Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

kariana najgorsze , że teraz ten okres letni i będzie ci pewnie coraz ciężej... Ja też nigdy nie leżałam w szpitalu , ale jak mają ci pomóc.

Witam dziewczęta! Dzidziekk bardzo mi przykro że tym razem się nie powiodło,ale super że masz zdrowe podejście do tej sytuacji i nie poddajesz się, widzisz mi udało się dopiero za 9 razem i też nigdy nie zwątpiłam, a teraz to też dopiero początek bo criotranser miałam dwa dni po Tobie i bardzo się martwię żeby wszystko było ok! Teraz to bym się załamała jak coś by zaczęło się dziać nie tak,bo po tak długiej walce dotknęlam juz coś o co tyle wałczyłam.Ale jestem raczej optymistką życiową więc wierzę że wszystko będzie ok!

Rene - musi być Kochana dobrze i na pewno będzie zobaczysz.

No mnie to tak wkur... te ich debaty na ten temat że aż cała chodzę, niech palanci zajmą się lepiej problemem nielegalnej aborcji bo niestety taka istnieje a nie tworzeniem nowego życia, a zaczynają juz narzekać na mały przyrost naturalny.

Igrek-kochana za Ciebie też mocno trzymam kciuki,żeby wszystko toczyło się dla Ciebie pomyślnie,bo musisz przejść dużo trudniejszą drogę niz niejedna z nas, ale wierze że będzie super!

Rena - ja też w to wierzę ! We mnie aż się gotuje, jak czytam takie bzdury. Jakby kiedyś doszło do starcia zwolenników in vitro z PIS no to nawet jestem w stanie pojechać na Wiejską i obrzucić ich jajkami lub pomidorami.

Witajcie Dziewczątka! A co tu dzisiaj taka cisza przerażliwa? Hallo,halo tu ziemia! Czy to duchota dzisiejsza tak na was działa?

Ja się opalałam prawie cały dzień, bo już wczoraj sobie posprzątałam.:D

No Igrek- ja to nawet na słońcu nie mam siły siedzieć,poszłam na balkon książkę poczytać ale prędzej zwiewałam jak siedziałam,całe szczęście w domu jako tako. Ale opalenizny juz Ci zazdroszczę!

Mam pytanie do Was! bo juz raz mnie uspokoiłyście :) więc jestem w 5tyg. ciązy po in v i biorę folik, lutinus, luteinę i mam małe plamienia i bóle brzucha czy to normalne?? i kiedy mija jak juz to przeszłyście bądź przechodzicie. z góry dziękuję za odpowiedzi

bardzo długo czekałam na ten dzień i w końcu się udało i wiecie panikuję, bo myslałam że taki nerwus jak ja będzie spokojny a tu hormony szaleją i te dolegliwości... chodź usg prAwidłowe

dzidziek - przykro mi ze sie nie udało, ale ciesze sie ze masz zdrowe podejscie i ze szybko podejmiecie kolejne próby. Brawo!! martina - plamienia powinnas skonsultowac z ginekologiem poniewza kazde plamienie jest objawem niepokojacym ale tylko lekarz moze ustalic co jest ich przyczyną! micheline - czy to usg u dr Garwolińskiego było 3d czy zwykłe? ja tez uwazam ze bez sensu jest wydawac kase i wydziwiac z badaniami inwazyjnymi typu amniopunkcja bez wyraźnych do tego wskazań.

malwi 2983- czuję się dobrze jak wiesz pracuję normalnie , mam takie pobolewanie brzucha jak na @ ,ale spoko da sie przeżyć bez tabletki nie jest to ciagły ból .W poniedziałek jade do NOvum i tam zrobię hcg , jak będzie pozytyw to od razu przepiszą mi dalsze leki. Więc te dwie godz będą najdłuższe w życiu.Od wczoraj chodzę jak padnieta ciśnienie mi spada do117/70 mam zmniejszac dawkę dopegytu.Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Julciaa, ja nie robilam 3d, bo chce je zrobić dopiero jak dzidzia bedzie większa. Na polowkowym ten nie robilam. Zrobię na tym kolejnym:-)

Cześć dziewczynki:) Kate to bardzo mocno trzymam kciuki i koniecznie daj znać o wyniku.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

micheline - ale jest taka mozliwosc z tym usg w 3d w Novum w ogóle?zrob sobie 3d koniecznie chociaz jedno bo to niezapomniany widok i super pamiatka! kate - dołaczam do trzymajacych kciuki za testowanko&&

Julciaa, jak najbardziej jest taka możliwość. Ja bede robiła przy tym usg w 30 tygodniu, zeby już ładnie było widać rysy twarzy. Teraz dr Jaczynska mowila, ze może mi sie jeszcze nie podobać, więc postanowiłam, ze nastepnym razem. A Ty jak sie czujesz?

Witam dziewczynki nie było mnie tu parę dni bo rodzice przyjechali i dotrzymywałam im towarzystwa::) Teraz kawka i opalanko miłego dnia pa

witam dziewczątka! No drugi dzień wakacji,i pogoda dopisuje! Miłej niedzieli dla szanownego grona Forumowiczek!

Moja pani doktor na kazdej wizycie robi rowniez usg 3 d i nie place nic dodatkowo. Kazda wizyta to 150zl. Ja chodze do gabinetu w poznaniu.

Pozdrawiam was z sopotu jestem na krotkich wakacjach do srody. Zabralam sie z mezem. On ma tu pare spotkan i musi popracowac, ja postanowilam powdychac troche jodu.

micheline - ja z synem miałam z akazdym razem 3d i mi sie zawsze podobało, a najbardziej mi sie podobało jak syna na żywo zobaczyłam wiadomo ;) a czuje sie dobrze, brzuch mi juz wywaliło nieźle:P z synem miałam później widoczny ale sie ciesze bo wiem ze dzidzius zrowo rosnie... no i ciesze sie ze praktycznie plamien sie pozbyłam:) a wiesz moze jaka jest równica w cenie miedzy 2d a 3d?

dziewczyny moze wam sie przyda informacja: Szanowni Państwo, Miło nam poinformować, że od 02-07-2012 roku zapraszamy do skorzystania z porady genetycznej oraz do dodatkowych badań genetycznych np. badań cytogenetycznych ( kariotypu ) w ramach ubezpieczenia NFZ. Konieczne jest skierowanie do poradni genetycznej od lekarza pierwszego kontaktu ważne 30 dni oraz dokument potwierdzający aktualne ubezpieczenie. Zapisy prowadzi rejestracja nOvum.