Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzalamanaa

FRYZJERKA ZNISzCZYLA MI WLOSY-POMOCY??

Polecane posty

Gość zzalamanaa

potrzebuje natychmiastowej pomocy,bylam u fryzjera i chcialam sobie pomalowac wlosy na blond i tak zrobilam tylko ze kolor jest koszmarny,nie wiem jak ona mi mogla zrobic cos takiego.Musze to koniecznie pomalowac,myslalam o brazie tylko nie wiem jaka farba to pokryje zeby byl ladny kolor.Pomozcie prosze!

pierwsza pomoc to szampon koloryzujacy, najlepiej jakis ciemny blon.. to wlasnie mi pomoglo jak mialam taki sam przypadek jak ty, jakies 2 miesiace temu... wlosy zlapaly koloru troche i teraz jest taki sloneczny, a nie skandynawski blond

Gość idz do tej fryzjerki
i zażądaj zeby coś z tym zrobiła (w ramach reklamacji)!!!

Gość dokładnie-reklamacja

Gość racjaaaa
ja bym też tak zrobila!! o wszystkim trzeba mowic jesli jestesmy niezadowoleni!! Ja wczoraj pani w McDonaldzie zwrocilam uwage ze frytki sa za slone i chyba ktos przesadzil z sola...I dala nową porcje...Nie dajmy sie!!

Gość racja racja
ja bym poszła do innej fryzjerki. nie kombinowałabym sama w domu, bo blon ciężko jest równomiernie pokryć. jak już zapłaciłaś to kasy nie odzyskasz a babsko skoro jest złą fryzjerką, to jeszcze może pogorszyć sytuację.

Gość lidz
Ja mam podobny problem,chciałam pasemka w słonecznym blondzie,a ta zrobiła 2 kolory i wyglądam jakbym osiwiała w jedną noc,koszmar.Teraz myję głowę dwa razy dziennie,trochę zeszło,ale sama nie wiem co robić.Byłam z reklamacją,ale co z tego,innego blondu nie położą,bo włosy się wykrtuszą,a i tak nie pozwoliła bym nic zrobić takiej fryzjerce.Myślę,ze jedyne wyjście to pójść do dobrego fryzjera i zapytać o porade,może coś da się zatuszować.Powodzenia!