Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingala

ławeczka 50-tek i więcej

Polecane posty

Kochane Krysienki___________zostawiam w \"koszyku\" wiersze Agnieszki Osieckiej.Prosze sobie wybrac,,,, Te prezenciki oznaczone sa serduszkami.,,,,, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Gość DLA KRYSTYN
🌻 Nie szukaj w zyciu pieknych kwiatow, lecz pieknych serc i dobrych dusz. Bo kochac i kochanym byc__to cos,dla czego warto zyc!

Gość KRYSIU
❤️🌻❤️❤️🌻🌻❤️👄❤️🌻❤️👄 MOJE SERCE CICHO PUKA, MOJE OKO CIEBIE SZUKA, MOJE USTA SZEPCZA SKROMNIE: DZIEKUJE ZA TO,ZE JESTES______KRYSIENKO!

Gość Zycie moje
Kazde zycie,powiadasz, to material na ksiazke. Czy aby na pewno? Czy moje tez? Kazda ksiazka--powiadasz, to material na zycie. Moja tez?

Gość Zycie
Zycie nie daje nagrod, zycie nie daje wiz, zycie to troche szabru i bardzo rzadko __czysty zysk./A.Osiecka/ 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

🌻❤️🖐️ Ktos kiedys powiedzial___________wszystko powraca. Pracuj ___tak jakbys nie potrzebowala pieniedzy🌻 Kochaj ___tak jakby nikt nigdy Ciebie nie zranil.🌻 Tancz___ jakby nikt na Ciebie nie patrzyl🌻 Spiewaj ___jakby nikt Cie nie sluchal🌻 Zyj ____jakby byl raj na ziemi!🌻 Kochanym Krysiom ❤️ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość prosba
Oj tak piosenko,szydzisz ze mnie, bo chocbym poszla gora,nie zakwitne roza. Roza zakwita roza i nikt inny.Wiesz. Probowalam miec liscie.Chcialam sie zakrzewic. Z oddechem powstrzymanym___zeby bylo predzej, oczekiwalam chwili zamkniecia sie w rozy. Piosenka,ktora nie znasz nade mna ma litosc: mam cialo pojedyncze,nieprzemienne w nic, jestem jednorazowa az do szpiku kosci. ___________________________Wieslawa Szymborska_____🌻

Gość dla Krystynek
www.superlaugh.com/1/behappy.swf 🌻🌻🌻🌻

_________________Witam Laweczke!__________________________ Tak tu dzisiaj swiatecznie, zapraszam Was na kaweczke !!!! 🌻. Dziekujemy za wszystko_____ w podziekowaniu otwieram szampana dla Wszystkich__________ i na zdrowie!!!!!! 👄.

Aaakiciu! Witaj na laweczce!🖐️ Pragne podziekowac za imieninowe serdecznosci,za mile i cieple slowa_________dzieki ktorym dzien ten jest tak piekny!! Dziekuje ,dziekuje👄

Tyle życzeń dla KRYSTYNEK, 🌻 aż serce się raduje. Teraz wiem już napewno, że ja ich codziennie potrzebuję. :D :D :D Kochane wybaczcie, że tak krótko i nie mogę dłużej być z Wami. Do zobaczenia jutro. Dla Was 1000000 👄