Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdat22

dziewczyny czy mozecie mi polecic dobra farbe do włosów lub szampon koloryzujący

Polecane posty

Gość magdat22

w odcieniu brązu najlepiej jasnego obecnie uzywam z serii palett szampon koloryzujący jasny brąz ale uzywam go juz od kilku lat i ogólnie jest ok ale szybko kolor schodzi pomimo ze mam 20 lat mam juz siwe włosy i niestety ten szampon nie pokrywa ich z byt dobrze do tego strasznie wypadaja mi włosy i zastanawiam sie czy to czasem nie od tego szamponu a niestety w moim przypadku musze farbować włosy przynajmniej raz w miesiacu wiec moje włosy napewno są niszczone ciągłym farbowaniem dlatego chciałabym jakas dobra farbe lub szampon który nie niszczy włosów i pokrywa siwe oraz zeby nie był zbyt drogi oraz powiedzcie mi co jest lepsze szampon czy farba do włosów i czy któraś z was uzywała NAtural & Easy i jakie ona daje efekty

ja zawsze używam nutrisse natea garniera ładnie pachnie nie niszczy tak włosów (z palette mam porównanie bo też jej zawsze używałam) no i sa ładne odcienie brązu miałam kiedyś coś z czekoladą ale nie pamiętam dokładnie nazwy bo ja zawsze używam \"głęboka sliwka\" ale z całego serca polecam tym bardziej że przedział cenowy jest dobry nie jest ona za droga ale za to świetna a do tego ta odżywka rewelacja włosy po niej są mięciutkie :)

Gość i ja i ja i ja i ja ija
odradzam najnowszy garnier 100% kolor. taki ten kolor był 100% że po pierwszym myciu z wspaniałej głębokiej czerwieni zrobił mi sie rudy z brązem posredni:O:O:O:O:O:O

Gość magdat22
a to jest farba czy szampon i mozesz podac orjentacyjną cene oraz jak wyglada opakowanie bo jak sie wejdzie do sklepu to trudno cos znaleśc w tym wszystkim za duzy wybór i człowiek głupieje jak dla mnie czekoladowy brąz to troszke za ciemny ja wolałabym cos jaśniejszego tymbardziej ze z natury jestem szatynką wiec cos w zblizonym kolorze bym chciała moze znasz stronke gdzie mozna zobaczyc ich produkty

a miałam chęc na ten 100% kolor i chyba zrezygnuję ;) chociaż każda z nas ma inną strukturę włosa i dla jednej farba będzie super a dla drugiej całkiem do d..... :o trzeba chyba samemu wypróbować :)

Gość magdat22
niestety trzeba samemu wypróbowac ale ja wole najpierw sie poradzic bo jestem osoba która boji sie na sobie eksperymentować

po zdjęciach poznałam i już mówię że używałam koloru \"złoty szatyn\" ;)

Gość magdat22
a jaki jest twój naturalny kolor włosów

no i dodam że kolorek wyszedł identyczny jak na opakowaniu ;)

jestem szatynką tak jak ty :) ale ten kolor naprawde jest śliczny bynajmniej dla mnie :)

Gość magdat22
a mam jeszcze pytanko z racji tego ze nie lubie na sobie eksperymentowac to masz moze swoje zdjecie w komputerze zebym zobaczyła jak ten kolor wychodzi twarz zamarz tylko włosy zostaw

w kolorze głębokiej śliwki to mam napewno a czy z tamtym to muszę poszukać bo naprawdę nie wiem

Gość magdat22
to jak bedziesz miala a ie sprawi ci to problemu to wyslij mi ja napisze do ciebie meila zebys wiedziała wrazie co gdzie podesłaś

ale w przyszłym tygodniu będę malowała w tym kolorze więc jeśli ci się nie spieszy z farbowaniem to mogę zrobić dla ciebie fotkę włosów i ocenisz sobie :)

Gość magdat22
troszke szkoda bo chciałam w tym tygodniu farbowac zeby zakryc siwe no ale cóż najwyzej poczekam bo nie wiem czy moze podeslesz mi teraz ta sliwke i zobacze jak ten kolor wychodzi czy jest zblizony co do tego na obrazku

Gość magdat22
magdat22@op.pl

Gość magdat22
a ten szatyn to podeslij mi w przyszłym tygodniu poczekam tylko mniej wiecej kiedy bedziesz zmeniac kolor

śliwkę wysłałam a szatyn będę robiła najpóźniej we wtorek

Gość magdat22
ok sliwke zaraz ocenia a na szatyn poczekam do wtorku pozdrowionka

Gość magdat22
moze jeszcze cos ktos poleci moze jakis szampon

Gość magdat22
a gdzie moge go dostac bo tam przeczytałam ze dziewczyna nie moze go nigdzie dostac

Gość a ja polecam Ci ten szampon
ja widziałam te szampony w drogerii NATURA:)

Gość magdat22
ja jestem z poznania i nie mam pojecia czy jest taka drogeria w poznaniu

Gość a ja polecam Ci ten szampon
w Poznaniu jest na ulicy Wrocławskiej 23:) ale szukaj raczej w drogeriach (nie tylko w Naturze) niż w marketach, bo ja nie widziałam tych szamponów w żadnym markecie

Gość magdat22
a rossman ma cos takiego