Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

....ta książka leży u mnie na stosie do przeczytania.........wiesz, miałam ostatnio troszkę zamieszania z awansem, więc nazbierało się troszkę zaległości........ Ale Szwaja pisze lekko i znakomicie, tak od serca i współcześnie, bez zakłamania i zbednego wymadrzania się....podoba mi się. Ostatni sokńczyłam ,,Stateczna i postrzeloną\" polecam, uśmiałam sie przy tej książce do łez.

CZESC Dziewczyny !!!! Luba ma egzaminki na uczeli.....hihiihh wiec jej nie mecze...tylko pomagam w zadaniach i w tym co potrafie pomoc.....ale duzo sniegu jest to w tygodniu znowu na nartki sobie lecimy ......

Widze tamacik o pozycjach ......to moze wiecie co.....tak troszke o tym .....niebosklonie napiszemy troszke !!!!!!

przede wszystkim trzeba zmieniac pozycje i ....cieszyc sie!:D no dobrze Abi..tylko zeby helikopterek nie przeniósł Was np na wyspy Kanaryjskie, bo tam z nartami wyglądalibyscie pociesznie:D:D

Skołowana, narty na Karaibach tez sie przydają,no moze te wodne......ale Polak potrafi....Prawda Abby?;)

tam mozna uzywac desek na falach oceanu hahahahahahh spoko ...po za tymm wtakim upale to na golaska na hamaczku bysmy caly czas lezeli hahahahahaahah

....Abby nie rozdawaj swych walorów innym kobietom, możesz jedynie swemu kochaniu i nam na naszej bezludnej wyspie....Miej serce! please...........:(

Abby rozdawaj rozdawajswej miłości .....tak trzymaj............ My Skołowana same damy sobie radę, no nie!

no wiesz ...tylko jednej hahhahhah a jak kilu to innaczej mozna nazwac ...rozpusta lub bardziej dosadnie ahahhahaahhahhh

Skołowana, tak już jest na wszystkich forach, że z biegiem czasu zapomina sie jaki był temat topiku, ale grunt to własnie zażyłość i konatktowanie się ze sobą , rozmowa o wszystkim i o niczym,,,,,,,,mi sie to podoba. A Tobie nie?

Skołowana, ja jestem bardzo wierna, bardzo i to czasami mnie gunbi................:(. Ale, że jestem tutaj bardzo mnie cieszy, bardzo !!!!!!!

Faktycznie , sporo mieliśmy rozmówców i gości Najmilej wspominam Kobietę. wszyscy byli tacy sympatyczni