Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

Nie robiłam bety tego dnia , nie kazał mi. Miałam robić , ale w końcu nie robiłam. Spoko pytaj... A ty będziesz robić betę? Masz wizytę w Novum?

Gość ewciami
ja jestem umówiona na piątek w novum, a właśnie się umówiłam na jutro do swojego miasta do ginekologa, bo tyle dni to już nie wytrzymam, napisz mi jeszcze jaką miałaś betę

Gość ewciami
malwi a jak z tymi lekami, bierzesz luteinę tak jak dotychczas 10 sztuk, ja rozmawiałam z konsultantem i kazała mi odstawić encorton i estrofem oczywiście stopniowo

Bety nie robiłam na wizytę. I biorę tylko 8 tabletek luteiny podjęzykowej i folik.

Gość ewciami
malwi a masz jakieś objawy

Tak właśnie mam mdłości , ale nie wymiotuje , brzucha czasami pobolewa jak na @ , sutki bolą i teraz dochodzi spanie. A ty?

Gość ewciami
malwi fajny masz dzień porodu moje urodziny 03.01. super a u mnie objawy trochę sennność i mdłości, zgaga i ogólnie mam sińce pod oczami. Napisz mi jeszcze ty nie bierzesz żadnych zastrzyków ja biorę jeszce to flaxiparine,

Ja nie biorę zastrzyków i nie brałam. Zuzia nasza chyba z tego co pamiętam brała te zastrzyki. U mnie nie było takiej potrzeby.

Ewciami wpisz swoją stopkę w swoim koncie albo napisz jak przebiegło twoje leczenie.

Gość ewciami
a kto ci robił transfer? mi robił zamora. Myślisz że jutro powinnam iść na to usg, tak się kurde boję

Mnie też transfer robił Zamora. Ja bym poszła na USG jeśli masz jakiegoś dobrego ginekologa, będziesz spokojniejsza.

Gość ewciami
ginekolog jest specjalistą w usg, tak więc na pewno do niego pójdę, bo gdzie do piątku prędzej umrę ze strachu, ale boję się jutra jak cholera, jak się czyta to forum to dużo jest tych pustych jaj płodowych z czego to się bierze...

dziewczyny czy oni po zamrózeniu zarodków powinni do mnie jeszcze zadzwonic? cz jak jest wszystko ok to nie dzwonia? bo przeczytałam ze jedna dziewczyna miała tak ze zarodki które zostały w labo przestały sie rozwijac i ich nie zamrozili, tym samym straciła wszystkie:( troche sie martwie bo do mnie nikt nie dzwonił juz po transferze...czy jes sie jeszcze hoduje dłuzej czy cos? poradźcie plisss...

nie umiem ci powiedzieć skąd się biorą te puste jaja płodowe. Ja też się bałam USG , ale będzie dobrze trzymam kciuki.:)

ewciami - jak to jak czytasz TO forum? a kto miał ostatnio puste jajo płodowe? jakos sobie nie przypominam ostatnio takiego przypadku...

Julciaa do mnie nikt nie dzwonił w dniu transferu powiedzieli tylko , że 6 zamrażają i tyle.

Ja tez sobie nie przypominam , żeby to się działo na naszym forum.

Gość ewciami
lepiej żeby tak było jak napisałyście, dam wam jutro znać, mam to usg dopiero o 16.30 o ile wcześniej nie zejdę ze strachu pozdrawiam

ewciami, Puste jajo płodowe jest to ciąża bezzarodkowa. Poszukaj w necie, ale może lepiej nie, bo się strasznie denerwujesz.. Rozumiem Twój strach, bo sama bałam się takiej sytuacji. Napisz coś o sobie w stopce tak jak my:) Julciaaa, Alex, Rudzia i Aneczka_K trzymam za Was kciuki, za Wasze testowanie!!!

malwi, jeszcze nie gratulowałam Ci bliźniaków, a więc gratuluję i oby wszystko było dobrze :):):)

rudzia_krk, Alex 123, Julciaaa - Trzymam za Was dziewczynki bardzo mocno kciukasy i mam nadzieję ze już nie długo powiększycie grono ciężarnych na tym forum. :) 🌼 igrek, jankoMUZYKANT00 - mam nadzieję ze szybko do Was zadzwonią z ta wspaniałą wiadomością że są dla Was śliczne komóreczki. Oczywiście gorąco pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie forumowiczki :) Malwi, zuzia - podwójnie Wam gratuluję tych bliźniaków suuuuuuper!!! U mnie na razie ok moja niunia dostała się do przedszkola a to najważniejsze bo w końcu będę mogła wrócić do pracy🌼

Pisałyście o glukozie. Miałam to badanie i przyjemnie nie wspominam ;) Pamiętam, że pojechałam rano z bólem głowy i później to czekanie na pobieranie krwi, czułam się źle, ale to chyba przez ten ból głowy - zwróciłam.

Julciaaa - puste jajo płodowe miała nasza Izka.:/

RUDZIA ,ALEX123 , JULCIA -Trzymam kciuki za testy ,am nadziej ę że niedługo będziecie nam opisywać obiawy ciążowe .Zyczę wam tego prosto z serducha

LENA-przykro mi że zepsuł się samochód ,ale może pożyczycie od kogoś i jeszcze się wybierzecie? Oczywiście nie chcę ingierować w waszą decyzję .

IGREK-do mnie też nie zadzwonili .DZisiaj się czuję fatalnie ,tak mnie jajnik nawala że aż promieniuje do nerki -masakra . A TY jak się czujesz?