Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadzka to ja

czemu nie mam okresu po Duphastonie?

Polecane posty

Gość jadzka to ja

heh biore duphaston juz trzeci cykl. Zawsze dostawalam okres drugiego dnia po odstawieniu. A dziś nic....... Troche tylko białego, wodnistego śluzu...i ból brzuszka. Martwie się, chociaż nie było bardzo niebezpiecznej akcji. Pomóżcie forumowiczki;p

Gość jadzka to ja
błagam dziewczyny o pomoc, do ilu dni po skończeniu opak. dostaje sieokres??????? u mnie idzie juz trzeci:(

Gość babusia jaga
Poczekaj spokojnie jeszcze , organizm kobiety to nie szwajcarski zegarek. A wyluczyłaś ciąże? Bo jak nie to może byc ciąza.

Gość jadzka to ja
ciaza RACZEJ wykluczona, chyba, ze to ogromny niefart zajsc w ciązę poprzez petting

Gość jadzka to ja
zwariuje niedługo

Gość Moniaa.
ja po duphastonie dostaję w ciągu 2-5 dni,czekaj i nic sie nie martw

Gość jadzka to ja
och dzięki Moniaa. bo ja już wariuje przez to wszystko, ciąghle biegam do klopa i sprawdzam, czy to nie okres, a to tylko białe plamki na bieliźnie :( u mnie mija dziś trzeci dzień... po jakim czasie zrobic test?? czy branie hormonów go nie sfałszuje?? dodam, ze brałam przez ostatni cykl castagnus, duphaston i witaminke E :D:D

Gość jadzka to ja
o kurde, u mnie mija dziś 4 dzień i jestem bardzo zaniepokojona!!!!!!! JEZUUUUU co się ze mną dzieje!! może mi ktos powiedziec, jaki jest śluz w ciązy i czy wogóle jest??

Gość jadzka to ja
spoko, robiłam dzis test i wyszedł na nie, ale czego u diabła nie mam tego okresu?? normalnie kurwica człowieka bierze

Gość jadzka to ja
hej dziewczyny, dziś mija 5 albo i 6 dzien jak nie mam okresu, robiłam przedwczoraj test i wyszedł negatywny. Co ja mam zrobic?? jestem załamana

Gość Kasiulek16
niedawno brałam proszki dopochwowe i nie dostalam okresu spóżnia mi sie juz 6 dzien czy to moze byc powod prosze odpisz czekam bo naprawde nie wiem co robic

Gość Macro
Znów odświeżam topik

Gość Monika**
Witam.Od prawie 3 tygodni nie mam okresu i bardzo sie boje że to ciąża:( Nie wiem co mam robić,boję sie isc do gina i nie robilam testu ale zamierzam go zrobić bo juz nie wytrzymuje:(.mam prawie 19 lat.Moj miesiączki przed spółżyciem byly regularne,po rozpoczęciu współżycia stały sie nieregularane,czy współżycie ma na to jakiś wpyływ?prosze pomóżcie mi:(Będę bardzo wdzięczna

Gość isomalta
Ja też mam podobny problem z okresem, tylko ja biorę Diane 35, ale myślę, że z wszystkimi tabletkami tak jest, mam taką nadzieję..... ;)

Gość ciąża...
ja bralam duphaston ponad 5 lat.....

Gość kyrka
"jadzka to ja" - ja mam ten sam problem. jest juz 32 dzien cyklu ( a zazwyczaj dostawalam po 28) i dalej nie ma. [to pierwszy raz jak zażywam duphaston od 19-25dc]. sa tylko te białe upławy. 3 noc mam nieprzespaną i strasznie sie boje. prosze Cie, napisz mi po jakim czasie dostalas okres?

Gość Patka0202
ginekolog przepisała mi duphaston na wywołanie okresu bo ...ja okresu nie miałam od listopada a jest sierpien...z resztą też wtedy naturalnie okresu nie miałam....mam zamiar zaczac leczyc sie hormonami ale okres jakoś dostać muszę wiec duphaston to jest juz 3 dzień jak nie biore a okresu nie ma ;( straszna załamka wiec przecyztałam u was co piszecie..ale i tak zadzowniłam do gin uspokojiła mnie ze NA OKRES CZEKA SIĘ NAWRT DO 2 TYGODNI! więc laski ;) spokojnie....tak mi sie wydaje ;*

Gość werbol
jak mam okres to mogę zaść w ciąze prosę odpowiedzcie mi

witam was drogie Panie mam problem, od prawie 2 lat staram sie o dzidziusia , ostatnio jak bylam u gina przypisala mi duphaston na zajscie w ciaze i wyregulowanie okresu, biore go dwa miesiace jakos ostatnio zdarzylo sie ze zawsze dostawalam okres 3 a teraz..........tydzien mija i okresu niema nie wiem co myslec ....mam czasami bole brzuszka i piersi mnie bola.....bardzo bym chciala aby to byla ciaza...macie podobne doswidczenia? czy to normalne? jutro ide do gina az boje sie co mi powie. Pozdrawiam wszystkie kobiety starajace sie dzidzie

witam was drogie Panie mam problem, od prawie 2 lat staram sie o dzidziusia , ostatnio jak bylam u gina przypisala mi duphaston na zajscie w ciaze i wyregulowanie okresu, biore go dwa miesiace jakos ostatnio zdarzylo sie ze zawsze dostawalam okres 3 a teraz..........tydzien mija i okresu niema nie wiem co myslec ....mam czasami bole brzuszka i piersi mnie bola.....bardzo bym chciala aby to byla ciaza...macie podobne doswidczenia? czy to normalne? jutro ide do gina az boje sie co mi powie. Pozdrawiam wszystkie kobiety starajace sie dzidzie

Gość ekspert antykoncepcji PO
Witam, Jako oficjalny przedstawiciel firmy GedeonRichter, producenta leku Postinor oraz Escapelle chciałbym wyjaśnić nieporozumienia, które pojawiają się na wielu forach internetowych. Na rynku polskim zarejestrowane są dwa preparaty zawierające lewonorgestrel do stosowania w antykoncepcji PO (antykoncepcja po niezabezpieczonym stosunku lub gdy zastosowana metoda antykoncepcji zawiodła). Są to Postinor Duo oraz Escapelle, który został wprowadzony na rynek polski w 2006 roku. Początkowo oba preparaty były sprzedawane równolegle. Obecnie Postinor Duo nie jest dostępny w aptekach. Oba preparaty zawierają lewonorgestrel Postinor Duo dawka podzielona 2 tabletki po 750 mcg, Escapelle 1 tabletka - 1500 mcg i charakteryzują się wysoką skutecznością, jednak zmniejszenie ilości tabletek do jednej zwiększa pewność zastosowania i co za tym idzie efektywność terapii, dlatego Postinor Duo nie jest sprowadzany i dostępny.

Gość ilonkkkkka
Witam . Zaczełam brać Duphaston na wywolanie okresu , dostałam okres 5 dni po odstawieniu okresu , w tym momencie mam 5 dzien okresu , 4 dni mialam duże krwawienie a 5 mam mam tylko plamienie , chcialam bym sie zapytać pań czy dlugo mieli okres ?