Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruttie

Bóle kości ogonowej - objaw ciąży??? Miała któraś z Was?

Polecane posty

Gość ruttie

Proszę o odpowiedź na moje pytanie. Jeszcze 10 dni do terminu spodziewanej @. Staramy się o dzidzię. Od dwóch dni bolą mnie okolice kości ogonowej - nigdy tak nie miałam. Poza tym zero innych objawów :( Wiem, że jeszcze wcześnie, ale chciałam podpytać czy może...

ruttie - narazie zapomnij, wogóle o tym nie myśl .... kobiety bardzo chcące mieć dziecko czasami wmawiają sobie objawy - to nie jest dobre, wręcz blokuje .... poczekaj jeszcze 10 dni i zrób test jeśli @ nie przyjdzie - będzie dobrze, jak nie teraz to za miesiąc :) co do twojego pytania to wydaje mi się że to może być tak samo objaw ciąży jak i nadchodzącej @ pozdrawiam :)

Gość ruttie
Dzięki :) Wiem, że wcześnie, ale byłam ciekawa ;) Staram się nie myśleć, ale cóż... Boli mnie praktycznie ciągle i zaczyna denerwować. Ale gdyby to była fasolka...to ja poproszę jeszcze ;)

ruttie - ja dla dziecka przełamałam paniczny strach przed \"igłą\" - a niech mnie kłują byleby .... :) daj znać co tam u ciebie wyszło :)

Gość SSSaaab
witaj, chciałabym cię przestrzec, często taki ból zaraz na początku ciąży oznacza obumieranie ciąży w każdym razie to nie jest dobry znak skontaktuj się z lekarzem, na usg (dopochwowym) będzie już widać czy jest echo serca, niestety u mnie to był pierwszy objaw ciąży obumierającej, ja wtedy nie wiedziałam że jestem w ciąży. Życzę powodzenia.

Gość ruttie
Dzisiaj nadal mam te bóle... SSSaaab - dzięki, ale chyba jednak nie pójdę na razie do lekarza, bo jeśli ciąży nie ma to po prostu dostanę @. A jeśli miałaby być to przecież byłoby dopiero ewentualnia zagnieżdżanie się zarodka, jestem w 5 dniu po owulce, więc nie sądzę, by to było obumieranie ciąży. W kazdym razie współczuję Tobie złych doświadczeń i mam nadzieję, że doczekasz (doczekałaś) zdrowej fasoleczki.

Gość ruttie
aha zapomniałam dodać - echa serca na pewno nie byłoby jeszcze, przecież dziewczyny chodzą na usg dopiero w 5,6 tc i wtedy czasem nie można jeszcze stwierdzić bicia serduszka. Tak mi się przynajmniej zdaje. Ja w każdym razie nadal czekam, jeszcze tydzień i będę wiedziała, czy mam dzidzię pod sercem...

Echo serca można dopiero usłyszeć w ok 6 tygodniu ciąży więc teraz napewno lekarz tego nie stwierdzi......A co do tego bólu kręgosłupa to raczej przypadkowe.Poczekaj do @ i zrób test.

gratuluje :) ps. ja też mam często bole kości ogonowej a najczesciej jak się nachodze albo długo stoje....

ruttie Bardzo Ci gratuluję ciąży.Ja mam podobne bóle od kilku dni.@ się spodziewam w przyszły czwartek ale mam cichą nadzieję że to...Pozdrawiam.

Gość colway
Gratuluję:) Ja jestem w 4 miesiącu ciąży i od okolo drugiego miesiąca boli mnie kość ogonowa, lekarz mówi że to zbieg okolicznośc, ale wcześniej takie bóle u mnie nie występowały, a ten utrzymuje się już 3 miesiąc. Oczywiście nie boli cały czas, więc jest do zniesienia. Teraz czekam na naszego malucha i to jest najważniejsze:)

Gość gusiec
Hallo jest tu ktoś????????????????? Od wtorku boli mnie właśnie kość ogonowa-taki rwący ból głównie przy schylaniu i siadaniu. @ powinnam dostać za dwa dni.Miałam dziś kupić test ale się boję,że będzie tylko jedna kreska!!!!!!!!!!Poza tym,żadnych innych objawów,może trochę zmęczenie i "otępienie"ale chyba to ta pogoda. Odezwijcie się Kobietki z podobnymi objawami- jeśli miałyści. Czekanie mnie dobija.

Gość gusiec
Tak bardzo chciałabym być w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nigdy wcześniej niemiałam takich bóli,są trochę podejrzane.

Gość gusiec
Jeszcze nie spóźnia, mam dostać @ za 2 dni. Ale nie czuje się jak przed @ i te dziwne bóle. Może to tylko moje wymysły-doszukuję się objawów ciąży. Wiem,że każdy organizm jest inny i nie można uogólniać ale to duża nadzieja przeczytać,że Ktoś też tak miał i jest w ciąży albo już ma dzidziusia:). Pozdrawiam.

Jestem na poczatku 6 miesiąca ciazy i mniej wiecej od 4 miesiąca mam takie bóle, które czuję jak wstaje lub siadam - jest to ewidentnie zwiazane z ciaza :D

Gość oliw2
ja juz urodzilam 4 tyg.temu.mialam lagodny i szybki porod wiec od razu chodzilam i biegalam z mlekiem na odzial dla noworodkow gdzie w inkubatorze bylo moje dziecko.i teraz mamokropny bol kosci ogonowej ani stac ani siedziec ani podnosic nic!! jestem podlamana.dodam ze taki bol mialam ok 2-4 mc ciazy ale przeszedl i po urodzeniu niestety wrocilo.zwiazane jest to z naciaganiem sie roznych miesni i z tym ze kregoslup zmienia obciazenie w czasie ciazy zwroc uwage ze kobiety wypychaja brzuch do przodu.tylko jak temu zaradzic zeby nie bolalo i wrocilo zycie do normy...

Gość marikaaaa
mnie tez zaczelo blec w okolicy kosci ogonowej staram sie o dziecko i duzo o tym czytam ale tego jeszcze nie wiedzialam a dzis sie pojawily takie bole i wposalam w google i wyswietlio sie to forum ale nie mam innych objawow oprucz zmiennycch nastroji co m sie wczesniej nie zdarzalo no i mialam miesiaczke:(( wiec nie wiem o co chodzi

Gość marikaaaa
dziewczyny odpowiedzcie prosze

Gość wlasnie tak mam
mam podobnie jestem w 3miesiacu i boli mnie cala pupa,lekarz twierdzi ze to nie jest zwiazane z ciaza a ja wczesniej takich boli nie mialam,nieraz az ledwo sie schylam i przekrecam na lozku tak mnie ciagnie :(ma ktoras podobnie?

Gość upupuppp
tylko od czego ten bol sie bierze?

Gość no ja
ja mam wlasnie takie bole i sie martwie strasznie czy jest ok wszystko i czy to nie wrozy czegos zlego:((

Gość no ja
ja mam wlasnie takie bole i sie martwie strasznie czy jest ok wszystko i czy to nie wrozy czegos zlego:((

Gość no ja