Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucona bardzo*23

numer telefonu innej w jego kieszeni......

Polecane posty

Gość Zasmucona bardzo*23

właśnie brałam rzeczy do prania,wzięłam jego robocze spodnie i przeszukałam kieszenie (zawsze to robie,on o tym wie). i znalazłam numer do jakiejś Magdy!!!! nie ma koleżanki o takim imieniu,poprzednio prałam te spodnie tydzeiń temu i nic tam nie było takiego :-( mieskamy razem rok i zawsze było ok. jestśmy szczęśliwi razem. Marcin wróci do domu za godzinę, może dwie - pojechał do rodizców w wolny dzień - a ja się smucę. co mu powiedieć, zapytać o to czy numer wyrzucić?????

Gość zadzwon i zapytaj kim jest

niech sam sobie pierze gacie to nie bedzie problemow zawsze to powtarzam :P a tak na powaznie, to moze to jakies klientka? moze przelozona?

Gość Zadzwon do niej
i spytaj czy mozesz z nim rozmawiac. :P ale z zastrzezonego numeru :P

zadzwon, przestaw sie i powiedz ze znalazlas w domu numer do niej i nie pamietasz w jakiej sprawie mialas zadzwonic, ze nie kojarzysz, i kim jest? :) jak chlopak bedzie sie czepiac to powiesz ze znalazlas numer w lazience na podlodze i nie bylas pewna czy to nie jest twoja fryzjerka :P

Gość Zasmucona bardzo*23
chyba wyślę smsa z mojej komórki. udam,że pisze do kogoś znajomego,jaieś pierdołki,ciekawe co ona odpisze. ale w sumie to niczego niew wyjaś ni.............

Gość chłopiec....
no bez przesady chyba no! myślałęm, że to ja ejstem przewrażliwiony A tak na serio to rozumiem, że to może być smucące ale chyba najlepiej jego o to spytać. No oczywiście jeśli on nie jest typem osobnika któy na każde takie pytanie reaguje złością. No a jesli jest to delikatnie zapytać. Z reszta tak czy wak trzeba delikatnie zapytać. Przecież to nawet przyjemno chyba może być dla chłopaka, że dziewczyna jest o niego zazdrosna. Chyba ze jemu nie zalezy na tobie. Z reszta nie wiem ja tam bym chcial zeby ktos byl o mnie zazdrosny a jesli nie mialbym nic na sumieniu to bym sie napewno nie denerwowal i udzilil wyczerpujacych szczerych informacji o tym numerze. Ale rozni sa ludzie, niektorzy nie mają we zwyczaju rozmawiać o wszystkim otwarcie i lubią się kłócić. Ja takich nie lubie.

Gość Moim zdaniem __________
Nie pisz tylko zadzwon! po glosie poznasz wiecej , sms jest przemyslany!!!

to napisz "czesc tu ja marcin spotkamy sie jutro? buziaki" zobaczysz co odpisze

Gość ło matko świnto
a skąd wiesz, że jest to numer innej koniety? może oskarżasz go bezpodstawnie?:o

Gość Ale masz problem
A jak on jest teraz z nia i ona pokaze sms z Twojej komorki ? Zadzwon ale tak zeby nie widziala numeru ...

no skoro podpisane MAGDA :O glupia jestes o matko swieta

Gość no jasne...
bo przeciez numer do innej kobiety oznacza, ze na pewno jest ona jego kochanka, chce Ci go odebrac, albo lepiej, oboje planuja jakby sie tu ciebie pozbyc i mysla nad zleceniem morderstwa :P Moze to jakas znajoma, moze kolezanka z pracy? Poczekaj az przyjdzie i zwyczajnie zapytaj o to JEGO. I nie tworzmy od razu teori spiskowych ani najczarniejszych srenariuszy.

