Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może to ja...

Mam kompleks niższości

Polecane posty

jak ja by łam w twoim wieku.... to dupa , nikt mi nie zwracał , dom prowadziłam i prosta droga zycia przde mna się rysowała. A teraz załuję , teraz to bym sobie dała półspojrzeniem nawet w głowie pozawracac :) żaden wstyd.fajna sprawa:D

tylko cicho sza. i nie wyjezdzaj mi tu z \"jak ja...\" ja tez podobno zawracam. tylko cholera, nigdy tym co trzeba. myslisz, ze dalabys rade zrobic mi taki przeszczep?

ło matko , teraz to się zgubiłam , jaki przeszczep? wprawdzie mam sprawne bardzo dłonie , ale nie bardzo wiem , czego ode mnie oczekujesz :o a z tym \"jak ja byłam\" to czasami mi odbija :P

A , laserowa korektę świecenia na żadanie? opracuje metodę na rudych kocurach ;)jak się uda , zapraszam.Dostaniesz rabat na hasło \"przegrane życie\"

Gość może to ja...
no nieźli jesteście i za to was kofam :D

Gość może to ja...
lesne mruczenie buziak :* ;)

Gość może to ja...
żałował??? a tak na marginesie to w nocy nie śpicie??? :)

Gość może to ja...
myślałam że chociaż w dzień odsypiacie noc hmm... twardzi są tu co niektórzy nie ma co ;)

Gość może to ja....
kurcze mnie mój wzrost nie przeszkadza (no może poza jednym przypadkiem;( ale z psychą ostatnio nie najlepiej czuje się jakaś gorsza od innym :( znacie na to jakiś sposób?

Gość może to ja....
jeden znam ;) czytanie tekstów leśnego mruczenia :D żeby choć chwile nie myśleć o problemie ;)

Gość może to ja....
no tak ogólnie we wszystkim Nic mi nie wychodzi jestem zła i niedobra

a aaa, to zwykłe zmęczenie materiału, a nie wzrost ;) Ja mam 160 ty 163, więc i tak jesteś wyższa ode mnie. Może za dużo obowiązkó masz na sobie i nie wyrabiasz? Jesteś poprostu zmęczona, masz serię gorszych dni. Zobaczysz jak \"urośniesz\" gdy ten czas przejdzie.

Gość może to ja....
no w sumie moze masz racje bo po kazdej burzy nadchodzi slonce... ale u mnie ten stan trwa juz za dlugo :(

Gość może to ja....
od początku mojego istnienia :( niestety

Gość może to ja....
podnosze

.... może totakże uroki jesieni- doły.... może to kolejne urodziny- tym razem okrągłe i zastanawianie się nad sobą... Co osiągnłam, ile przeszło bezpowrotnie, co jeszcze czeka..... Kompleks niższości? cZęSTO FUNDUJą TO NAM RODZICE. Nie taka jak inne dzieci- Krysia, Marysia, Stasia.... A dlaczego tylko czwórka a nie piątka. A dlaczego zrobiłaś to tak a nie inaczej , bo gdybyś zrobiła tak..... bo Krysia by zrobiła ale ty oczywiście nie. Chłód emocjonalny w domy. Słowo ,,kocham\'\' słyszane we własnym domu jak język chiński. Potem idzie się przez dorosłe życie z pragnieniami dziecka- niech ktoś przytuli i powie , że kocha, że jestem ważna... nawet nie wyjątkowa. Wszystko chce się robić najlepiej - dla tej osoby by zdobyć akceptację i choć trochę tego czego nie zaznalo się przez lata- ale tego nie da się nadrobić NIESTETY. ..... I NA OGół POWIELA SIę HISTORIA SPRZED LAT.....ciągla walka- nawet nie o siebie.... Weszłam na ten topik bo ostatnio ten temat najbardziej jest mi bliski.,... Tak to straszne..... smutne.... trzeba jednak walczyć by przeżyć życie a nie przeczekać.