Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

get lost

większość z nas urodziła sie by...

Polecane posty

a po co kasować, niech każdy ma swoje 5 minut, może ostatnie w tej świadomości........... bo potem rezyser przyjdzie, trzaśnie klapka i kolejny odcinek trzeba będzie kręcic według scenariusza................. kto pierwszy skacze z dachu wieżowca?

sorry, leonora, ale chory jest dla mnie twój smierdzacy strach przez przyznaniem sie ze jestes tylko sekundowym istnieniem w skali wszechswiata i ze nawet gówienko po tobie nie zostanie.. a taka jestes oiekna doskonała madra i cały swiat przed toba otworem stoi, i seks masz piekny, czyż nie..? dotknełas kiedys dna..? wszystko przed toba. jeszcze sie nazresz pokory, że ci sie odbije. i powiesz sobie: kurwa, dlaczego nic nie było wmoim zyciu takie jakie chciałam..? miłej nocy. pa.

1.facet ja rzucil 2.zwiazala sie z zonatym 3.ma aids 4.ćpa 5.nie ma kasy, nie ma pracy i nie lubi tego co studiuje 6.nie ma oparcia w rodzinie 7.brak znajomych 8.jest brzydka i ma brzydki charakter ktoras z tych opcji?

Gość zimna jestem
W zupełności zgadzam się z autorką.

no stanczyk ale ty wygodny jestes.............. moze lepiej, żeby to ona do ciebie przychodziła i jeszcze starała sie dogodzic takiemu pesymiście.................... az boje sie dowiedzieć jakie masz wymagania wobec tej dziewczyny.............

Gość smrodek z papierosa
urodziliśmy się, zeby zostawic swoj materiał genetyczny, aby cos takiego jak człowiek trwał na Ziemi, i koniec ....... Swiat istniał tysiąclecia przed nami , będzie funkcjonował tysiąclecia po nas.

Gość Masterpiecie
Ma rację. Jesteśmy niczym, niczym są nasze plany, cele i marzeni. Ale żyjemy. A jak już żyjemy, to chociaż tak, żeby nam się podobało. Szczególnie w przypadku, gdy na niewiele spraw mamy wpływ i być może szybko przyjdzie nam sie pożegnać ze światem, którego prawa są tylko wytworem naszej wyobraźni. Pewna jest śmierć, a życie to jakaś dziwna anomalia.

jesli ktos woli pewniki a męczą go anomalie - to proponuje zbiorowe samobójstwo......... po co sie meczyc i innym zatruwać zycie, które i tak nie wiadomo jakie jest i do kogo nalezy..............

Gość A kto powiedział że się
męczy?

witam. ciesze sie że jest ktos kto ma równiez takie spojrzenie spojrzenie na zycie. sztuka jest tak je widziec- i chciec zyc dalej. aja chce, i tylko niedorobieni mogli mnie posadzic o chęc zejscia z tego swiata. jest piekny. tylko że wszystko w co wierzymy jest tylko tym..w co wierzymy. Masterpiece ma rację: niepodważalne prawa tego świata sa tylko i wyłacznie.. naszym wymyslem, mechanizmem obronnym.. smutne, ale i piekne w pewnym sensie..