Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinderdelice

Jestem w ciazy ze Szwagrem co robic???

Polecane posty

Gość niezle naciągana bajka

Gość buziaczka
W takim razie on ma jeszcze pedofilskie zapędy...Nawet się drań nie zabezpieczył:/Mogę Ci jakoś pomóc?

Gość niezle naciągana bajka
no właśnie jak śle się esemesy z prywatnego numeru to jest widoczny więc co ściemniasz? do lekcji won!

Gość ile ma twoja siostra lat

Gość buziaczka
Dajcie spokój naciągana czy nie, można dziewczynie pomóc...A co jeśli to prawdziwa historia...

Gość kinderdelice
jak dzwoni to pisze brak numeru jak pisze smsa to jest jakis nie znany mi nr.ale to na bank nie jego Chcialabym zeby to byla fikcja naprawde Tylko ze ja mam w brzuchu dziecko i najgorsze jest to ze nic nie czuje ani do dziecka ani do niego

Gość ile ma twoja siostra lat

Gość kinderdelice
jak sie o tym wszyscy dowiedza to nie mam co sie tu pokazywac Zdrugiej strony jesli nic nie zrobie to sprawa sie sama nie rozwiaze Ale co robic? Moja siostra ma 28 lat jest od 2 lat jego zona

Gość golia
oj dziewczyno niewiedzialabym co zrobic na twoim miejscu

Gość kinderdelice
Chyba nie wytrzymam ,i mu powiem ale co to zmieni? nie daje rady juz sama o tym myslec moze napisac mu to w smsie Moja mama wraca jutro od babci jesli zobaczy mnie wtakim stanie zacznie wypytywac. ma tabletki na uspokojenie chyba czasami je bierze amicipin moge je wziasc ktos sie zna na takich lekach ja nie zasne jak sie troche nie uspokoje

Gość buziaczka
Powinnaś jej powiedzieć,ucieczka nic nie załatwi.

Gość kinderdelice
jestem sama w domu zaczyna to wszystko do mnie dochodzic,ale i tak wydaje sie takie nie realne Co mam mu napisac ,,dobry wieczor ....jestem w ciazy jak mu to powiedziec nie zadzwonie nie dam radymoge napisac. Tylko co Moze jakas mama powie mi jakby zareagowala slyszac od corki taka historie

Gość kinderdelice
ale co mi da ze mu powiem co on na to poradzi?moze gdzies mnie przechowa do tego czasu ja tak bardzo nie chce byc teraz sama ze jestem w stanie po niego zadzwonic,wiem ze bede tego potem zalowac.zadzwonilabym do jakiejs kolezanki ale one moga to wypaplac.

Gość Kissskij
To powiedz,ze jestes w ciazy,ale nie zdradzisz z kim. i tyle.

Gość buziaczka
A nie masz jakiej zaufanej przyjaciolki czy przyjaciela?Myśle , że powinnaś powiedzieć rodzinie o jego ojcostwie a jeśli już nie to powiedz, że to jakaś wpadka dyskotekowa czy coś...ale to nie utrze nosa temu draniowi.

Gość kinderdelice
One wiedza ze nikogo nie mam . Co z powietrza Jak zaczne cos mowic nie dadza mi spokoju boze pomozcie napisac mu czy nie

Gość napisz teraz

Gość kinderdelice
mam juz takie schizy ze wydaje mi sie ze to dziecko mnie kopie,a przeciez wiem ze to niemozliwe Myslalam zeby powiedziec ze nie wiem z kim ze to przygoda,pomijan ze nikt w to nieuwierzy lub bedzie ciezko to on bedzie blisko policzy pzeciez pamieta kiedy to robilismy to dzien moich urodzin.

Gość napisałaś

Gość kinderdelice
Boze ledwie sie doczytuje po sobie te odpowiedzi sa tak chaotyczne,zero gramatyki przepraszam,ale jest we mnie tyle nerwow ze nie potrafie tego ogarnac

Gość kinderdelice
no to co robic napisac mu czy nie boje sie tego wszystkiego niechce miec dziecka

Gość nie pisz.. a nie mozesz sie z
nim spotakc i powiedziec?

Gość Gerdi
Nie wiem sama...Jeśli nie chcesz od nigo nic a dziecko urodzić chcesz mimo wszystko to nie pisz do niego.No chyba że nie chcesz mieć tego dziecka,ale o usuwaniu nic nie piszesz.

Gość współczuje Ci
i nie wiem co poradzić :( z kimś napewno powinnaś o tym pogadać! Powiem jedno... ja bym na Twoim miejscu urodziła to dziecko!!!

Ja na Twoim miejscu napisałabym mu co i jak..w koncu to tez jego dziecko..po co tylko Ty masz to przezywac:) daj znac jak zareagowal. rzymaj sie cieplutko

Gość Gerdi
Jeśli chcesz usunąć to musisz wziąć od niego na to pieniądze...ale raczej lepiej byłoby urodzić i zdzierać od niego alimenty!

Gość A jaką masz relację z matką
bliską? Gadacie jak przyjaciółki? Czy raczej nie zwierzasz się jej ? A ojciec?

Gość kinderdelice
Boje sie usunac Ale przeciez nie moge go urodzic jakby tak cofnac czas Ja chyba ucieklabym od lekarza Jak moge je urodzic ucze sie jeszcze,nie pracuje mieszkam z mama

proponuje usunięcie - po co robic krzywde biednemu jeszcze nienarodzonemu dziecku - cóż mu po takich rodzicach? szwagier niech daje kase na zabieg i na to, byś zniknęła stamtąd raz na zawsze i rozpoczęła nowe życie - i to mądrzejsze!