Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katerina_

Czy znacie jakiś KREM DO DEPILACJI który usuwa włosy WRAZ Z CEBULKAMI???

Polecane posty

Gość Katerina_

Bo wszystkie ktore dotychczas stosowałam "ucinały" włos przy skórze czyli wychodziła na to samo, co bym sie ogoliła :(

ile ty masz lat??? jak sama nazwa wskazuje to krem.....czyli raczej nie dziala mechanicnie jak depilator... i raczej takich kremow nie ma;/

Gość hihihihi
no ktos musial ja uswiadimic:D zyłas w marzeniach kobieto,gdyby cos takiego isntaniało nikt nie cierpiałby przy depilatorze! to tak jakbym ja spytala o tabletki zeby włosy urosły w tydzien o 10 cm:D albo masc na porost biustu ;) niestety magii nie ma

Gość dwudziestapierwsza
Katerina - tez slyszalam o czyms takim, ale w polsce nie bylo to dostepne..w kazdym razie byl taki preparat, nie wiem jak ze skutecznoscia

same wychodza?? kurcze..teraz to chce drazyc ten temat..kiedy to lsyszalas,gdzie i od kogo..no i jaka cena tego preparatu:) a krem nazywany-do depilacji,poniewaz nie trzeba uzywac przy nim maszynkki:P

takie coś to się nazywa wosk, a nie krem ;) krem rozpuszcza tylko włoski, nie cebulki. są kremy PO depilacji (depilatorem, woskiem), które zapobiegają odrastaniu włosów.