Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinderdelice

Jestem w ciazy ze Szwagrem co robic???

Polecane posty

Gość kinderdelice

Boze co mam zrobic?

Gość drużyna janasa
nie bój sie , to te same geny , będzie podobne :P

Gość kinderdelice
Mam jej to powiedziec jak usunac jestem zrospaczona

Gość kinderdelice
zrozpaczona Unieszczesliwie tym cala rodzine,moze sie nie przyznawac.

Gość ty to mósisz szanować
tego Szfagra, z dórzej litery :D Niewarzne kto z kim śpi, warzne rzeby dzieci zdrowe były :D :P

Gość cielista janina
he he to dobre - "nie wazne z kim sie spi, wazne zeby dzieci zdrowe byly"

Gość kinderdelice
Moze znacie jakies miejsce gdzie moge wyjechac az do rozwiazania nie chce usuwac tego dziecka,ale nikt nie moze sie o nim dowiedziec Prosze o powazne rady ja jestem juz tak zdeterminowana ze moge jechac nawet zagranice.To 7 tydz.

Gość hehehehehehehe
nie wiem dlaczego ale rozsmieszyło mnie to, trzeba było Boga o rozum prosić a nie teraz miec pretensje do Niego :O teraz już nie licz na pomoc klamka zapadła

Gość kinderdelice
Dlaczego juz z gory mnie oceniacie. To nie ja tego chcialam,mialam 18 poniewaz moja siostra jest w hiszpani -dyplomowana pielegniarka,wyjechala na 6-mcy,szwagier zaproponowal ze wyniesie sie na wekend do rodzicow i udostepnil mi mieszkanie.Wieczorem przyniosl mi prezent,i zaprosilam go na toast,a ze swietnie zabawial gosci tak zostal do konca .Ja nie pije alkocholu wiecwypilam kilka kieliszkow,plus szampan i ...film mi sie urwal pamietam tylko jak zegnal gosci jak mnie rozebral i polozyl,nawet mi makijaz zmywal,potem...wiem ze to bylo kilka razy...niewiele pamietam co mam robic blagam pomozcie...

Gość kinderdelice
alkohol przepraszam za bledy jestem b b zdenerwowana.dzis bylam u lekarza i dowiedzialam sie ze jestem w ciazy.

Gość kinderdelice
Boze ten lekarz byl jakis dziwny,pytal sie czy mi zalezy na tej ciazy,moze mnie oszukal chcial naciagnac na zabieg. mam juz paranoje chcialabym zeby to wszystko okazalo sie jakims koszmarnym snem

no niezła kaszana :-( masz kilka opcji: pytanie: siostra i szwagier mają dzieci? kto wie o tej ciąży , komu powiedziałaś? jak się nie przyznasz to przypuszczam że i tak sprawa się rypnie prędzej czy później....i wtedy dopiero narobisz dziadostwa w rodzinie a jak teraz powiesz to sprawa będzie czysta. może twój szwagier będzie z tobą, lub sama będziesz wychowywac dziecko, twoja siostra jak ma troche rozumu w głowie to weźnie twoją stronę - (jesli jest tak jak piszesz) - ani nie zdradziłaś nikogo, tylko on żonę, ani nie zrobiłaś jej krzywdy tylko on jej zrobił. poza tym jesteście rodzeństwem i zawsze musicie się trzymać razem. ja bym powiedziała siostrze w pierwszej kolejności. nawet zanim jemu bym powiedziała. a potem to niech się dzieje wola nieba.... siora jak ma trochę mózgu to najpierw cie opieprzy ale wybaczy. a gościa bym kijem do wisły... dupek - wykorzystał 18-tkę.

Gość kinderdelice
oni nie maja dzieci,siostra pojechala tam na pol roku do pracy wraca w styczniu,mnie do tego czasu nie moze tu zastac. Kiedys spalam u siostry i on juz zaczynal jakies podchody,mowil o moich piersiach ,przy mojej siostrze.Poklocila sie wtedy ze mna i nie odzywala kilka tyg.przestala zapraszac na noc .Po jakims czasie wszystko wrocilo do normy.Wiec kiedy jej to powiem chyba mnie zabije,a jego bedzie tlumaczyc. On jest starszy o 15 lat.

