Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinderdelice

Jestem w ciazy ze Szwagrem co robic???

Polecane posty

witam cie .ta sytulacja jest niesmaczna ,lecz musisz myslec doroslo i przyszlosciowo.siostra jest napewno twojm przyjacielem,lecz nie wiadomo czy nim zostanie ,masz cale zycie przed soba i czas na milosc i dzieci zaplanowane.skataktuj sie z dobrym lekarzem .....nie warto tracic zycia rodziny. dla ojca plemnikowego.fakt jest .jestes w ciazy z meszczyznza twej siostry .skoro dowiedzialas sie dzis pomysl i postap zgodnie ze swym ja.zawsze mozesz miec dzieci z facetem ktorego bedziesz kochac.

Gość kinderdelice
Ja sie boje usunac tego dziecka tylko ze jak na razie to jedyne racjonalne wyjscie

Gość kinderdelice
ide sie polozyc bo z tego wszystkiego boli mnie brzuch. dzieki jutro musze cos zrobic tyle ze na razie cierpie tylko ja jak powiem to unieszczesliwie cala rodzine

Gość kinderdelice
Prawie cala noc niespalam. za kilka godzin wraca mama,jak mnie zobaczy od razu zacznie cos podejrzewac Dzis nie poszlam do szkoly zle sie czuje,pozatym mam wstret do jedzenia-nie wymiotuje.

Gość karenina
Jeśli to prawda, to Ci wspołczuję. Dobra rada, chociaż trudna do zrobienia - powiedz o wszystkim mamie, siostrze, a na końcu szwagrowi. Razem zastanowicie się nad rozwiązaniem. Niech mamusia i siostrunia przejrzą na oczy jaki to "wspaniały" jest ten facet. Pomogą Ci, zobaczysz.

Gość radzlabym
pojsc do lekarza, on ma wieksze stycznosci z kobietami usuwajacymi ciaze, opowiedz mu swoja historie, napewno ci pomoze mamie i tak bym powiedziala, no bo co powiesz jak wroci od babci??? badz szczera, a siasrta jesli ma cos w glowie zrozumie zycze powodzenia

mam nadzieje ze to prowokacja tylko ... i ze takie patologie nie istnieja naprawde.... :O

Gość kinderdelice
Szukam cos o domach samotnych matek w necie Przewaznie to sa jakies organizacje koscielne aznalazlam kontakt z dziewczyna ktora mieszka w takim osrodku ma dziecko z ojczymem matka wyrzucila ja z domu,ojczym nadal z nia mieszka To straszne lecz ja w to wierze czuje ze moja mama tez by tak postapila.

Gość Bądż Wyzwoloną Kobietą
Zabij dziecko! A jakpotem nie będziesz mogła zajść to NIC Takiego ! Ale będziesz Wyzwolona !!! FACET TO ŚWINIA !!!!!!!!!!!!!! Liga Broni ! Liga Radzi ! Liga Nigdy Was nie Zdradzi !

Gość joj
to co robil twoj szwagier to był gwałt. Fakt ze piułas pijana on po prostu wykorzystal! Jak mozesz go bronic?! Nie czujesz ze zostalas wykorzystanma? Nigdzie nie uciekaj , niech placi skurwys*** alimenty teraz. Badania DNA istnieja wiec sie nie wymiga. A siotra chyba zrozumie ze nie zrobilas mu tego na sile tylko sam tego chcial. Odwroci sie od ciebie to trudno. Takie zycie. Twoja mama bedzie zawiedziona ale w koncu rozumie. Przeciez Cie kocha. Jestes jej corka. Najpierw bedzie Ci bardzo trudno, ale w zyciu tak juz jest ze nie zasze wszystko idzie po naszej mysle. Trzeba sie podniesc i isc dalej. W koncu i tak wszyscy sie dowidza ze to jego dziecko. Powodzenia

Gość A On był trzeżwy
?

Gość kinderdelice
On tez pil,lecz byl przytomny w odroznieniu odemnie

Gość A On był trzeżwy
W szpitalu ZRZEKASZ się praw do dziecka i wtedy ma CZYSTE PAPIERY i bardzo szybko znajduje rodziców !!! Tysiące dzieci z rozpaczą w sercach czeka na rodziców zastępczych bo ich matki NIE ZRZEKŁY się ICH !!!

z tego co pisałaś Twoja sytuacja może sięstać b. trudna. Póki jeszcze niczego nie powiedziałaś nikomu zrób sobie jakiś plan awaryjny. Szukasz domu samotnej matki i b. dobrze to moze być jakieś rozwiązanie. sprawdź i zrób symulację Twojej syt. finansowej, sprawdź kto może Ci pomóc (państwo, kościół, babcia?) Przemyśl kwesię oddania dziecka do adopcji, choć podejrzewam, że tego nie zrobisz. Działąj szybko póki jeszcze tego nei widać. Może się nie przyda, ale poczujesz się pewniej w rozmowach z rodziną wiedząc, że nie zależysz od niej w 100% mając za sobą wsparcie (policja, lekarz gin. i psycholog, ksiądz - byle mąrdy). B. współczuję

