Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Gość Izunia77
spełniłyby się i moje marzenia wyszedł by poza net do mnie:) Tak napisałby otym na onecie, w naszym romantycznym kąciku I tu, w poezji:)

Izuniu, powiedz mi proszę, dlaczego powatpiewasz w me czyste intencje? Czy uważasz za dziwne fakt, że ktoś komus dobrze życzy, że sam pragnąc miłości (ale w realnym świecie) nie może cieszyć sie szczęściem drugich? Proszę odpowiedz, pozdrawiam i zachęcam do rozmowy🌻

Gość Izunia77
Sama jestem taką osobą, co umie się cieszyć szczęściem innych:)

Więc zapraszam na naszą bezludną, aczkolwiek bardzo przyjazna wysepkę 🌻 Proszę opowiedz nam cos o sobie.......tak, by lepiej móc Cie poznać......:D

Gość Izunia77
ja już dość mówiłam o sobie, pisałam z serca:) teraz czekam na real, na czyny i pełne szczęście:) z Nim:)

Więc jestes zakochana, zauroczona......oby zrodziło się to prawdziwe uczucie. ❤️ Nie wiem jak Ty, ale ja boję się wychodzenia poza net. Nie dlatego, że jestem kobietą, ale że łatwo mnie zranić..........Jednakże potrafie wyjąć pazurki w stosownym momencie..................Uwaga Panowie! :P. Tego też Tobie radzę.....:D

Gość rysiek421
Jaka nowa sympatyczno-empatyczna osoba się pokazała.Skolowana................. szpieg Macierwicza :):):),ładnie to tak zza winkla podglądać na interi>Zawsze jak siedzę przy kompie właczam kamerkę,córka z oddali ogląda jak czuje się jej ukochany Azorek>A swoją drogą nie używam grzebienia Picasso tez miał wstręt do czesadła ale ja nie potrafię rysowac:)::)

Rysio, jestem niepocieszona, Ty wogóle mnie nie zauważasz................czyżbym miła czapkę niewidkę? a ja takm zawsze milusio Cie pozdrawiam...... Masz dzis ode mnie tylko 😘🌻

Abby , Ty jeden zawsze jesteś dla mnie miły.......Więc Dla Ciebie 😘😘😘 Pozdrawiam również wszystkich Tu piszących i nas czytajacych 🌻 p.s. Ups zapomniałam , jest jeszcze ktoś kto tez jest dla mnie bardzo miły.......😘

Gość kwiat nasturcji
🌻

Gość kwiat nasturcji
Violetta to Twoje prawdziwe imię Violu 1966? Jeśli tak to pochodzi ono od kwiatu Fiołka. Cóż zatem za piękne imię i symbolizuje kobietę o miłym i delikatnym usposobieniu. 🌻 Zawsze szukałem imion kobiecych, w których zawarta jest nazwa kwiatu. Poezja.

Gość kwiat nasturcji
Czy na tym forum są jeszcze jakieś kobiety, których imię oznacza kwiat? 🌻

Gość podnoszenie topiku

Gość rysiek421
Imię kobiety lub kwiatka ................:):):):) Luksemburg

Gość rysiek421
Violu cmooookkkkkk ,dzisiaj szaleneniec wjechał tyłem w bok mojej laguny ,by było ciekawiej siedziałem w srodku i otarłem sie o ,, białą "" o kilka cm cały bok od lusterka po zderzak jest jedna wielka harmonia:)ale za to ,że cudownie ocalałem napiłem się tyskiegooooooooooooooooooooooo

Kurcze ....no no no .....Autko pogiete....to zle ......i jeszcze takie porzadne .....serwis bedzie mial roboty troche ......takich lobozow ..ktorzy autka rozwalaja to troche bym pomeczyl ...robotami publicznymi ....zeby sie nauczyli jezdzic...oczywiscie ......jeden ciekawy linek jak to przeczytalem to mnie malo nie trafilo...... http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/licencja-na-zabijanie,865230,415 pozdrowienia dla wszystkich

Gość rysiek421
Witam wszystkich,blachy ,blachy i tylko blachy dobrze ,że cały ja jestem:):)

Rysiu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,❤️ ........................całuski😘😘😘 przesyłam Tobie, a nie blachom:D:D:D Pozdrawiam sedecznie wszystkich tu zaglądających.............😘😘😘

JA caluskow Ryszardowi przesylac nie bede ...bo mnie jeszcze ktos ...kurcze o cos posadzi hahahahahahahha ..blachy blachami ...ale nerwy nerwami .....tego nikt nam nie zwroci ....

Gość czterdzieści i dwa
rysiek👄 pół roku temu tez ktoś najechał na mnie... nie był to szaleniec, a starsza wiekowa dama po drinku... jesteś zupełnie cały? no trochę się martwie teraz chodzisz piechotą? witaj Violu słodka🌻 abi

Gość czterdzieści i dwa
skołowana🌻pozdrawiam

witajcie:) pozdrawiam wszystkich z nowym dniem czterdzieści i dwa , fajnie, ze wpadłas:) jestem jeszcze pod wrażeniem walki naszych szczypiornistow, tak mnie nosiło, ze ogladałam chodząc :D/ wypsknęło mi się tez sporo brzydkich wyrazów!/ poza tym radosnym zdarzeniem jestem trochę rozbita bo... moje pogot. S mnie rozczarowało/chyba zamienię na inny model, a raczej podobny model, a inne wnętrze:D:D/ Rysiu, doprowadź szybko duszę i autko do \"kupy\" bo jeszcze odlecisz z radości, ze masz drugie zycie i zapomnisz o nas:) odzywajcie się podglądający topik, podzielcie się wydarzonkami w temacie:) , które na pewno Was nie omijają!

Czesc Dania ...hihiihi tak myslalem ...ale czytam i czytam .....chyba jeszcze spie sobie ....pogoda straszna jak dla mnie POZDROWIENIA