Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde

krew z nosa

Polecane posty

hmmm dzięki jooviśko ja będe chodzić 4 razy w tygodniu mam nadzieję że będzie efekt odchudzajacy a ty czigro ?

kurcze brzmi super! az mi sie che pocwiczyc bo po ciazy to juz najwyzsza pora:D najgorsze tylko, ze mi brakuje samodyscypliny i systematycznosc w cwiczeniach:(

A ty czigro będzie chodzić jak ją ktoś będzie wozić, bo na własnych nogach się po spinningu nie dowlecze do chaty. Na razie planuję wrócić do uprawiania koniarstwa - ten ból to zasługa szpagatu, jaki musiałam zrobić w siodle (konik był mocno zbudowany) i ciągnięcia za wodze (konik parł na przód).

czigro mnie chodzi o to jakie miałaś efekta jak chodziłaś!!!!!!!!!! jak często chodziłaś jaki spadek obwodów no wiesz wsio!!!!!!!!

Jak chodziłam, to chodziłam również na aero i siłownię i byłam tam codziennie, gdyż nic ciekawszego najwyraźniej nie miałam do roboty;) Co do zmian - nie pamiętam, było to jakieś 3-4 lata temu (o jesooo, tak dawno???).

aha nie pamiętasz no cóż szkoda hmmm wszak ja ide dziś pierwszy raz gdyz ponieważ moje codzienne fitnessowanie sie nie przynosi porządanych przeze mnie efektów ciało sie owszem zmienia ale nie kurczy :O:O

ja chodziłam na siłownie i fitness w zeszłym roku ale waga nijak nie chciała spaść, zwaliłam to na przyrost mięśni ;) na spinning nie chodziłam bo nie przepadam za tego typu ćwiczeniami, wolałam poskakać na stepie bądź terroryzować mięśnie brzucha :P niestety efektów nie widziałam, ale to chyba normalne że u siebie się tego nie widzi natomiast moja koleżanka tak schudła że teraz wygląda jak szkielecik :-0

mysza napisz mi please jak bedziesz po tym soningu sie czuc bo jak dla mnie brzmi to bomba i tez bym chciala sprobowac moze jakos bedzie bo na rowerze jezdzem bo ja nie lubie biezni....

Jak szkielecik dzięki aero...? Jakoś nie wierzę, pewnie dodatkowo popadła w anoreksję.

ja nie lubie fitnessu klasycznego - układów horeograficznych, nie lubiestepu lubie dac wycisk brzuszki robie w domu afektów nie ma więc ide na spinning bo wszak rower uwielbiam i całe lato przejeździłam marcy oczywiście że dam znać

ja tez nie wierze w schudnięcie po fitnessie ciało sie zmienia owszem ale nie kurczy sie wiem co mówię bo codzienni ćwiczę a sie wszak nie odbjadam co wiecie więc powinnam być już tak przezajebiście szczupła jak szparag a nie jestem widocznie za mało aerobów - zobaczymy jak będzie po dwóch miesiącach spinningu

to nie tylko aero, to był też spinning i siłownia, do tego dieta, wiem że to nie zasługa samych ćwiczeń ale nawet te nie sprawiły żeby nabrała troche mięśni

no tak bo jak sie człęk głodzi to mięsnie nijak powstać nie mogą:( tak źle i tak niedobrze wściec sie można :O

ja wierze w diety:D teraz jeszcze dietowac sie nie moge tzn tak rygorystycznie, ale cwiczyc jak najbardziej choc jeszcze mnie nikt w dupe nie kopnal zebym w koncu zaczela...pragne mocno zgubic plecy i ramiona tylko nie wiem jak:( mysz ty masz mase cwiczen, polec cos:)

kaasia kup sobie to http://www.allegro.pl/item127197924_cindy_crawford_nowy_wymiar_sprawdz_nowosc.html świetne ćwiczenia skonstruowane między innymi dla kobiet po ciązy!!! naprawdę dobre - są i aeroby i wzmacniające polecam szczerze a potem jak juz będziesz w bojach zaprawiona to kup sobie to: http://www.allegro.pl/item127197929_cindy_crawford_nowe_wyzwanie_nowosc_sprawdz.html bardzo ciężkie ale bardzo lubię !:D

aha i na tych ćwiczeniach chudłam chudłam schudłam te 9 kilo i sie kurwa coś zacięło:O:O:O:O:O:O

mysz akurat tyle chce schudnac:) plus jakas dietka i bedzie git ale wiecie co, z dupy zlecialam w gacie sprzed ciazy spokojnie we wszystkie wchodze, ale za to bluzki na cyckach mi sie zatrzymuja:D

wlaśnie Kasia mi tez z dupy zleciało i z ud,ale brzuch mi wisi,ramiona jak u kajakarki i cyc otłuszczony niech się wypowiedzą te co mają/miały do czynienia z rowerkami stacjonarnymi - jest szansa,ze jeżdżąc na takim schudne,a nie umięśnię sobie łydki i ud????

tak dede wręcz jest pewnośc że schudniesz wszak mysz nigdy nie dopuścuła by do tego aby jej na odnóżach przyrosło rower jest na schudnięcie no chyba że sobie dasz opó na maksa i będziesz strasznie szybko usiłowała na takim oporze pedałować - to wtedy może ci coś przyrośnie natomiast jeśli opór mały sobiedasz i pedałowanie w równym nienajintensywniejszym tempie to będziesz chudnąć i staniesz sie chyda ja szparag

Zakłady Mięsne, rzeźnia nr 5. Stoją dwie krowy: - Jestem Mućka, cześć. - Krasula. - Pierwszy raz tutaj? - Nie, kurwa, drugi.

potrzebuje pomocy z allegro! musze cos pilnie kupic, a nie wiem jak bo nie jestem zarejestrowana:( kto mi pomoze???

Kasia, mów czego potrzebujesz:) hanulka jest na szkoleniu w katowicach:)

wiecie co? NIC nie zrobilam jeszcze w pracy :D wszyscy zyją imprezą, gadaja, opowiadaja, komentuja:)