Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Gość no no no no no

Gość rysiek 421
O w mordę co ja skopiowałem:(:(:(:(: to był cos innego a co inego tu sie pokazało:(

witajcie:) przyśnieżyło, przymroziło i wreszcie mozemy pooddychac prawdziwią zimą:) gdy patrzy się na puszystą kołderkę białego sniegu to lżej sie robi na duszy....:) pozdrawiam wszystkich z białej opolszczyzny :)

hihihiih na stronkach Rysia Erotyka pelnym dziobem sie leje .......hihihihihiihih kurcze cos dziwnego jest na tych stronach ...robia jakies takie dziwne rzeczy .....kurcze wiedzialem ze ziemianie ....dziwnie sie bawia.....nie ma to jak my marsjanie ...nas wystarczy za uszy ciagnac ..ahhahhahahahah

Gość Maria1301
Czy ktos zaprosi mnie do Keni???...:)))

Gość Maria1301
Pozdrawiam Wszystkich milutko i życze cieplutkiego popołudnia ..:)

Kenia Piekny Kraj ....ale zachaczylbym jeszcze o Somalie i Tanzanie ................Piekny naprawde kontynent .......fakt w Somali teraz jest woja domowa i nie cierpia bialasow......ale jak sie zna ich obyczaje ...spokojnie mozna sobie poradzic .....

Gość Afryka... erotyka... AIDS
lepiej nie wychodzić tam poza NET

Afryka ...Erotyka....Aids.... bylas lub byles w Afryce.....kurcze jakby to napisac...wiele swego czasu podrozowalem .....bylem tu i tam ...i jeszcze gdzies......ale napisze , ze jeszcze kiedys chcialbym tam wrocic.....i jezeli ktos ma kaske i czasu sporo ...to polecam .....bo niestety jakies urlopy w turcji egipcie czy hiszpani .....niestety sa niczym ,w porownaniu ...z ta egzotyka .....fakt w Somali bez kalacha nie da rady ...ale wszedzie moze na nas Boeing747 spasc na glowe ...... pozdrawiam

Faceci, co z Wami? Tak oficjalnie? Nie podobają mi sie te podane przez Was linki..........mozna o tym porozmawiać ładniej :D Jestem smutna............ Dziś na powitanie nie dam Wam buziaka

zważywszy na fakt , iż jesteście z Marsa, a kobiety z Wenus, okażę wam serce i daruje wam te stronki..........pogadać zawsze możemy....łobuziaczki.............😘

Gość Violu słodka dlaczego
jestem kobietą... i jestem z Ziemi seks to tylko seks a miłość...

A dla mnie miłość i seks ida zawsze w parze.........seks z osobą, która kocham jest najwspanialszy jaki znam........... Gorąco pzdrawiam 🌻 i całuję 😘

Gość lubie was
jesteś "kochliwa" Violu? zawsze czekasz... az się zakochasz? :)

Tak ...jestem kochliwa, ale dodam, że miałam jednego partnera przez całe swe długie życie..........jestem dziwna co?

Gość lubie was
można powiedzieć... WYJĄTKOWA :D

Gość lubie was
Violu miałaś tylko jednego partnera... może nie zaznałaś jeszcze tego najwspanialszego SEKSU? :)