Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę to z sibei wyrzucić

w mojej rodzinie jesli komuś powinie się noga zostaje czarną owcą

Polecane posty

Gość no to musicie ostro trzymać
poziom :-) Sami profesorowie czy biznesmeni ??

nie, same białe barany

Gość milenkaaaaaa
:D

dlaczego tak uwazasz? nie, no ja mam na myśli moje rodzenstwo i mamę - mama zobaczyla wkońcu, ze wypominanie klęsk i pretensje nic nie pomoga i odpuścila prawie w calosci ale od rodzenstwa w zasadzie uslyszalam tylko slowa krytyki.... pierwszy raz "stracilam" wszytsko - łączne z wiara w ludzi.... wlasnie dochodzę do siebie dlaczego uwazasz, ze w tej rodzinie sami profesorowie i biznesmeni? jeden z braci duzo zarabia to prawda

Gość nie miałam nic złego na myśli
:-) Fakt,kazdy ma prawo do błędów i porazek, a kiedy nam ktoś takiego prawa nie daje mozna by przypuszczać,że sam jest chodzacym ideałem

Gość sama nie trać wiary w siebie

wiesz to nie to - ojciec mamy nie szanował...ja zylam w takim zapętleniu i pędzie, ze nie poswiecalam tez uwagi nawet mamie, z ktora mieszkalam - ona chyba myslala,z e specjalnie jestem oschla nie rozmawiam...a ja bylam jak ten chomik na karuzeli w dodatku zauwazylam, ze jestem zle rozumiana w rodzinie przez rodzeństwo - pierwszy raz tak się zalamalam, ale nikt nie podszedl lagodniej do mojego zachowania, smutku, łez! rodzeństwo wręcz skracilo mnie, ze wywieram na nich presję skonczylo się terapią i na szczęście znalazłam w internecie kolezankę z tym samym problemem nie chcę Wam psuć nastroju, bo kazdy ma problemy - gdyby nie ta kumpela to bym się znow posypala, bo psychologa mam do d...:(

Gość mysleze ludzie z problemami
(zwłaszcza depresją) często nie są rozumiani przez innych/nawet przez rodzinę.Łatwiej zlekceważyc problem,zwłaszcza jeśli nie ma się o nim zielonego pojęcia.

Gość ankarra
ech, u mnie jest to samo, sami nieszczęśliwi ludzie, którym nic się w życiu nie udało, bez żadnych ambicji, jestem pierwszą osobą na studiach, która ma szansę na dobrą pracę i udane małżeństwo, więc wszyscy tylko czekają na najmniejsze potknięcie, ech... z rodziną się najlepiej na zdjęciach wychodzi:(

Gość polecam pana
podnosze

Gość właścicielka wielu psów
u mnie tak samo, nie toleruje się potknięć, wad, słabości (dotyczy to rodziny, nie obcych)

Gość mam to samoi
przez tę ciągła krytykę ciagnelo mnie do mezczyzn z problemami, ktorzy wyladowywali frustracje na mnie albo byli w takim momencie zycia, ze szukali odskoczni

Gość stale aktualne

Gość temat bardzo znajomy
3m się!