Gość no jasne...
bo przeciez numer do innej kobiety oznacza, ze na pewno jest ona jego kochanka, chce Ci go odebrac, albo lepiej, oboje planuja jakby sie tu ciebie pozbyc i mysla nad zleceniem morderstwa :P Moze to jakas znajoma, moze kolezanka z pracy? Poczekaj az przyjdzie i zwyczajnie zapytaj o to JEGO. I nie tworzmy od razu teori spiskowych ani najczarniejszych srenariuszy.

no skoro podpisane MAGDA :O glupia jestes o matko swieta

Gość nie dzwon do niej
nie wiadomo kto to, mozesz niepotrzebnie narobic wstydu lub klopotow chlopakowi, jesli to np jego szefowa:O najbezpieczniej bedzie jego o to spytac....na pewno to jakas kolezanka nowa z pracy np;) jesli nie ma nic na sumieniu to Ci o niej opowie bez nerwow;)

Gość moim zdaniam
kartkę z numerem zachować, nic nie mówić i patrzyć jak on się zachowuje. Czy jest zaniepokojony, czy szuka tej kartki, czy o nią zapyta. Jego nie pytać o nic, bo zwyczajnie może skłamać. Troszkę cierpliwości. Głupio się zbłaźnić, jeśli to nic ważnego, a jeśli coś ważnego, poznasz to po nim.

Gość trudne pytanie
wlasnie, schowaj kartke moze zapyta czy nie widzialas kartki z numerem do magdy i powie kim byla

Wy macie jakąś paranoję? Dlaczego od razu zakładacie najgorsze i robicie dziewczynie wodę z mózgu. Nie rozmawiaj, nie pytaj, pewnie to kochanka....przecież to idiotyczne:o Zasmucona bardzo*23-------> zwyczajnie go zapytaj, nie denerwuj się tym co tu piszą. Porozmawiaj z nim a zobaczesz że wszytsko się wyjaśni. Jeżeli w związku ma być szczerośc to nie można robić takich podchodów. A jeżeli nawet (hipotetycznie) skłamie to chociaż Ty nie będziesz sobie potem mogła zarzucić durnego, dziecinnego zachowania. Pozdrawiam

Gość ale...
...napisz nam co on odpowiedział , i w jaki sposób ??

Dlaczego podejrzewasz od razu najgorsze? Przeciez mogl mu byc potrzebny czyjs numer to go zapisal, co za roznica czy to kobieta czy mezczyzna, czlowiek kontaktuje sie z przedstwaicielami obydwu plci. Nie bierz sobie tego za bardzo do glowy, moze to jakas ksiegowa, pani w szkole, bibliotece, kolezanka, ktora ma mu pozyczyc notatki, dziewczyna kolegi, jest 5 milionow mozliwosaci, po co od razu zakladac ta najgorsza, dzwonic, robic z siebie nawiedzona zazdrosnice. Najlepiej sama go zapytaj i nie martw sie na zapas :) Poza tym, wydaje mi sie, ze jezeli ktos ma kogos na boku, to nie musi jego numeru zapisywac na kartce, bo go dobrze zna :)

Gość mozesz też
zadzwonić, powiedzieć, że wyciągnełaś kartkę przed robieniem prania i czy to ważne czy można wyrzucić;)

Gość ulalala
Ja tez tak mialam najpierw zastrzez nr. nastepnie napisz smsa w jego imieniu np.co slychac jak tam itp. u mnie to od razu wszystko wyjasnilo

Ja bym narazie nie pisałą i nie dzwoniła, tylko poobserwowała jego... ewentualnie jak tak bardzo niecierliwaa jesteś i chcesz wiedzieć juz, to zadzwonić z zastrzężonego numeru.

Gość zapytałaś go
co powiedział?

Gość Zasmucona bardzo*23
to była prowokacja wy stare panny

Gość Zasmucona bardzo*23
ale zescie sie dały nabrać głupie naiwniary!

gdyby to byla kochanka, to dawno mialby jej nr zapisany w komorce, a nie na zadnej kartce ;)