Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galija

czy ktoś jeszcze ufa mężczynom???

Polecane posty

Gość galija

Echhh... czytalam przed chwila na innym forum jak mloda mama cieszyla sie, ze juz ma dzidzie i fajnego faceta. w ciagu kilkudziesieciu minut poijawilo sie okolo 100 postów ze facet na pewno ją będzie zdradzal a dziecko zmarnuje jej życie. Pytanie: Czy któraś jeszcze ufa mężczyznom czy od poczatku znajomości bierzecie poprawke na to ze on kiedys "cos odwali"?

Gość głupol
ja nie ufam mężczyznom:p

Gość ovou
ja ufam mojemu mężczyźnie jak i każdej osobie, zawsze tak ale nie do końca, czyli z jakimś zastrzeżeniem

Gość mężczyznom się nie UFO

Gość kasialux
ja ufam swojemu facetowi natomias nie ufam sobie

Gość ziziii
choc jestem mloda to z roznych juz doswiadczen zyciowych mam nauczke zeby nie ufac nikomu zwlaszcza facetom i liczyc tylko i wylacznie sama na siebie

ja ufam mojemu mężowi, jesteśmy ze sobą wiele lat i jeszcze mnie nie zawiódł. Przyznaję jednak, że na początku oczywiście miałam do tego zdrową reazerwę, choć byłam (i jestem :) ) szaleńczo zakochana. Często dziwię sie dziewczynom, które z mety oddają całą siebie a potem mają pretensje do całego świata. Według mnie związek sie buduje, w tym też zaufanie i wiele innych rzeczy - nie ma nic od razu i naraz (to naturalne). Mam nadzieję, że u mnie w związku nadal bedzie tak jak do tej pory - ale mam świadomość, że życie jednak wiele rzeczy weryfikuje, więc na dzień dzisiejszy ufam, ale też obserwuje :)

Gość
ufac mezczyznom??? no nie zartuj!!!

Nie ma dla mnie wątpliwości że jeżelli nie można ufać mężczyznom to i kobietom też nie

Gość galija
witam wszystkich :) dziekuje za szczere odpowiedzi tomek - nie uogolniam. chodzi mi o to ze spora wiekszosc kobiet ciagle pisze ze faceci to dranie, ciagle są tu obece teksty typu "zostawi cie bo ZAWSZE tak robia" albo "nie jest wart bo I TAK bla bla bla" jakos niewielu mężczyzn mowi w ten sposob o kobietach

Gość galija
Naprawde zastanawia mnie to, dlaczego tyle kobiet wydaje sie być zaszczute przez "wrednych i przebieglych" mezczyzn?? I czemu mimo to decyduja sie na kolejne zwiazki??