Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam u gina

Byłam u GINEKOLOGA , poradzcie mi !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość byłam u gina

byłam u lekarza i okazało się , że nie jestem w ciazy za to mam zapalenie szyjki macicy i dostałam tabletki na wywolanie okresu , dziewczyny nie wiecie czy w czasie brania tych lekow mozna uprawiac seks ??? prosze Was o odpowiedz ... On mi nie powiedział a ja sie bałam zapytac

czesc, ja mysle,ze nie powinnas... zebys pozniej nie plula sobie w twarz,ze nie wszystko zrobilas tak jak powinnas... lepiej sie doleczyc i poczekac troszke, miesiac czy dwa roznicy chyba nie zrobia, trzymaj sie cieplutko.. a ja jestem w podobnej troszke sytuacji tez biore tabletki,zeby cos tam doleczyc...bardzo pragne dziecka zmezem, ale wole oikres leczenia przeczekac... pozdrawiam

Gość z tego co mi wiadomo
Sądzę, że nie. Skoro jest stan zapalny, to ja bym razczej sobie podarowała.

Gość byłam u gina
dziękuje wisienko , masz pewnie rację lepiej wyleczyć wszystko odrazu niz pozniej się zamarwiać , jak sie raz zaniedba to pozniej są problemy :( dziękuje za radę :) pozdrawiam i zycze dzidziusia po leczeniu z calego serduszka :))

Gość byłam u gina
sadze , że nie dziekuje :) ... macie racje dziewczyny trzeba bedzie sobie darować.. w takiej sytuacji zdrowie wazniejsze ... o przyjemnosciach pomysle pozniej

Gość susi
no i przede wszystkim na drugi raz nie bój sie pytać lekarza o takie sprawy. on się przecież domyśla że uprawiasz sex ;)

Gość byłam u gina
pewnie ze sie domysla ale był w takim humorze ze zastanawialam sie czy mnie czasem po głowie nie zdzieli ta swoja metalowa łychą...:| i sie bardzo przejol tym ze ja sie rpzejelam ze cos mi jest , a ja tak sie przejelamz e niebylam w stanie nic w sumie mówic przestraszyłąm się przeciez to prowadzi do nieplodnosci..:(

Gość iphfqiphv
nie znam się osobiście ale tak na chłopski rozum.... w czasie krwawienia miesięcznego szyjka macicy jest bardziej wrażliwa i narażona na zakażenia, ty do tego masz stan zapalny, czyli wrażliwość jest dodatkowo zwiększona a szyjka z jakimś zakażeniem się zmaga, to oznacza że nierozsądne byłoby jeszcze bardziej obciążać jej system immunologiczny, na dodatek nie wiesz co spowodowało stan zapalny... na twoim miejscu powstrzymałabym się od seksu póki nie tylko okres ale i problem zdrowotny nie minie wiesz, lepiej się leczyć przez dwa tygodnie niż dwa lata

Gość szock
a nie spytałas lekarza?ale wydaje mi sie ze przy jakimkolwiek zapaleniu zarzadów rodnych nie wolno współzyc....

Gość byłam u gina
zgadzam się całkowicie z tym co piszecie , ale czy to nie jest banalne zeby taka sprawa mogła całkowicie przekreslic szanse na dziecko ? wiadomo natura rzadzi sie swoimi prawami ale te prawa nie zawsze sa sprawiedliwe... ja nie rozumiem czemu teraz zachorowałam dbam o siebie , mam stałego partnera nie wiem co jest powodem i pewnie sie nie dowiem , ale cholernie się boje ze to moze miec skutki w palanach posiadania w przyszłosci dziecka ...

Gość z tego co mi wiadomo
No, ale to musiałby by chyba długotrwały i nieleczony stan zapalny, żeby tak od razu prowadzić do niepłodności.

Gość byłam u gina
no ja sie z tym zgadzam... wiecie ja bym sie zapytała ale jak popatrzyłam tak na niego to naprawde az mi odwaga z ktora tam weszłam odeszła nim zdazylam zawyc z bólu :| beznadziejne te cisniecia po podbrzuszu...az do tej pory czuje... ten sam lekarz prowadzil moja matke kiedy była zemna w ciazy , az w szoku jestem ze tak się trzyma...

Gość nie mam okresu
juz 40 dni, co godzinke biegam siku, ostatnio troche mnie podsczypywalo, ale tylko jeden dzien, czy mozliwe ze to cieza? czy tez raczej zapalenie jakies?