Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

zuzia-zu - życzę Ci powodzenia na jutrzejszej wizycie.;D Daj znać, jak będziesz po ! A z której części Polski jesteś ??

Agniren, ta w rózowym sweterku to Miszelka :-) Stąd pseudo na forum :-0 Igrek, mam hasło mojej kuzynki na nk, więc sprawdzę ale nie mam jeszcze linka od Agniren, więc czekam :-) Iza, widzę zamiłowanie do zwierząt :-) Ja też je kocham.. Zuza-zu jesteś z kimś na zdjęciu więc nie wiem która jest która :-) Agniren, kogoś mi przypominasz ale narazie nie mogę skojarzyć :-)

Michaline - no to ja też jeszcze nic od Niej nie mam.:/

Zuza-zu - a Ty co bierzesz na to Hashimoto ? A ja jeszcze nic nie dostałam.:/Wy dostałyście e - maila od Agniren zwrotnego z tymi danymi ??

Tak, ja dostałam maila z informacje o dziewczynach (post wyżej) które mają konta na FB. nic na temat nk.. Musimy poczekać pewnie na resztę :-)

Agniren...czekam na e-maila od Ciebie !! Ja wieczorkiem wkleję jakieś zdjęcia na Face, chociaż coś tam chyba jest,bo moja koleżanka wkleiła,ale ja już mam inny kolor i fryzurę--jeśli tam jest jakieś zdjęcie,to ja to ta w środku !!

Michaline...a co polecasz z tego baru sushi ?

Jesli lubisz maili, to koniecznie spróbuj ale na miejscu z peiczonym łososiem, są genialne. Na wynos, to koniecznie coś surowego, np. z sałatką z małż lub z tatarem z łososia :-) Pycha!

A maki jakie polecasz ? U mnie to jest tak, że jak wszystko po wizycie jest ok, no to mogę jechać buszować po sklepach czy to do jakiejś knajpy, a jak nie, no to nie mam ochoty i prosto do domku wtedy tylko chcę.:/,ale to chyba jest wtedy normalne.:(

Aha - ok Michaline.:)Myślę,że skorzystam.:D Muszę popytać niektóre dziewczyny, jaki mają problem, bo mi się miesza troszeczkę.:/O Tobie wiem, bo piszesz!A ja chyba jestem aż tak oryginalna z tymi moimi problemami,że nie sposób mnie z kimś innym pomylić !!!

Mówią dziś w TV - teraz nawet,że 1 raz zrobiono operację 800 g dzidziusia.

A powiem Wam, że jak sobie pomyślę o tej małej Madzi, to aż żal serce ściska.:(

Hashimoto "lubi" osoby na diecie chudej, pastwiskowej. "Moja" dentystka brzydzi się tluszczu, je chudziutko - dużo warzyw i owoców i zachorowała na Hashimoto. Nie ma ona nawet czterdziestki - małolata... DO by się bała spróbować... Hashimoto - to była dawniej bardzo rzadko spotykana choroba a teraz popularna. Dieta śródziemnomorska jej sprzyja... http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4615.33880

anusiadanusia - ja raczej jem wszystko, bo szczupła jestem.:)przez jakiś czas byłam na diecie bezglutenowej i paeolitycznej jednocześnie,ale z nich zrezygnowałam, tylko zostawiłam ciemne pieczywo a nie białe i mało makaronów,mąki pszennej itd. A możesz mi przypomnieć, jaki u Ciebie był problem?

u nas problem był ''meski''. Zachecam Cie do poczytania o żo. to tylko zmiana proporcji w jedzeniu a może zdziałac wiele:) nie chce na siłe nikogo namawiac do żo ale może warto spróbowac.

Aha - a Ty pisałaś wcześniej na tym forum, zanim zaszłaś w ciążę ?

No to już dawno miałaś zabieg !Bałaś się ?

bałam sie czy transfer sie przyjmie-miałam tylko 1 komórke-leki na wieksza ilosc komórek nie zadziałały tak jak powinny. wczesniej postanowilismy ze raz spróbujemy-udało sie,czego i Wam życze

Nie dziękujemy - a planujesz 2 dziecko ?

anusiadanusia - ja też się właśnie tego boję, czy zarodek się zagnieździ.:/Strasznie !!! A w jakim wieku urodziłaś córcię ?

No to ja teraz już jestem starsza niż Ty wtedy byłaś, jak rodziłaś.:/Bo w X 32 kończę.:(

anusiadanusia-a ja od 2002 roku nie zabezpieczałam się i chciałam mieć dziecko, więc w sumie na 1 wychodzi.:/

Gość zuzia-zu
igrek - ja jestem z Warszawy. Oczywiście dam znać jutro co i jak. ja też euthyrox 5 dni w tygodniu 125 a dwa dni 100. ja na początku miałam anty-TPO powyżej 10000 Michaline - zmieniłam zdjęcie profilowe