Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juhyeter

witam cieplutko

Polecane posty

dzień dobryyyy :D:D:D 🖐️ widzę, że jakoś się wczoraj wieczorki niepoudawały:( za to mój był świetny i bardzo późno wróciłam, więc już nie wskakiwałam na kompa. Ale to wstyd, żebym to znowu ja musiała wszystkich budzić 😴:D Valkirio!! Ja sponsoruję ciacho dla każdego, ale Ty musisz załatwić kawę jak zwykle :D wstawać Ślązacy (i nie tylko :) )!!!

witam Panie 🌼 :) jak sobotnia noc minęła? ;) dzisiaj idę na osławioną \"Samotność..\" zobaczymy :)

🖐️ witam z rana:) Wczorajczy wieczór skończył mi się o 3 w nocy więc kawa dziś w dzbanku (_)] :) Mam troszkę mało lotny umysł:P więc póki co sobie Was poczytam... Ale mi dziś fajnie...:D

a ja jestem wyspana i zadowolona, wróciłam wprawdzie o 1 ale było świetnie:) a teraz sobie śmigam na basenik :D:D:D trzymajcie się ciepło, odezwę się jak wrócę:D:D:D

Hej , hej!!!!! Koniec weekendu :-( No, no widzę ,że co niektórzy odpowiednio wykorzystali czas wolny. juhyeter=> jestem ciekawa Twojej opinii na temat filmu. Jaka nie będzie, to chyba i tak sie wybiorę .

jestem już po baseniku i sobie jem obiadek :) ja też jestem strasznie ciekawa jak się będzie podobał film :D czekamy na recenzje :D no to co? znamy się czy nie?

witam Listku 🌼 :) akurat odpaliłem kompa :) co do filmu, jeśli czytałyście ksążkę, i byłyście \"oczarowane\" to film spodoba Wam się z pewnością. (patrząc na reakcję koleżanki). świetna muzyka, aktorstow też pierwsza klasa, film psychologiczny, żaden tam ckliwy romantyczny filmik, osobiście podobał mi się, ale nie zachwycał. ale Wy kobietki możecie zareagować tak jak moja znjamoa, a była pod wielkim wrażeniem, no i zakończenie takie optymistyczne :) hmm, sam nie wiem, Waszym facetom (jeśli nie czytali książki) może na spanie się wziąść, ale Wam (ryzykuję;)) może się bardzo spodobać, jeśli lubicie takie kino :)

ja czytałam tą książkę i bardzo mi się podobała :D chyba się wybiorę, ale z przyjaciółką :D a jak Ci wieczór mija?

wieczór jeszcze się nie skończył ;) koniecznie chcemy skoczyć gdzieś na drinka, ale Wy kobietki ;) jak księżniczki, musicie wyglądać zawsze erfekcyjnie :) odwiozłem znajomą do mieszkania, mam się tam zjawić za godzinkę, bo musi się odświeżyć :) no to umilam sobie czas na kafe :D a jak u Ciebie?

Witajcie wieczorową porą ! A ja przed chwilą miałam nad głową pokaz fajerwerków, lepszych niz w Sylwestra. Koniecznie wybiorę sie do kina.

ech, ja sobie czekam, bo mój Kot pojechał sobie trochę poćwiczyć :) o tej porze jestem już trochę zmęczona, spędziłam ten weekend dosyć intensywnie i mam ochotę sobie pospać:D a jutro znowu poniedziałek 😭 kremówka 🖐️ smaka mi narobił ten Twój nick:D

:D no tyskie tyskie ;) miłe Panie, muszę się z Wami już pożegnać, obowiązki wzywają ;) życzę mile nocki, i udanego tygodnia, pewnie się tu pojawię dopiero w weekend kremówka🌼 listek🌼 :) paaa

to ja blisko siedzę:D tzn mieszkam :D browary tyskie mijam codziennie :P

no niestety nie załapałam się na fajerwerki :( ja też zaraz uciekam, a jutro rano niestety nie napiję się Valkiriowej kawki, aczkolwiek liczę na to, że mi coś zostawi na popołudnie :) trzymajcie za mnie kciuki, bo mam jutro chyba ze 150 spraw do załatwienia :O do jutra wszystkim :) dobranoc 😴

🖐️ Tak to już jest... Tam gdzie się pojawiam, tam życie topikowe zamiera ale jak tylko nie mogę siąść do komputera to wszystko ożywa...:( Ja mam chyba jakieś mordercze zdolności:P No to skoro sie wyżaliłam, to kawa dla wszystkichL) \\_/> i tradycyjnie z 🌻 Serdecznie wszystkich pozdrawiam i buziaki ślę 😘 :)

przeżyłam przeżyłam tralalalalalalala :D:D:D jestem teraz głodna jak wilk:D

🖐️ Jestem prawie po pracy, jest mi źle, idę robić porządne porządki... Muszę się czymś zająć żeby nie myśleć...:( Całusy dla wszystkich😘

witam cieplutko 🌼 musiałem wejść na momencik, by się chociaż z Paniami przywitać :)