Gość malutkamadzia
to juz nie bylo innego faceta w okolicy tylko musialas ze szwargrem ???? jak nie uwazałas jak robiłas to rób jak uwazasz

dobrze malutkamadzia, że istnieją takie wspaniałe kobiety jak Ty, dobre, szlachetne i rozsądne, a nie takie co tylko się oddają za pieniądze rozpuście, uwodząc bezwstydnie niewinnych mężczyzn. Gratuluję. Życzę powodzenia na egzaminach do gimnazjum (radzę potrenować czytanie ze zrozumieniem)

Gość buziaczka
Słuchaj ja myślę a nawet jestem pewna, że gdy opowiesz mamie i siostrze całą prawdę , one się zdenerwują ale w razultacie nie na Ciebie.Ten facet Cię wykorzystał i musisz im o tym powiedzieć, znają Cię chyba mama z siostrą, wiedzą, że masz 18lat nie lądujesz z każdym facetem w łóżku.Sądzę, że najpierw powinnaś powiedzieć mamie, dojrzała kobieta może wpaść na jakiś pomysł, razem będzie raźniej myśleć nad tą trudną sprawą.Aha i może lepiej jak Twoja mama po powrocie zobaczy, że coś z Tobą nie tak, bo będzie wiedziała, że ta sprawa spędza Ci sen z powiek i jest Ci bardzo ciężko.

Gość fkgjbnfjcncdn
Najlepiej to pier..sie z kim popadnie a pozniej wypisuje co ma zrobic , Nastepnym razem zanim pojdziesz ze szwagrem , bratem kuzynem czy dziadkiem do lozka to się zapytaj na forum bo teraz to troche poniewczasie

Gość buziaczka
Myślę, że następnym razem już tego nie zrobi,a obrażanie dziewczyny jest tu nie na miejscu. Stało się i się nie odstanie!Trzeba jej coś doradzić a nie krytykować.

Gość fkgjbnfjcncdn
ja tylko tak zeby na przyszlosc wiedziala , a tak na marginesie to szkoda mi jej siostry , matki bo jej to wcale

to tej panienki co wcześniej miała ksywkę malutkamadzia a teraz [będnienie palcami w klawiatujrę]. wylałaś jad? już.........? jeszcze troszkę może zostało? no to jeszcze sobie troszkę ulżyj już.............? jak już to daj znać i pełna samozadowolenia idź sobie dziękuję za uwagę

Bardzo Ci współczuję!Przecież jesteś jeszcze dzieckiem!Co za skur*****!!!Nie martw się,ale tez nie bądź z tym problemem sama,bo oszalejesz!Ja powiedziałabym mamie,ale nie wiem jaka jest Twoja.... Możesz pójść do jakiegoś psychologa po radę,poradź się kogoś starszego i doświadczonego,bo jesteś za młoda,ale dźwigać taki ciężar.Trzymam kciuki za Ciebie,pamiętaj,to on jest winny.

Gość buziaczka
Pamietaj nie jesteś z tym sama,informuj nas co i jak.Może jeszcze jakoś doradzimy:)

Gość upupupupupuupupupupupu

Gość pulcia
Dziewczyno! Idz do matki,rozrycz sie i powiedz,ze Cie szwagier wykorzystal. Powiedz,ze balas sie powiedziec ale teraz obawiasz sie ciazy. Siostra jest glupia jesli ma do Ciebie pretensja o zboczone teksty swojego meza!!! Dzidzius nie jest niczemu winny! Jak sie boisz rodzicow to zglos sie do Kosciola albo domu samotnej matki. Telefon zaufania tez by nie zaszkodzil. Tam dadza Ci wszystki potrzebne adresy. Tak wogole to bym go oskarzyla o gwalt i tyle!

Gość buziaczka
Pulcia ma rację.Powiedz mamie płacząc, że Cię drań wykorzystał i będzie dobrze.

Gość buziaczka
Myślę, że kinderdelice powiedziała już mamie o ciąży i teraz dłuuugo rozmawiają,dlatego się nie odzywa.Mama też jest zapewne w szoku...potrzeba im czasu dla siebie to pewne.

Gość .........m
marna prowokacja, a Wy się daliście nabrać...jak jeden mąż!heheheee.wszyscy sie nabrali!!! ale dzięki za podpowiedzi, jak mi się coś takiego przydarzy, to na pewno skorzystam z Waszych rad :D :D :D :D