Gość kinderdelice
Jemu nie powiem ,nie mam duzego doswiadczenia,ale on jest zboczony.Ma opinie nieskazitelna byl dla mnie wzorem.Juz nie jest To moze nie byl gwalt,ale bylam tak pijana a on powinien sie mna zaopiekowac a nie wykorzystac.

wynika że z niego niezły kutafon a siora kretynka, są warci siebie - lej na nich a dzieciaka wychowaj, szwagier nie płaci alimenty i tyle. znajdź se fajnego faceta i zyj dziewczyno :-) na szczęście jest wielu normalnych gości którym nie wadzi kobitka z dzieckiem. niektórzy kochają te dzieciaki jak swoje - uszy do góry. a może pogadaj z mamą - jaki masz kontakt z nią?

Gość kinderdelice
Wyslal mi smsa pisze o mnie moja dziewczynko Mama mnie zabije,on jest jej pupilkiem. Dziewczyny chyba maja racje to kurestwo ja przynajmniej czuje sie jak dziwka

Gość PHI676
jesteś k****ą i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak mozna to zrobic wlasnej siostrze??!! jak mozna wogole spac z kims kto jest juz z kims inym fuuuuj brzydze sie takich jak ty!!!!!!

ty chyba jesteś głupia dziewczyno - ty się czujesz jak dziwka? dziwki to dają za kasę a ty dałaś za darmo - pojęcia ci się mylą. poszukaj kogos w otoczeniu kto ci pomoże - nie wiem: przyjaciółka, kuzynka, babcia nie wiem kogo. a jak szanowna mami i siostrunia będą mieć wąty to zrób test na ojcostwo i im pokaż - a smsów nie kasuj tylko zostaw jako argument do rozmowy z nimi. sama nic do niego nie pisz , zerwij z nim kontakty i nie mów o ciąży do momentu rozmowy z siorą tak bym zrobiła nie czuj się winna ten gostek to szmaciarz i lej na niego

Gość ile ty masz lat

PHI676 - jak można to zrobić własnej żonie? sama sie laska nie przeleciała, kolesia też nie zgwałciła chyba ?

Gość kinderdelice
18 On pisze z zastrzezonego tel.ja smsy kasuje bo takie rzeczy wypisuje z,jakby moja mama to przeczytala to by zemdlala. Chce sie ze mna spotykac nadal i chyba nie kocha mojej siostry.;(

powiedz siostrze i mamie żeby trzymały twoją strone a jak on się wszystkiego wyprze to bedziesz miala dowody i nie wyjerzdzaj bo sama i tak nie dasz rady

Dajcie spokój, dziewczę sie nudzi więc wymyślila tą banalną historyjkę i już. A wy wysilacie się na jakieś morały. Ma ubaw panna.

Gość buziaczka
Nie masz prawa czuć się jak dziwka!On Cię wykorzystał!Nie miałaś panowania nad sobą po alkoholu,a sama mówisz, że om jest znoczony.Skorzystał z Twojej niedyspozycji i to jeszcze kilka razy...Jak dla mnie to już podchodzi pod gwałt.Ja bym zabiła drania, poruszyła mnie Twoja historia...Jakoś osobiście ją potraktowałam, jeśli mogę Ci jakoś pomóc to chętnie to zrobię.:)

Gość kinderdelice
On mnie po tej osiemnastce rozebral do naga i polozyl,a ja sie nie sprzeciwilam nic nie zrobilam i jak mnie pocalowal to ja go tez,do dzis nie wiem czemu ,cos we mnie wstapilo nie bylam soba.Pewnie przez alkohol Wiem ze jego ciagnie do mnie bo nie wygladam na 18lat gora na 15,jego wlasnie to podniecilo teraz to wiem. jest zboczony