Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breaker2

kiedy niemowle przesypia cała/wieksza czesc nocy?

Polecane posty

A ja od samego poczaku ponoc ;) Tzn od miesiaca, bo dopiero wtedy w domu bylam ;) Mama mnie przez sen karmila :P Do dzis uwielbiam spac :D

Moja córka od 6 tygodnia przesypiała całą noc we własnym łóżeczku. Po skończniu 5 miesiąca się \"zepsuła\" i teraz budzi się dwa razy na karmienie:(

moja córcia jadła dzis w nocy 6 (słownie sześć) razy, choc ma juz 6 miesiecy. ale dowiedywalam sie i polozna mi powiedziala ze w tym wieku dzieciom rosnie zapotrzebowanie na tłuszcz, a pokarm jest w nocy najbardziej tłusty. i jak ja od tego odzwyczaić?

Gość znowu ten temat
nie ma reguly!!! moj synek ma prwie 8 mcy i wstaje da razy na jedzienie w nocy!! jest szczuply zaznaczam!! zadne metody oluczenia go nie daly efektu..i je juz wszystko..

Gość znowu ten temat
poprawiam bledy: nie ma reguly!!! moj synek ma prawie 8 mcy i wstaje dwa razy na jedzenie w nocy!! jest szczuply zaznaczam!! zadne metody odluczenia go nie daly efektu..i je juz wszystko..

Mój synek przesypiał noce od kąd skończył 3 tygodnie, a potem zaczęło się budzenie przy wychodzeniu zębów :O Teraz ma dwa lata i na zmiane ma okresy, kiedy spi dobrze, i takie kiedy wstaje do niego po 3-4 razy 😭