Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna inez21

nie mam do kogo się z tym zwrócić

Polecane posty

Gość jakas wariatka
nie odplacaj sie tym samym, nie baw sie w dziecinade. powiedz mu prosto w twarz, ze widzialas ze kupil na allegro. nie czuj sie glupio, on powinien sie czuc, niech sie wytlumaczy.

Gość autorka ma racje
wlasnie powiedz ze wiesz i tyle, jak dal Ci haslo do konta to przeciez zadna filozofia zajrzec w wygrane aukcje i dal Ci na to przyzwolenie tym samym, chyba ze Ci zabronil? no wiec mozesz powiedziec ze wiesz o tym i zobaczysz jaka bedzie mial mine.

Gość czarna inez21
jesteśmy prawie 3lata,nie mogę ot tak zerwać,ale wiem że na pewno tego tak nie zostawie,a wiecie jak odróżnic podróby od oryginałów??chodzi mi o coco chanel mademoiselle może mają jkaięs znaki rozpoznawcze ,już jak zobaczyłam chanel to trochę mnie tknęło,bo zawsze mam z avonu:)albo jakies tam a tu

Gość autorka ma racje
oryginaly to na pewno nie sa, wszytskie te z allegro po 40-50 zl to podroby.

Gość czarna inez21
ale mi przykro:(

Gość No tak rzeczywiście
Tak - pomyślałem -tak, to jest problem. I z tą myślą zszedłem na doł, żeby pożyczyćod brata pieniądze na pociąg, którym mam zamiar jechać do pracy

Gość emka13
powinnaś mu powiedzieć o tym, ze to odkryłaś, niech mu bedzie łyso że tak cie oszukał. Ciekawe jak on by się poczuł. I powiedz mu dokładnie tak jak myslisz. Dziwne troche ze jestescie 3 lata i facet taki numer odstawia, co innego jakby chciał zaimponować nowo poznanej dziewczynie, ale nie osobie którą dobrze zna.

Gość emka13
-> no tak rzeczysicie każdy ma swoje problemy, a to jest temat czarnej inez, myslisz że poza problemami finansowymi już nic innego na świecie nei istnieje i nie jest ważne????

Gość czarna inez21
dzieki wszystkim bardzo,na pewno tego tak nie zostawie,jesteście jedynymi którym to powiedziałam:) dobranoc

Gość Widzę że wg ...
niektórych osób sprawa jest prosta ... jak facet kupi perfumy za 300 zł to znaczy, że kocha i jest się szczęśliwym, ale jak kupi za 50 zł to ten sam facet jest skunks ... Gratuluje, uwazajcie tak dalej, a zycie tak skopie wam tyłki, że może kiedys zrozumiecie co jest najwazniejsze ... no i oby nie było za późno ...

Gość RZUC GO KONIECZNIE

Gość czarna inez21
źle to interpretujecie,nie chodziło mi o kasę ale o KŁAMSTWA!!!dziś się wyjaśniło,musiałam sporo się namęczyć ale w końcu się przyznał że kupił na allegro za grosze,tzn,za ok60zł.CZY TO JEST FAIR???mogł mi wprost powiedzieć że nie są oryginalne,a nie widac po nich jak nic że podróby,ale jak mu mówię ale się wykosztowałes to on:dla kogoś wyjątkowego warto:(:( zaczął mi wkręcać że taniej od kolegi a pożniej się przyznał że na allegro,MÓGŁ MI KUPIĆ ZA 20ZŁ ALE BEZ KŁAMSTW,co on chciał ze mnie idiotke zrobić:(( tak mi na nim zależy ale czy JEMU ZALEŻY JAK MNIE TAK PRZEKRĘCA??

Gość alcatraz21
współczuje chłopaka

Gość jednak to racja
facet to świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Widzę że ....
masz rację ... Mało tego dodam, ze jak facet kupi prezent to trzeba zaraz robić dochodzenie, za ile on też kupił ten prezent - to najwazniejsze ile kosztował ... ha ha ... Powiem więcej , gdyby dziewczyna tak mi zrobiła jak pisze autorka topiku i inne, to na pewno by nie była już moja dziewczyną ...

Gość Skąd wiesz
że zaraz idiotkę chciał z ciebie zrobić, te drobne, o których piszesz, to całe 60 zł jednak, chciał ci pewnie zaimponować, uciekł się do kłamstwa, ale w tym przypadku intencje były dobre...