Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinderdelice

Jestem w ciazy ze Szwagrem co robic???

Polecane posty

Gość Raczej nie mówiłabym mu tak od
razu. Ze strachu, ze zwykłego ludzkiego strachu (czytaj: braku odpowiedzialności) może ci narobić bagna, próbując się wybielić. Matce powinnaś powiedzieć. Ale w przemyślany sposób... Na spokojnie.

Gość współczuje Ci
nie proponowałabym jej aborcji...zresztą to jej decyzja! w każdym razie z tą sytuacją nie poradzisz sobie sama...nie wiem czy dobrym rozwiązaniem jest mówienie mu tego już teraz...hmmmm ciężko myśle i jak coś wymyśle to dam znać!

Gość kinderdelice
Ogladalam te filmy o aborcji nie dalabym rade tego zrobic Ale znalazlam tez informacje o jakims leku na wrzody ktory powoduje w 90%poronienie

Gość Nie usuwaj
kobieto, nawet nie masz pojęcia, jaką traumę możesz mieć w efekcie tego zabiegu...Na całe życie.

Gość satine...
Wpierw upewnij się że napewno jesteś w tej ciąży, pisałaś że lekarz jakiś niepewny. Jesli sie potwierdzi to ja osobiście radziłabym usunąc, tylko że to już 7 tydzień, późno :-(

Gość współczuje Ci
nie rób tego!!!! możesz nie poronić a urodzisz chore dziecko :(

Gość współczuje Ci
nie próbuj niczego co niby mogłoby spowodować poronienie bo możesz naszkodzić sobie i urodzić kalekie dzieciątko :(

Gość kinderdelice
wiem ze mozna usunac do 3 m-ca dlaczego 7 tydz to pozno

Gość na głupote...
Pozazdrościc takiego szwagra;) twoja siostra ma dzici? Chociaz nawet dla dzieci nie warto byc z facetem, który zdradza ....Z SIOSTRĄ. Tyś , młoda i głupia ale ten facet to samiec, nie dośc ,że na SIOSTRĘ żony "wlazł" to jeszcze się nie zabezpieczył. Zgroza.

Gość A jak matce powiesz
to, co się stanie? Uwierzy? Jakie masz u niej notowania? Pisałaś, ze on jest jej pupilkiem, ale...może jednak spróbuj. Jemu jednak póki co nie mów.

Gość kinderdelice
oni nie maja dzieci

Gość ewfka
Nie kurwic sie wiecej, kretynko !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość satine...
Wiem że do 3 miesiąca, ja osobiście nie jestem za aborcją i 7 tydz wydaje mi sie już za drastyczny, ale jak się wczuwam w twoja sytuację to chyba bym usunęła...:-(

Gość odpowiedzialna bądź
pierwszy raz w życiu. Prawdomówna. Mądra. Będzie bolało. Ale Prawda nie jest łatwa. Nie uciekaj od siebie... Rozważnie porozmawiaj z matką.

Gość kinderdelice
siostra nawet jak sie dowie to i tak z nim bedzie ona swiata poza nim niewidzi.wiem ze kiedy to powiem wszystko sie skupi na mnie. Moj tata zmarl jak mialam 2 lata Moja mama i siostra kazdego mezczyzne traktuja jak swietego on kilka dni pozniej powiedzial mi ze mnie przeprasza ze nie wie co go opetalo ze bardzo teskni za moja siostra i brakowalo mu kobiety,nie chce zeby to cos miedzy nami zmienilo i mnie tez kocha moze nawet mocniej niz mu sie wydawalo.

Gość kinderdelice
I ze mnie zrozumie jesli go znienawidze

Gość ewfka
ale z drugiej strony cię rozumiem sama mam dziecko z teściem :-o

Gość na głupote...
Do " NIe usuwaj" , usunęlas? ze takie rady dajesz? idz lepiej na ofiarę ojcu Rydzykowi dac , a nie na forum sie wypowiadasz, Traumę dziewczyna może miec jak urodzi... i bedzie chować..z etykietka siostrzanej miłosci nikt tu nic nie doradzi , bo nie znacie dziewczyny, jej rodziny, matki, otoczenia-środowiska....dużo by pisać....spróbujmy... po pierwsze w którym jesteś m-cu? ( tygodnia nie podejrzewam) po drugie czy masz pewnosc, tzn czy byłas u ginekologa , jesli nie MARSZ JUTRO.! po trzecie ile masz lat po 4 czy masz kogos starszego, trzezwo myslacego, komu mogłabys powiedziec ( może szwagier?- ile on ma lat ) nie przejdziesz tego sama, tabletki na wrzody i owszem pomagaja , wyglada to jak poronienie, ale musiałabys miec kogos , wrzodowca, któremu lekarz takie tabletki zapisze. Sa liczne kontrole na recepty tych tabletek,Wkłada sie je do pochwy. Bez szpitala sie nie obejdzie- łyżeczkowanie.

Gość kinderdelice
Ja chyba wolwlwbym wierzyc ze mnie kocha ,ale on nie robil tego z milosci ,moze ja nie mam doswiadczenia ale on sprawdzil z 10 pozycji,wiec gdyby to byla milosc robilby to innaczej

Gość kobito młoda
a jak myślisz? mówisz szwagrowi o tym i jaka będzie jego reakcja? Co o nim w ogóle wiesz Jaki jest z charakteru? (oprócz tego, że postąpił niewybaczalnie)

Gość na głupote...
DZIWUCHY darujcie sobie oceniające komentarze .

Gość kinderdelice
mam 18 lat lekarz powiedzial ze to 7 tydz. dostalam skierowania na rozne badania nikomu nie moge tego powiedziec moja mama ma wrzody 10 lat temu miala operacje jeden jej pekl

Gość na glupote...
lepiej zaladujcie mi solidny walek kuchenny w odbyt :classic_cool:

Gość na głupote...
Nie no po tyum tekście Droga Autorko postu, ja wymiękam Ja chyba wolwlwbym wierzyc ze mnie kocha ,ale on nie robil tego z milosci ,moze ja nie mam doswiadczenia ale on sprawdzil z 10 pozycji,wiec gdyby to byla milosc robilby to innaczej a potraktowałam Cię serio....

Gość kinderdelice
a tak swoja droga - czy to rodzinna sprawa? tzn. jak mama ma wrzody to ja tez bede miec kiedys?

Gość kinderdelice
Ale ja nie mam sumienia tego robic nigdy nawet pajaka nie zabilam lapie je do szklanki i wyrzucam za okno wiec jak mam to zrobic jak duze na cm jest to dziecko ktos wie

masz wielki problem szkoda mi ciebie ale trzeba pomyslec co zrobic

Gość na głupote...
mieszkasz na wsi, w małym misteczku , czy to miasto gdzie nie znasz nawet sąsiadów? po drugie : jaka jest Twoja mama? katoliczka ? mogłabyś jej powiedziec? widzę swiatełko...

Gość kinderdelice
te wpisy powyzej nie sa moje

Gość kinderdelice
Predzej sie stad wyniose niz powiem to mamie