaniem ona jest albo : a) moderatorem,ktory jest tu po to, m.innymi, zeby bylo duzo wpisow,zeby wzbudzac kontrowersje,zeby wszystko sie krecilo tak jak nalezy b)jest bezdzietną kobietą z wąsami, która (pisze serio) jest chora psychicznie(schizofrenia, netręctwo albo cos w podobie) W moim przekonaniu naprawde nie warto sie kłócić i popadac w dłuższe dialogi i szarpaninę z nią. O to jej chodzi i ona tym zyje.Nie dajmy się ogłupić.

Gość no net-ar...
nie żałuj sobie, poobrzucaj jeszcze parę osób inwektywami chętnie się z ciebie pośmiejemy

Witam Ja też z mężem nie zarabiamy dużo i oczywiście bardzo się cieszę z becikowego. Miałam zamiar przeznaczyć go na wózek, łóżeczka itp. Niestety okazało sie że do szpitala trzeba sporą gotówkę wziąść a podobno jest za darmo. Np porób rodzinny, oficjalnie bez opłat w rzeczywistości ok 150 zł., pielegniarkom po 100 zł. itd. To \"boli\" bo przecież co miesiąc ładną część wypłaty oddajemy na składki.

Gość no net-ar...
ach, zapomniałam, ze może ty wcale nie znasz znaczenia słowa "inwektywa" :o i jeszcze rzucisz w ekran monitora kapciem z lewej stopy :o

Gość no net-ar...
to może wiesz, najpierw wejdź w google, sprawdź to słowo i jazda powodzenia :)

Gość Moniczka -------------
Iza - zapomniałas dodac ze ma jeszcze brodę

Gość no net-ar...
to nie reakcja na nick, tylko na marne wypociny :)