Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingala

ławeczka 50-tek i więcej

Polecane posty

Och!! Lenko jak jestes pieknie opalona, czyzby to pierwsze promyki sloneczne na Twoim tarasiku!!!! tak podzialaly!!!👄

Nooooooooo:) Zaszalalam troche na slonku:),oj,jak pieknie bylo posiedziec sobie na laweczce na slonku:) Miec je tylko dla siebie:)

Zycze kazdej z Was wiele promieni slonecznych,niech rozgrzeja w nas nasze uczucia:) Niech kazda z nas raduje sie zyciem!!!!!!!!!! Bo to nasz skarb😍

Widzisz ----Lenko te Nasze baletnice wcale nie chca zejsc z parkietu, usiadz prosze , porozmawiamy i poczekajmy !!!!!👄.

Alez one maja w sobie energii:D Tancza i tancza.....i nie chca skonczyc:) Ale my mamy czas!!!Poczekamy:) 🌻

Kochane moje___ciagle wiruje,wiruje,,,Jestem taka zwiewna,,,lekka i ta melodia ,,,,,,,przetanczyc cala noc! Moze i ja juz zejde z parkietu,,,,,usiade na laweczce__________Aaakiciu,Lenko,Poliko____ale dawalyscie czadu! Lenko___nasze sloneczko____dziekujemy Ci za Twoje zyczenia____wygladalam Ciebie___ale aaakicia szepnela mi na uszko ,dlaczego Ciebie nie ma wsrod nas.Niewazne! Najwazniejsze,ze jestes! Wyslalm Ci kolejne zdjecie____czy golabek dotarl? Poliko,aaakiciu________bez Was czuje sie jak bez prawej reki__jestem praworeczna.Jestescie wyjatkowe!!!!🖐️ Stracilam kontakt z Kingala____nie mam zasiegu! Musze wyjsc na zewnatrz! pa,pa🖐️

Aaakiciu,jak tu odchodzic____skoro zadedykowalas taka piekna melodie.Pieeeeeeeeekna!!! Dziekuje! Odlot,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odlotowa melodia!!!!!

,,,,,,,,,,,,,,,,WITAJ LAWECZKO!!! Kochana Aaakiciu____________witaj na laweczce. Jak milo,usiac z filizanka kawy,wsluchac sie w piekna muzyke i poczuc,ze swiat jest piekny i ludzie sa wspaniali,,,,Naprawde sa!!!! Zycze duzo slonaca__________nosmy go w sobie !!!! http://www.samre.info/kartki/4/kartka4.html 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

slonca__ \"Nie potrafimy biec za sloncem,ale mozemy je ciagle nosic w naszych sercach\"❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Pozdrawiam bardzo serdecznie! 👄👄👄👄👄👄

Gość do Venessy
przybywam do Was! Pozdrowionka!

Witaj pomaranczko! Rozgosc sie ,,,,wsluchuj sie w melodie i badz z nami,,,🖐️

Evita,,,,,,, Tymczasem udalo sie jej w Buenos Aires_________poznala ludzi i zdobyla rozeznanie w istniejacych stosunkach.Wiedziala,jak toczy sie ten swiat i co musi zrobic,zeby nie stoczyc sie do rynsztoka. Kokietowala zamoznych wplywowych mezczyzn,ktorzy byli atrakcyjni nie z powodu swych zalet fizycznych,ale ze wzgledu na posiadane pieniadze i wladze.Im byli starsi i zewnetrznie niepozorni,tym bardziej gotowi byli do ofiar na rzecz mlodziutkiej,pelnej wdzieku przyjaciolki. Eva przeprowadzila sie ze slumsow Buenos Aires do eleganckiej czesci srodmiescia,gdzie pukownik__minister poczty A.Imbert,kontrolujacy takze radiostacje,wynajal dla niej luksusowo urzadzona garsoniere.W ten sposob ostatecznie otworzyla sie przed nia do bezstroskiej przyszlosci,poniewaz teraz uzyskala szanse dostepu do najwazniejszych stanowisk w kraju. Od tej chwili szla przez zycie z wysokom podniesiona glowa,,,,,, Nie przejmowala sie tym,ze niektorzy z jej protektorow musieli przy tym poniesc kleske.Odczul to na wlasnej skorze rowniez A.Imbert,poniewaz z dnia na dzien wybrankiem Evy stal sie Juan Peron. cdn🖐️

http://www.egeppert.com/dysko/texty1/86.html Witam Venesso!!! 🖐️ Dziekuje za kawke , byla znakomita!!! Rowniez za mile powitanie, za wiersze................................ i za to , ze nas ---------jak zwykle swietnie bawisz!!! 👄. A gdzie nasze dziewczyny? Poliko, Lena, Kingala ,Jotazet____ zapraszamy na laweczke, pogode mamy taka piekna wiec korzystajmy ze sloneczka!!!! 🌻 🌻 🌻 🌻.

Witajcie -------- Dziewczyny z Ławeczki. Słoneczko tak przygrzewa, że pachnie wiosną, tylko wiaterek troszkę chłodny.Wieszałam pranie na balkonie i tak mnie schłodził, że brrrrrrrrr. A ja czekam na cieplutką wiosnę, czekam jak drzewa bedą wypuszczać listki, jak ich zapach będzie unosić się w powietzu. Czy u was już cieplutko?

Ja nie wiem jak Wy wklejacie takie linki z piosenkami, skąd je bierzecie, zarasz poszperam i może coś znaję, może uda mi się.

Witaj kochana Poliko!🖐️ Przed chwila golabek ruszyl w droge ___do Ciebie!!! Dzisiaj jest jakis dzien cudow____nie bylo mojego postu o Evicie,a teraz pojawil sie.Czy moze mi to ktos wytlumaczyc? Przepraszalm,ze napisze,kiedy odreaguje________a tu,,,,,\"przylecial z kosmosu\".Nic nie rozumiem,ani troche! Poliko,u nas od wczoraj wieczorem tez ochlodzilo sie.Jest przenikliwy wiatr,zimno,,,zapowiadali takze snieg.Czyzby? Wszystko sie moze zdarzyc____juz to przerabialam!!!! Pozdrawiam serdecznie❤️🖐️👄

Zagadka rozwiazana____mysle,ze moj komp chodzi na zwolnionych obrotach.,,,,Napisalam post o Evicie____klika sek.czekalam na wyslanie___pozniej pojawila sie informacja___cannot find server___a mimo to udalo mi sie,\"wskoczyc na laweczke\" i przeprosic.Teraz uspokojona_________wrocilam na laweczke,by napisac ten post__________i co widze? Oniemialam z wrazenia!! Moj post jest na laweczce!!!!!

Ciekawe____przed chwila napisalam o rozwiazaniu zagadki.Nie widze tego postu na laweczce.Czy pojawi sie?